Womanizer teprve plánuju, abych měla přehled, ale mám vyzkoušené Satisfyer Traveler, Pro G-Spot Rabbit, Love Breze, Curvy 2+, Pro 4 Couples, Pro Plus Vibration, a další. Od Svakomu Pulse Pure, Pulse Galaxie, Pulse Neo Lite, FeelzToys FemmeGasm. Dále různý přikládací šmrdlátka na klitoris, ale co je posledních 5 let pomůcka ke které se stále vracím je Zumio S. Vypadá jako elektrický kartáček, ale funguje naprosto báječně. Po těch letech už je trochu hlasitější, ale baterie furt dá alespoň 4 použití, takže bych doporučila ten.
Znám asi 2 nebo 3 holky, co zkoušely ten One Night Stand a všechny tři se pak na koupi pořádného vykašlaly, protože to prý stálo za prd. My máme doma 3 a všechny se mi povedlo koupit z e-kondomů. Často tam mívají akce, takže jsem všechny koupil za cenu 250-350,-. To pak člověka tak nemrzí kdyby to nestálo za to.
Tím 3 doma myslím klasické, Traveler, Sat.2 a Sat 3. Satisfyer 3 nedoporučujem, sice má vibrace jako bonus, ale ovládání je odfláklé a tlačítka nejdou pořádně ani vidět, ani mačkat ani od sebe rozeznat. Tím hůř při samotném používání.
Já ho mám, s klidným srdcem ho doporučím, nejlepší hračka, co jsem kdy měla. Na tlačítka nekoukám, mackam je po paměti. Asi menší prsty. Jediná nevýhoda je, že za mě rve jako krava. Ale to už psali v referencích, než jsem ho pořizovala.
Satysfier Traveler, dobrá cena, výkon, výdrž, praktickej, skladnej. Lepší jsem nepotkala, ale i tohle asi bude individuální. U tohohle typu vibrátoru nemá smysl řídit se tím, že co je dražší, to je lepší. Bejvalo v době, kdy začínaly, u Womanizeru už dneska platíš za značku.
U nás satysfier pro new. Jako orgasmus jí to přivodí, ale odvázaná z toho rozhodně není. Prý je to takové plytké, jalové. Rychle to přijde, ale taky to rychle skončí. A nemá to tu intenzitu. Prý klasickému sexu se zásunem, kdy ona si při tom "kliká na myšku" se zatím nic nevyrovná.
žena má womanizer duo a rozhodně se nedá říct že by se mu bránila. Ale samozřejmě je rozdíl kus od kusu... Zas musím říct, mokrý orgazmus se nám nepovedl.
U mokrého orgáče je to taky kus od kusu...
Jedna ho má vždy, jiná vůbec.
U mojí se to povedlo až později, a to celkem náhodou.
Základ je, když bývá při sexu dost vlhká a vzrušená.
Pak už to chce jen správný prstoklad...
Nasedit na něho gumu, namazat gelem, a zasunout do análu sací částí směrem dilů k prostatě.
Samozřejmě zapnout na frekvenci, co vám vyhovuje.
Za mě po dlouhé době něco, co opravdu funguje.
Jaký wonanizer?
Holky, jaký mi doporučíte womanizér?
Jen to na ní musím nenápadně navlíknout...
Já ještě pořád čekám, kdy bude mít tu správnou chvilku.
Zatím kolem toho chodíme jako kolem horké kaše...
U nás je to boj s větrnými mlýny...
Ale aspoň už se tolik nebrání mokrému orgáči.
Jedna ho má vždy, jiná vůbec.
U mojí se to povedlo až později, a to celkem náhodou.
Základ je, když bývá při sexu dost vlhká a vzrušená.
Pak už to chce jen správný prstoklad...
U nás se už několik měsíců válí v šuplíku, a moje má k němu odpor.
Prý s toho může dostat inkontinenci...
A nedá si to vymluvit.
Samozřejmě zapnout na frekvenci, co vám vyhovuje.
Za mě po dlouhé době něco, co opravdu funguje.