Protržený kondom!

Jaka je šance, že se to stane?

Ahoj,
Máte někdo podobné zkušenosti? Ani nepočítám, kolikrát jsem kondom hlavně v začátcích použil, ale vždy před závěrečným finále jsem ještě provedl kontrolu, jestli je vše v pořádku a vše na svém místě. Stejně však při styku došlo k protržení kondomu a semeno skončilo v pochvě mé kamarádky. Naštěstí se celá záležitost obešla bez problémů s tím spojených, jako jsou nechtěné děti, nemoci, nebo rozvod.... Do teď nevím, proč se to stalo. Může jít o vadný kus a nemohl jsem to ovlivnit nebo to mohlo mít jiný důvod? Co myslíte?
Tohle se mi nikdy nestalo a to jich bylo. K protržení může dojít nehtem, chce to nasazovat normálně a v klidu.
Teď už nevím co to je. Manželku plním do poslední kapky a ona to sama vyžaduje 🙂 Kdybych si ho nasadil, tak mě asi vydědí 😁 Dříve jsme ho používali pro mensesu a do zadečku když jsem ho pak chtěl strčit do frndy.
Gumu jsme používali naposledy na ZŠ, když jsme špatně narýsovali kosočtverec.
Dají se koupit různé velikosti. Díval bych se tímhle směrem a zkoušel, který vyhovuje nejvíc
Za moc let se mi to stalo třikrát, že prostě sklouzl i s obsahem a zůstal uvnitř v partnerce. Proč nevím, naštěstí vždy vyšel ven a taky naštěstí z toho nikdy nebyla žádná komplikace, krom těch obav, co kdyby. Ale mám už 5 let vasektomii a jsem teda tak vyklidněnej, že nějaký semínko sem nebo tam mě nechává klidným a můžu se soustředit jen na to udělat si to hezký ve dvou.
Mně se nikdy neprasknnul,protože jsem ho v životě neměl !!!!Ti radši nic.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
To bys poznala už při nasazení, že mu kondom nesedí a je volný. Sklouznutí bylo spíš kvůli ztrátě erekce...
Jestli mu sklouzl, tak to asi nebude nic moc soulož.
Jeli kondom menší sjíždí často. Kontrola mě chvilku zabrzdí, ale pořád lepší než ty následky. Po pravdě bych kousek čehokoliv v ženě nenechal. Ty problémy co by z toho mohla mít...
Asi ne vždycky, Muž je nadprůměr a přesně z tohohle důvodu je zvyklej před vyvrcholením kontrolovat, protože se to stává.
Kondom může samozřejmě bejt vadnej, i když jde o nejbezpečnější formu ochrany, stejně nemá stoprocentní spolehlivost. Narušit ho taky můžeš jak fík, stačí nepozornost a ostřejší nehet nebo nešikovný vytahování z obalu. Po delší době přirážení je taky dobrý ho vyměnit, je potřeba lubrikovat, suchej kondom nefachá a nesmí se používat zároveň s olejem, protože ten povrch narušuje. To strašná spousta lidí neví. Je to prostě kousek latexu a nehoda se nikdy stopro vyloučit nedá.
Můžeš si pořizovat značku, která má nejlepší recenze a dodržovat nějaký základní zásady, ale stejně je tu furt nějaká vyšší moc.
Přesně. Ani motor v autě bez pořádného mazání dlouho nevydrží. Chce to kvalitní gel a nešetřit.