Příspěvek byl uživatelem smazán.
Mám to stejně... Přestavuji si, že se líbám, mazlím s holkou, ale asi k tomu nedojde. Nebo s manželem uvažujeme nad 3 s druhou holkou, ale..
Taky mám ty představy. Ale nevím jestli bych to dal v reálu
Jasná věc, představy je jedna věc a případná realizace té představy věc jiná.
V mém věku (60+) vím jak vypadá 60tiletá pochva a vím jak vypadá 18letá pochva.
Trošku závidím nějakejm šejkům kde je normální lízat 9letou pochvu. To bych v představách velmi rád.
Pokud ale takové dítě uvidím v reálu - vůůůbec se nemá čeho bát. Chemie v mozku to jednoduš nedovolí.
I kdyby to to dítě chtělo.
V mém věku (60+) vím jak vypadá 60tiletá pochva a vím jak vypadá 18letá pochva.
Trošku závidím nějakejm šejkům kde je normální lízat 9letou pochvu. To bych v představách velmi rád.
Pokud ale takové dítě uvidím v reálu - vůůůbec se nemá čeho bát. Chemie v mozku to jednoduš nedovolí.
I kdyby to to dítě chtělo.
Já mám také spoustu představ, jak se s mou ženou krom mě, miluje i jiný muž, nebo pár, nebo jak jsme na sw párty kde najdem odvahu, milujeme se spolu a pak se jí začne dotýkat cizí muž... Vzrušuje mě to. Ale ty představy mají všechny několik stejných bodů, které to mé vzrušení vytvářejí.
1. Má o to zájem i moje žena, chce to.
2. Dotyčný je vzhledově sympatický, postavou podobný mě.
3. Slušně hovořící, žádný IQ tykve.
4. Je něžný, citlivý, pozorný, naslouchající. Žádný šukací stroj co si bere co chce, na pocitech ženy mu nezáleží.
5. Dotyčný je především zpestřením sexu mezi mnou a mou ženou. Nemám zkrátka 4 ruce, 2 údy a dvoje ústa.
Tohle je pět bodů, které jsou v mých představách zásadní. Bez jejich splnění by mě mé představy nebavily a nevzrušovaly.
Pokud bych tedy chtěl mé představy přetavit v realitu, tak by muselo být splněno všech 5 podmínek. A já se ptám, je to vůbec možné, reálné? Já si myslím že ne. Takže zůstává u představ :-)
1. Má o to zájem i moje žena, chce to.
2. Dotyčný je vzhledově sympatický, postavou podobný mě.
3. Slušně hovořící, žádný IQ tykve.
4. Je něžný, citlivý, pozorný, naslouchající. Žádný šukací stroj co si bere co chce, na pocitech ženy mu nezáleží.
5. Dotyčný je především zpestřením sexu mezi mnou a mou ženou. Nemám zkrátka 4 ruce, 2 údy a dvoje ústa.
Tohle je pět bodů, které jsou v mých představách zásadní. Bez jejich splnění by mě mé představy nebavily a nevzrušovaly.
Pokud bych tedy chtěl mé představy přetavit v realitu, tak by muselo být splněno všech 5 podmínek. A já se ptám, je to vůbec možné, reálné? Já si myslím že ne. Takže zůstává u představ :-)
Tak v prvním bodě mas problém proč jsi jen u snění . Musí to chtit oba dva a základ je o tom mluvit a být si tím oba jisti .
To vám chybí a bez toho se neposunete dal .
To vám chybí a bez toho se neposunete dal .
Proto o tom všem, budeš ty a tobě podobně smýšlející, jen snít. Ale co, některé sny jsou příjemné.
Na tom něco bude.
Je fakt, že ten pocit vzrušení z "bude - nebude" najednou zmizí, zůstane jen "bylo". A pak aby člověk přemýšlel o čem bude snít nově, pro opětovné získání onoho vzrušujícího pocitu z "bude - nebude".
Ona ale asi bude nejlepší ta střední cesta. Některé sny naplnit - aby život měl smysl - a některé nechat být, aby bylo o čem snít... :-)
Je fakt, že ten pocit vzrušení z "bude - nebude" najednou zmizí, zůstane jen "bylo". A pak aby člověk přemýšlel o čem bude snít nově, pro opětovné získání onoho vzrušujícího pocitu z "bude - nebude".
Ona ale asi bude nejlepší ta střední cesta. Některé sny naplnit - aby život měl smysl - a některé nechat být, aby bylo o čem snít... :-)
Ano, asi zůstane jen u představ a snění. A je to špatně? Musí být představy vždy zrealizované?
Pokud oba v páru jsou za to, zkusit své představy i v reálu za podmínek co si společně určí, tak proč ne. Pokud realita nebude jak v představách, myslím, že jim to nijak neblíží.
Pokud jsou podmínky na zrealizování představ příliš náročné a nepodaří se najít nikoho kdo je splní, tak to nemusí být žádné zklamání. Už jen ten proces komunikace na to téma je fajn. Partner/partnerka naslouchá svému protějšku, baví se o tom a hledají styčné body. A může se z toho vyklubat i něco jiného, třeba i víc příjemného, než prvotní debata o dané představě.
Takže, pokud se oba na zrealizování cítí a mají oba jasně dané co ano a co ne, tak o.k. Tady si myslím, že i kdyby to nenaplnilo jejich očekávání, tak to mezi nimi, v jejich vztahu nic nezmění. Je to jako kdyby šli na koncert a kapela jim nesedla. Příště mohou jít na něco jiného, třeba do kina..
Ale rozhodně bych se svou ženu nesnažil přesvědčovat a tlačit ji do zrealizování mých fantazií, aby následně kývla jen proto, aby mi udělala radost. Vždyt by dělalala něco proti své vůli. To by pak vztahem mohlo pěkně zahýbat. A o to asi fakt nikdo nestojí.
Pokud oba v páru jsou za to, zkusit své představy i v reálu za podmínek co si společně určí, tak proč ne. Pokud realita nebude jak v představách, myslím, že jim to nijak neblíží.
Pokud jsou podmínky na zrealizování představ příliš náročné a nepodaří se najít nikoho kdo je splní, tak to nemusí být žádné zklamání. Už jen ten proces komunikace na to téma je fajn. Partner/partnerka naslouchá svému protějšku, baví se o tom a hledají styčné body. A může se z toho vyklubat i něco jiného, třeba i víc příjemného, než prvotní debata o dané představě.
Takže, pokud se oba na zrealizování cítí a mají oba jasně dané co ano a co ne, tak o.k. Tady si myslím, že i kdyby to nenaplnilo jejich očekávání, tak to mezi nimi, v jejich vztahu nic nezmění. Je to jako kdyby šli na koncert a kapela jim nesedla. Příště mohou jít na něco jiného, třeba do kina..
Ale rozhodně bych se svou ženu nesnažil přesvědčovat a tlačit ji do zrealizování mých fantazií, aby následně kývla jen proto, aby mi udělala radost. Vždyt by dělalala něco proti své vůli. To by pak vztahem mohlo pěkně zahýbat. A o to asi fakt nikdo nestojí.
Ja představy proměnil v real a jako kandaulista musím přiznat , že je to bomba. Velmi mě vždy vzrusilo, když podržela jinému a já slyšel její hekani v orgasmu a viděl, jak si užívá.. .
Někdy jsem ji i poslal samotnou a pak si nechal vyprávět
Někdy jsem ji i poslal samotnou a pak si nechal vyprávět
U nás realita byla přesně taková jako představa ještě nasobena vzrusenim a prozitkem . Stačí s dotyčným probrat co opravdu chcete .
Úplně stejně. Představa, že si to rozdáme na nudapláži někde bokem, mě vždy neskutečně vzrušovala, ale když došlo na lámání chleba, tak bylo jen pár doteků. Pak se mi přiznal i chlap, že to měl podobné.
To stejné se nám pak stalo i na sw, domluvené trojce u nás doma atd. atd. Ty představy byly vždy o několik levelů jinde.
To stejné se nám pak stalo i na sw, domluvené trojce u nás doma atd. atd. Ty představy byly vždy o několik levelů jinde.
Je to asi hodně o schopnosti páru otevřeně mluvit o svých představách a fantaziích. Pokud pár dokáže mezi sebou dobře komunikovat pak může najít průnik a domluvit se na nějakém reálu.
Tak to je škoda, u nás myslím realita byla lepší než představy. A to právě tím, že se to uskutečnilo. Samozřejmě, že pokud si představuješ trojku s Bradem Pittem, tak to v reálu asi neklapne. Ale ty reálné doteky a to vzrušení z daného okamžiku to je prostě síla, kterou když nezazijes, tak v představách ti bude stále něco chybět. Pravdou je že je důležité mít štěstí na to koho potkáte.
Přesně tak, sny se mají plnit. Zůstávat jen u nich je jen půl zábavy.
Také se nám potvrdilo, že naše představy a fantazie jsou v realitě stejně super. Ale máme nějake extrémní fantazie co realizovat nechceme z různých důvodů. Neexistuje univerzalni odpověď, je to hodně individuální a jediny zpusob jak to zjistit je jit do toho😃
Naprosto přesně řečeno. Souhlasím

Představy x realita
Neuskutečněné představy.
A jak jste na tom vy?