Nuda pláž Antošovice

Postřehy

Dnes super voda, čisto.Všem doporučuji
Draku odblokuj mě pak. Apisu až to půjde
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Nějaký pár, co by se k nám dnes dopoledne přidal?Přítelkyně 43 let
Byl sem domluvenej s mim kamošem na zitrá sobotu 29.7.V dopoledne v 10,hodin sme Oba Bi Muži s Ostravska ale počasi nema vyjít ma pršet tak kamoš jde ke mně do meho bytu kde si to spolu budeme pěkně vše v sexiku rozdavat sem už snim domluvenej kamošovi je 36(170/60/20cm ma pěkne velke pero on už umně byl nekolikrat tak se zase uvidim snim rad neni problem knam přibrat dalšiho muže nebo klukakterej je bi a ma pero minimalně 18cm
Super voda na antoskach? Nespletl si se?
Rád tam zajdu, k výjezdu... jen rak vytáhnout péro večer.
Samozřejmě, že spletli. Nebo to hnědozelené kalné někomu přijde ok..
Ahojte, voda kalna, to je fakt, ale zato je tam dobra komunita lidi. Ted uz je to spise na otuzko, ale kdyz je hezky, byva tam i ted dost lidi.
Nespletli se ja už byl tam 5,krat a voda suprova aji tepla na plavani,jsetli bude přišti sobotu pěkne počasi a najdou se nějaci typci kteři zajdou semnou tak v přišti sobotu zajdeme ja vždy sebou beru deku,pivka vychlazene aji rum kořalku at je nalada,snad se přišti sobotu nebudu sam nudit a budou nějaci kluci,či chlapy
Peosím už nepiš a vysaď ten alkohol, je to hrůza...
Děláš všem nadržencům jen ostudu. (upraveno)
a jaká je tam voda? V minulosti jsme tam hodně jezdili, ale kvůli kvalitě vody jsme tam přestali jezdit Možná se to změnilo? Lidí tam chodi kolik? V minulosti hodně.
Každopádně, byl tam velice sympatický pár, jestli tento příspěvek čte může písnout...
Voda super, čistá.Je tam stánek, kde je možnost občerstvení, za mě opravdu super
Čistá v minulosti jsme tam hodně jezdili a čista nikdy nebyla? Tak se tomu divíme.
Ano za mně take fajně v antoškach ja si vozim sebou opčerstveni pivka,kokakolu sebou vychlazene pokažde mam sebou chladici tašku s ledem tak mně to vydrži studene napoje aš do večera jezdivam s druhe strany plaže kde se da i sexovat jinak sem bi
má někdo souřadnice ? přijel bych dneska odpo kouknout a zazlobit
Ahoj take jezdim na Nuda Plaž do Antošek už sem byl letos dvakrat ja chodivám s druhe strany Plaže jak je ciklotrasa tak sem dole ležim vždy u vody na dece jestli bude pěkně zitra tak zase zajedu jezdim autobusem ze sadu boženy němcove mam sebou i vychlazene pivka tak se budu těšit jestli se ke mně někdo přida at tam nebudu se nudit sam u vody
kde to tam najdu? a kdo tam tak bývá ? co se tam dá dělat?🙂
Ja Jezdivam autobusem s Ostravy ze Sadu Boženy Němcove autobusem 52,je tam centralni Nuda Plaž Kde se Plati vstupne,tam se jen opalujou lidi do naha koupou se a kecaji tam se na te plaži nesexuje jedině bys musel jit mimo plaž někde do křovi,nebo na druhou stranu plaže kde chodivam ja poležet na dece a dat si par vychlazenych piv