No to by mě zajímalo kde je v lomu nuda pláž, to je zase výplod něčí fantazie, není tak náhodou i omezený vstup na určitý počet lidí za den?? A nebo myslíš nuda pláž jako nahoře na skále kde se ty ukazujes bez plavek? Kde vlastně se ani nedostaneš k vodě?
Pokud máš nějaké ověřené informace tak je klidně dej do placu, pokud ale je to jen nějaká kachna tak raději nic nepis, uděláš že sebe jen vola,
Pokud máš nějaké ověřené informace tak je klidně dej do placu, pokud ale je to jen nějaká kachna tak raději nic nepis, uděláš že sebe jen vola,
Nudaplaz v lomu je a dokonce sama provozovatelka doporučuje nahé koupání. Na Fb mají i stránku a dokonce vyšel i článek v deníku o nahem koupání.
Pošli lokaci, rád zajedu. Sice jezdím pravidelně jinam, ale hodí se mi další místa. Aby byla čistá voda.
Klidně se i připojím, abych nebyl za cumila🙂
Klidně se i připojím, abych nebyl za cumila🙂
Konečně někdo normální ❤️ jen Škoda že nudaplaz není větší zatím málo lidí
To jo a kolem jen ocumuji textilaci.
To asi všude... Co na tom, jestli očumují naháči nebo textiláci🤣
Kdo chodí na nuda, tomu to nevadí, ne?
Kdo chodí na nuda, tomu to nevadí, ne?
Dnes jsem tam byl a cítil jsem se hodně očumován jako jediný bez plavek jen 2 ženy nahoře bez
Jak jsem napsal, pokud máte někdo ověřené informace tak sem s nima, myslím že i ta provozovatelka by nebyla proti když se jí ozve někdo stejně smýšlející,
Reagoval jsem spíš na koment zakladatele, který píše i o sexu na svatém Kopečku a jiných hodně turisty navštěvovaných mistech,
Jinak pokud něco napíšu tak si za tím stojím a nemusím nic mazat, teď už ani není jasné o co šlo,
Reagoval jsem spíš na koment zakladatele, který píše i o sexu na svatém Kopečku a jiných hodně turisty navštěvovaných mistech,
Jinak pokud něco napíšu tak si za tím stojím a nemusím nic mazat, teď už ani není jasné o co šlo,

Nemůžu ti napsat do zpráv 😔 napiš mi
Nuda tam je. U vody cca 8 metrů čtverečních. Když přicházíš tak po levé straně.
Mikulov lom nudaplaz
Mikulov nudaplaz