taky shanim v plzni gloryhole vis o něčem?
Ozvi se mi SZ zkusím v Plzni neví udělat anonymně. Třeba v kukle nebo ve tmě
Ahoj, nejde ti napsat na přímo. Co třeba místo v ústraní a kukla? Rád pomohu v Plzni zrealizovat.
(upraveno)
To gloryhole lehátko s popruhy pro ženy nám z hlediska výšky nejvíce vyhovuje ve Fantasy.Protože když musí mít muž u toho pokrčené nohy nebo to ženu tlačí,tak to zážitek ze sexu dost kazí.Tam to je pro nás asi nejpohodlnější.
Dalo by se něco domluvit . Napiš
Jak funguje a vypadá Gloryhole pro dámy??? Vzdyt to nejde 🤦♂️
stačí se podívat na nick bravantice-glory a uvidíš je,pro baby i chlapi
V Plní o ničem nevím ale v Praze ho mají dva kluby pokud vím, Fantasy a Nirvana club
Jsou i v Bunkru a Desire.
Jo tam moje tam nedávno roztahovala v gino křesle všem :)
do Ostravy velká dálka,pokud by jste vyrazili na výlet tímto směrem doporučuji se kouknout na pořádné glory do Bravantic
V Plzni by to chtělo taky udělat ..
Ahoj, ve Fantasy to maji. Zena si lehne a nohy prostrci otvorem. Na druhe strane je moznost privazat nohy do popruhu.
Pak je na jedne strane steny do pasu nahoru a na druhe strane od pasu dolu.
A dit se muze ledacos ;-)
Pak je na jedne strane steny do pasu nahoru a na druhe strane od pasu dolu.
A dit se muze ledacos ;-)
Podobné zařízení je i v Bunkru.
Musí se na to použít dámská vrtačka, aby z toho byla dámská díra... Pánská díra vytvořená pánskou vrtačkou slouží na dámských záchodech jen ke šmírování... Taktéž dámské šmírovací díry na pánských záchodech musí být dámskou vrtačkou vyvrtány...
(upraveno)
(upraveno)
ahoj...no a jak by to mohlo být? díra ve zdi...a na ní opět díra v kundě..? asi moc by to nefungovalo....ale jinak pro holky bude určitě každý azyl...
Viděla jsem pár videí , tak bych to chtěla zkusit ..
Ale rozhodně si vezmi partnera/kamaráda na ohlídání bezpečného sexu.
Tak to budeš muset přijet do Prahy. V Sabinovce jsou díry ve stěně, jaké hledáš....z druhé strany spousta nadržených ocasů

Gloryhole - díra ve zdi
Najde se …