Mikulov lom nudaplaz

Mikulov nudaplaz

Ani jsem nevěděl že v Mikulově je nudaplaz chystá se tam v brzke době někdo ?
No to by mě zajímalo kde je v lomu nuda pláž, to je zase výplod něčí fantazie, není tak náhodou i omezený vstup na určitý počet lidí za den?? A nebo myslíš nuda pláž jako nahoře na skále kde se ty ukazujes bez plavek? Kde vlastně se ani nedostaneš k vodě?
Pokud máš nějaké ověřené informace tak je klidně dej do placu, pokud ale je to jen nějaká kachna tak raději nic nepis, uděláš že sebe jen vola,
Nudaplaz v lomu je a dokonce sama provozovatelka doporučuje nahé koupání. Na Fb mají i stránku a dokonce vyšel i článek v deníku o nahem koupání.
Pošli lokaci, rád zajedu. Sice jezdím pravidelně jinam, ale hodí se mi další místa. Aby byla čistá voda.
Klidně se i připojím, abych nebyl za cumila🙂
Konečně někdo normální ❤️ jen Škoda že nudaplaz není větší zatím málo lidí
To jo a kolem jen ocumuji textilaci.
To asi všude... Co na tom, jestli očumují naháči nebo textiláci🤣
Kdo chodí na nuda, tomu to nevadí, ne?
Dnes jsem tam byl a cítil jsem se hodně očumován jako jediný bez plavek jen 2 ženy nahoře bez
Jak jsem napsal, pokud máte někdo ověřené informace tak sem s nima, myslím že i ta provozovatelka by nebyla proti když se jí ozve někdo stejně smýšlející,
Reagoval jsem spíš na koment zakladatele, který píše i o sexu na svatém Kopečku a jiných hodně turisty navštěvovaných mistech,
Jinak pokud něco napíšu tak si za tím stojím a nemusím nic mazat, teď už ani není jasné o co šlo, *3*
Nemůžu ti napsat do zpráv 😔 napiš mi
Nuda tam je. U vody cca 8 metrů čtverečních. Když přicházíš tak po levé straně.