Železniční most v Ivančicích.

Ahoj

Ahoj, nejezdí nějaká žena nebo pár k železňáku třeba na kolo?
U toho železňáku stává dost aut. Ale to jsou chataři. Nikdy jsem tam nikoho neviděl.
Jestli pak někdo chodí do lesíku nad Tetčice po pravé straně, směr silnice Rosice-Brno. Je tam pěkný plácek. Jen ten bordel.😔
Příspěvek byl uživatelem smazán.
A kdypak se tam objevíš ty?😊 Užijeme si trochu srandy. 😈
Nevím, ale podle ocasu tě nepoznám *1*
Můžete mi poslat někdo do zprávy souradnice toho mostu v Ivančicích?
Jednou nás tam v autě načapali cajti z Rosic
Copak vám řekli? Určitě počkali až bude po všem....😆
Tak mi napiš kdy tam budeš ať tam nestepuju a mrdám rovnou, znáš ten plácek vzadu, kde se souloží?
Už jsme ti jednou psali ze tvoje chování je pro nás obtěžující tak na nás nereaguj .
Ono je takovejch lidí tady mraky. Co píši nesmysly. (upraveno)
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli je pod mostem nějáke místo kam se chodí a jestli třeba se dá i sledovat samozřejmě po domluvě
Ahoj ty to tam znáš? Já tam chodím jak na vycházky, tak na kolo a většinou tam ani nikdo nechodí, natož aby tam někdo něco dělal.
Ahoj ,Prdelka 15, co se skusit seznámit? Pavel (upraveno)
Ahoj. Jsem taky z Ivancic. Potkame se tam nekdy?
Myslim s nejakou holkou? (upraveno)
Ahoj, nejde ti napsat, tak to zkouším tady. Ozvi se mi.
Prdelko dojeď, užijeme si to všichni
Někdo dnes pred 17:00 hodinou. Raději hledám holku
Prdelko přijedeš kouknout..........?
Ahoj bude tam dnes někdo ? Podnikneme něco ?
Máš pravdu, je tam nádherně. A dá se tam jít podél trati až do Němčic. Je tam i pitná studánka a krásná příroda tím lesem.
pohoni nekdo pod mostem? zitra odpoledne?
Nápis zprávu a můžeme se domluvit :)
Pokud by si tam byla taky tak dojedu :)
Hledám kamarádku reálně zkusíme? Pavel
Pokud by tam byla i nějaká žena tak dojedu
Zdravím a na jaké konkrétně chodíte vy rád se po domluvě přijedu podívat popřípadě se přidat pokud by nevadilo
Tak děkuji a pěkný den a ještě pár slunečných dní v tomto roce
Malá ukázka tvého jednání . 😂😂

Kolik ti na tohle zabralo žen , když už tak jsme tady jako par a jakým stylem píšeš nás spíše odpuzuje .

20:22
Na cca 60. Trochu mě urazilo odsouzení, škatulkování sexuálně otevřený chlap rovná se násilník. Mám rád kamarádství s manžely. Miluji milování ve třech, pozorovat na čem je založeno jejich manželství. Už žádné uráženi ano? Kdy jste se naposledy milovali? Proč hledáte třetího? Odkud jste? Máte čas příští sobotu v 9.00? Pohořelice jo promiň. Malá obec diskrétnost chcete.... Neboj přijedu nechám auto 500 metrů vstoupím do otevřených dveří položím tě na záda vniknu do piči budu souložit manžel mi hladit koule jak se udělám chci vás sledovat při nejdivočejší souloži jaké jste schopni. Dál se uvidí.

20:40
Tak mě balte vy je těžké psát nesexuálně zkus to.
Nóó to je mazec, to musí odpudit každého je fakt s podivem co se dokáže za imbecilni hovada tady vyskytnout,
Čau,já když jsem v Ivancicich...tak jezdím na kole kolem řeky...
Ahoj, tak až tam budeš, tak se můžeme domluvit na nějaký vyjížďce.
Jsem z Ivančic. V sobotu v 11.00 pod viaduktem?