Nahá sousedka věší prádlo

Je to pozvánka?

Bydlíme v satelitu a vsichni v okolí si vidíme přes plot do zahrad. Jedna z našich sousedek středního věku, v těchto vedrech chodi po zahrade nahá, věši prádlo a zda se mi, jako kdyby nespechala a spíše se rada ukazovala. Prijde mi to dost odvazne, bydli tady vsehochuť i s detma, tak je to takové zvlastni. Cekam kdy se nekdo ze sousedu ozve ale nikdo to zatim ani sluvkem neresi...... co tím ta ženská sleduje? Je to pozvánka k mrdu? Máte s tím někdo zkušenosti?
Také chodíme na zahradě nazí a nazí sekamé i trávu a jiné věci a pak si to venku i rozdáme protože moje rada stříká a aspoň nemusíš vytirat😉
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Neaktivní před 3 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jeden čumí, druhý krade kalhotky že šňůry a někdo oboje...
Už jsem viděl pěkných akci u prádla a mezi baráky. Taky to tam děláme ať se mladí přiuči
Proč to řešit? Je na svém pozemku tak ať si dělá co chce. A v případně že se nevystavuje do obscennich pozic pak to není nic proti zákonu či vyhlášce. Přestaňme se montovat do druhých a hleďme si svého.
Pobíháme takhle běžně po zahradě a nic tím nesledujeme. Můj dům můj hrad.
Jak říkáš taky chodím kouřit na balkón nahý a je mě to jedno kdo se dívá. Jaký mám pár balónků zmapováno kde chodí taky
Chodíme běžně nahý po zahradě. My dospělí i děti. Jezdime do natur kempu,na nuda pláže...to není o mrdu tvl. To je o přístupu k životu,o náhledu na svět.a jestli to sousedům vadí,tak at se nedívají přes plot . Třeba by taky rádi byli nahý,ale stydí se, bojí se sami sebe, považují to za nemorální a nenormální. Oni se přece už v teplákách narodili 😃
Přesně nassyn běhá po domě nahý úplně běžné a teď chodí nahý i do bazénu. Moje drahá také doma běžné naha, ja občas. A vše je v pohodě. Prý bys námi šel i na nuda. Jen se tam dostat.
Touché… Děti jsou ti poslední, kdo by to řešil, pokud jim nevtlučeš do hlavy opak.
Kdesi jsem četla vtip že máš chodit nahej po zahradě a sousedi postaví plot.
Já se na zahradě opalovala nahoře bez a noví sousedi si tam dali tu zelenou hadru, asi aby se na mě nemuseli koukat. Z druhé strany jí nemají.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Dospělí asi nevadí ale třeba mně by bylo trapně pobíhat nebo opalovat se na zahradě nahý a vidět u sousedů rodinnou oslavu s dětmi na zahradě. To je vlastně důvod, proč bych měl zahradu chráněnou, aby na ní nebylo vidět.
Sleduje tím, že je vedro k padnutí a že si na svém pozemku může dělat co chce ... :-)) Celá žhavá čeká jen a jen na tebe, až přijdeš s nabídkou kvalitního sexu ...:-)
Chodit nahá po vlastní zahradě je úplně normální. Nic v tom nehledej.
Přesně tak . úplně normální věc
Ale záleží, jaké je okolí, jaký plot, jaká lokalita . Pokud je to v satelitu, je to jistě projev exhibice. Zvlášť u ženy
Zvlášť u ženy? Co tím chce básník říct? I kdyby to byla exhibice, no a co? Je to její zahrada, nechte ji na pokoji.
Teď jste trefila přesně na rozdíl mezi ženským a mužským exhibicionismem. Škoda že z obojího je trestán jen muž( buď za obnažování nebo když muž takto ženu vidí za voayerství) tleskám rovnoprávnosti žen.
Básník tím jen chtěl říci, že je to v pořádku, mě to rozhodně nepobuřuje, naopak! Ale asi se ráda ukazuje. Ale někoho to může popíchnout. Mě jistě ne, chtěl bych být třeba i její soused. A krom toho, také rád exhibuji...
Tak je třeba trochu exhibicionistka. Nebo má ráda naturismus. Pozvánku k mrdu bych tam a priori neviděl. I když kdo ví?
Že všichni za nahotou hned vidí sex!!!!

Také mám rád nahotu, klidně bych po zahradě chodil nahý a vážně za tím nesleduju sex, aby za mnou přišla sousedka si zašukat. Prostě jen mám rád sluníčko a zahalovat se je nesmysl...
Mas pravdu, takhle jsem se zaskatulkovat nechtěl ale nedokazu si to vysvětlit. Nikdy se neprojevovala exhibicionisticky a ani nikdy se treba jen neopalovala nahore bez, ani v prádle nikdy nevysla ven ale tohle léto je to při každém vedru pravidelně. Nedokážeme si to rozumně zdůvodnit. Jsme trosku v soku ale priznavam, v krasnem šoku. Nijak tím ale nechci urážet nebo snad i ponizovat dotyčnou, je to strasne fajn zenska, jen oceníme názor.....
Ahoj. Možná ráda provokuje. Má partnera?
Nemá partnera, žije sama v poměrně velkém domě.