Intenzita sexu u starších?

Kolikrát se vám chce?

1) jeden z vás už moc nechce, tak jednou za týden, 14dnů, za měsíc nebo vůbec?
2) máte velkou potřebu oba, tak jak vás to popadne?
3) když je ona náruživá, tak se přizpůsobíte?
Ptám se hlavně u starších 40 - 50+ v dlouhodobém vztahu, kdy už chuť na sex není jako za mlada.
Třeba mě stačilo jednou týdně, ale když se moje holka utrhne ze řetězu tak se ještě dovedu přizpůsobit.
Aby byla spokojená a ukojená, i když zrovna nemám náladu, chuť ani páru.
Jen erekci.
Jak to funguje u vás?
Máte odvahu sex odmítnout, když ona chce a vy zrovna ne?
Moje čím je starší tím je lepší už se tolik nestydí neřeší jak u toho vypadá a prostě si to víc užívá a tím pádem já taky, už mě je jedno jestli si o mě bude myslet že jsem úchylak 😄
A doufám že ještě spolu co se sexu týče máme toho hodně před sebou.
6x až 20x za měsíc manželce 58 mě 61.Záleží na práci.Někdy se prostě moc nepotkáme. (upraveno)
NezneLizani
NezneLizani Neaktivní před 2 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak jedině si najít kamaráda na ten krásný sex a mazlení.
Nam je 47 a jsme spolu 24 let. Máme dospělé děti a sexu si užíváme víc než když byly malé...
Průměrné máme spolu sex 4-krat týdně..
No nevím .... Já 55 a polovička 54 a pokud to jde tak i dvakrát za den. Hodně se to změnilo po 50. Víc času a zkusili jsme už všechny polohy, všechny otvory a spousta hraček. ..... Milujeme piš u obou, krásně kouří a naučila se polykat a chutná ji ..... No a nový rozměr má i análek, oboustranný ..... Po 50 to teprve začlo mít grády ..... 😎
Starsi si nepřipadam -47let. Mam o 16 mladsi..
A jsem rad ze mame sex 2x tydne. Chtel bych vickrat. Starsi šoustaj lepši...
Já 63, moja 58. Když dobře tak 1x týdně o víkendu. V týdnu padáme na hubu. Jako za mlada už to není, ale pořád hezky.
Mám moc velkou potřebu. Partnerka 61 už skoro nechce, max 2x za měsíc. Denně několikrát masturbuju. Někdy se podaří i 5x za den. Vše se u ní zlomilo asi před pěti lety. Když jí bylo okolo 40, tak jsme to dělali denně, byla náruživá a teď je to pryč.
No jo,většina žen po šedesátce to tak má(čest výjimkám). Moje žena (69let) přede několika lety taky začala odmítat sex a každou chvíli jsme se k vůli tomu pohádali.Tak jsme si k tomu sedli a popovídali si o tom. Nakonec uznala moje potřeby a jednou týdně si zašukáme.Není to žádná hitparáda,spíš mi drží a občas pohne zadkem,já se do ní vystříkám a je mi fajn. Je to lepší,než si někde honit péro,protože najít v 67. letech bokovku je skoro nemožné.
Neznásilňuju ji,dělá to dobrovolně,protože mě má ráda a ví,že sex potřebuji.
Našel si na sex jinou,a ani se mu nedivím,když tady čtu ty tvoje výplody.
U nás je to podobné, i když jsme o něco mladší.
Za mě je každý muž mazel.. ale musí si sednout se ženou, nemyslím si, že je nějaké omezení, musí se přitahovat.. takže pokud někoho přitahuje nějaký muž ať 50 nebo více, prostě si ho dá a sní ho ..
to je u všech.. nikdo není mimo hru.. jen to musí být dobrovolné ne na sílu..

Ale musí to být prdel nastoupit a neřešit jejich styl opatrnosti a zničit jim ptáky :D (upraveno)
My cca 5x do týdne, podle nálady, času a inspirace :-)
My s manželkou máme sex 4 do týdne , ale mazlení a něžnosti každý večer. Jí je 50 let a mě 49. Mazlením a něžnostmi si udržujeme zamilovanost a úctu jednoho k druhému.
To je krasneeeeee a probehla nekdy vymena partneru ?
Naše manželství trvá 20 let a spolu jsme 25 let
My jsme spolu pres 10 let a je to porad super, nejenom v sexu
Vím dobře o čem mluvíte. Máme to stejně. Věřím že vám to vydrží hodně dlouho a ze srdce vám to přeju.
Od té doby, co si sedmdesátník Tonda našel mladší model, tak jede sex 7x týdně...
s manželkou tak jednou, dvakrát za týden, ale v podstatě každý den. Máme milence, milenky, páry, chodíme na SW akce, žijeme, dokud to půjde.
No tak pokud ti tady chybí ten s nulou tak ho tu máš!!!
Kde ,
No přeci na dovolené v Chorvatsku
Teď jsou slevy a levné ubytování
Tady je můj případ...
2 malé děti, věčně unavená, sex ( jak říkám " na zdechlinu- z boku - 3x za měsíc a to musím ještě brblat. Jinak nic moc.
Přitom mi ho raději vyhoní tak 6x za měsíc...
Kdybych se neozval, tak u nás chcípl pes....
Tak se starej o ty děti, uklízej, myj nádobí a ona nebude tak unavená, jak píšeš.... pak bude mít třeba častěji chut
Ne. Nechci se pořád někoho doprošovat, aby roztáhl nohy.
Není nad to poznat opravdu vášnivou ženu. Která to opravdu chce, líbí se jí to a touží po tom.
Touží po tom nechat se ohnout přes kuchyňskou linku při vaření jídla, v kabince v nákupním centru při zkoušení šatů, ve sprše, když si v zimě vyhřívaná záda horkou vodou nebo i v posteli, kdy bude za chvíli opět vstávat do práce....
Ano, jenže jakmile se z milenky stane manželka, je vše pasé...
Co chci?
Znovu zažívat to co bylo na začátku standard.
Dnes jsou to jen vzpomínky.
Každopádně nepřišel jsem zde brečet a litovat se.
Jen jsem doplnil mou momentální sexuální frekvenci...
Mám to stejně - do svatby super po svatbě skoro nic a jen se člověk doprošuje
NezneLizani
NezneLizani Neaktivní před 2 roky
A neni to tim, ze po svatbe zene pribudou povinnosti a starosti, ktere pred svatbou nemela?
Mě 47 , sex 5x týdně. Když na sobě máknu a shodim pár kil, což je většinou přes zimu. Poněvadč mám čas sportovat. Tak klidně dvakrát denně není problém.
Líbí se mi výraz "stínová manželka" 🤣😉🤟
Trefný název - např. stínový ministr je taky leckdy rozumější a aktivnější než ten oficiální, ne? *4*
S manželkou nula. Nestojí. S kolegyní stojí při prvním doteku a při objetí tecu. Mrdat s ní je bomba.
Me 46 a sex? Cca 5x tydne...a chtelo by to vic...
Holt kazdy to mame jinak nastavene
Sex občas nějaký den vynecháme...
....jj..... někdy přesně takto.....a nekdy zase přesně opačně
Napíšeš mi prosím ??????????? ♥️♥️♥️♥️♥️
Hele nevím zda už jsem v kategorii starší,
Ale když to sečtu v týdnu tak my to vyjde minimálně jednou denně samozřejmě vynecháváme když prijede teta ale to zas vymyslí domácí něco jineho*4*
Mně je 73, pravidelně každý týden souložím s kamarádkou. Zvládl bych ji uspokojit i častěji.
To mě jen 72 a mám to stejně. Mrdám 47letou hezkou kurvičku, stálou kámošku. Jen musím přivydělávat, abych si to mohl dovolit. baví mě to stále víc, to bude rána až to nepůjde. Zdravím a držím palce.
jsem mladší (65) a moc mi to nejde erekce pravidelná sice ale nevydrží a výron semene je už z měkkého víc masturbuju než se miluji se ženou
Zkus si nechat předepsat Sildenafil a uvidíš jak to půjde!