Šukání v teple 😃

Chce se vám vůbec v takovém teple šukat.

Chce se vám vůbec v takovém teple šukat??
Fermentovane rybky hadr (svedske) 😀😀😀
Koukám že ještě nevstal, jinak by jsi tu neměl ten příspěvek 😂
Příspěvek byl smazán.
Příspěvek byl smazán.
Žena se na sluníčku ohřeje a tím se vzruší 🤔 a pak jen záleží jestli to stihnu já nebo její milenec nebo si to udělá sama 😁
Chlapík u doktora povídá:
"Pane doktore, mně se při milování dějí divné věci, jednou je mi strašné horko a podruhé zase hrozná zima. A střídá se to naprosto pravidelně."
Doktor: "Zvláštní věc. Ale ještě bych to chtěl probrat s vaší ženou, ať se za mnou někdy staví...",
Když přišla, zeptá se jí na její pocity, a ona na to: "Pane doktore, příště toho blba hned vyžeňte, vždyť on se se mnou miluje jen jednou v lednu a podruhý v červenci."
Chce, protože vitamin D dělá dobrou náladu 😊. Ale spíš si lehce hrát a blbnout, protože fyzicky náročné akce v teplotách nad 30 jsou víc dřina než radost 😂
Příspěvek byl uživatelem smazán.
😋 když budeš navrchu, tak jo, to by šlo 😜
Mrdej dokud je tvrdej , až bude měkej ,tak toho nechej 🤣🤣🤣
.....yuuuuuuup..... přesně tak 👍
Tak já jak přijdu z práce, tak sprcha a pak už se neoblíkám, nemáme úplně horko, docela příjemně. A tím jak se sem tam otřu o prsa, tak jsem taková naladěná. Když dorazí manžel a vidím jak se mu začne zvedat, tak jo, chce se nám. Daleko víc než v zimě.
My jsme to ještě vylepšili.
Do sprchy s ní můžu i já, a mám povoleno ji umýt.
Akorát se nám to často zvrtne v její dráždění a mokrý orgáč.
Jako bonus si pak oblíkne těsnou a průhlednou košilku, a já si s ní můžu ještě hrát u telky.
My to máme stejně, v každém období a za každého počasí je to super😁
Holky, vůbec se jim nedivím, že se jim zvedá, když vidí to, co my tady. Užívejte si, jste krásné a sexy.
Mně na tom vzrušuje to zpocené ženské tělo, pěkně voní a klouže.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
To si myslím, že je škoda 😄😄😄😆😄😆😄😆