Chat Líbím se Vám..

Chat

Ahojda, chci se jen optat, jsem tu snad po x letech, a koukám, jak se to tu zmenilo- k horšímu. Kam zmizel chat Líbím se Vám
..? Cca asi před 9 lety jsem celé léto tam chodila, a poznala docela hodně fajn lidi... Myslím, že Holka.cz( co tu pořád je) bude vědět, taky v tu dobu tam chodila, a některý lidi znala... Vše je pryč, a ti lidé zmizeli... Je mi z toho smutno 😢
Ahoj jak se mame napíšem si něco 😃
Tak uz nebud smutna a urcite jsou tady i jinde fajn lidi, jen clovek musi mit trochu trpelivosti a stesti, aby je potkal *4*
Ale bez těch lidí ................*12*
Jsou tam jiní, mentálně na stejné úrovni.
Tak, pokud můžu hodnotit, tak pár těch kteří vydrželi se tu někde stále motá. Ono to funguje tak, že všeho moc škodí a člověk si musí dát pauzu.
A taky nezapomínat že čas od času měníme nick...
Já mám cyklus tak 3 roky😂, kdy tu nejsem a pak zas chvilku jo.
Tam už nikdo nechodí, ono se to sice jmenovalo : “líbím se vám, šukali by jste mě “, ale když tam někdo někomu napsal : “ ahoj, líbíš se mi a šukal bych tě “, tak se ta dotyčná urazila a nechala mu zrušit profil. Prostě, afektovaný nešukatelný nány.
Tak spíš se to změnilo k lepšímu, ty nány seděj doma a koukaj na telenovely. (upraveno)
Tak jasně, mělo to i tmavou stránku, ale já na tom chatu objevila docela hodně fajn lidí... A už tu nejsou *12*
Už tu nejsou, protože buď jsou šťastni a nebo v blázinci. Buď ráda.
😃 asi tak nějak. Ale zase jsi se dozvěděl co dneska která vařila a podobně...
Přehlídka zkrachovalých existencí
Právě, že se tam dalo normálně pokecat, což asi na tyto stránky se nehodilo, ale sex se třeba nehodí na jiné seznamky, a chlapi s tím ty ženský otravují *3*
Tak ono asi jako u všeho bude záležet na pohledu konkrétní osoby, co je pro tebe normálně, nemusí pro chlapa znamenat totéž. Co je normálně pokecat, o tom co kdo uvařil ? Jako sry ale to je vzhledem k povaze stránek demence :-)) Což ty to vidíš zřejmě naopak, a o tom to je :-))
Normálně pokecat se dá v restauraci, v kavárně a nebo po telefonu, ty ženský na ten chat “ líbím se vám šukali by jste mě “ chodili a některé ještě chodí schválně provokovat a vyvolávat hádky, protože jsou frustrované, že je nikdo nechce, tak se psychicky ukájí tím že odmítají každého kdo jim napíše. Píšeš, že jsi tam chodila před devíti lety, od té doby se ta situace změnila a nikdo o to nestojí, tohle chování je už za zenitem.
Jo, jak píšeš, ale vez, že se tam našlo hodně fajn lidí... A takové ženské si pamatuji, a co předváděly na webce... *3* To byla někdy síla, ale clověk se fakt zasmál. Doba je jiná, no...
A jaký je problém si tu místnost založit?