Já osobně mám taky rád, když manželce voní tak jak má, ideálně po ránu, nebo po cca 4 hodinách od sprchy. Dokáže mě to nabudit. Lízat ji ihned po sprše nebo omytí, to není ono. Člověk cítí akorát chuť mýdla. Dřív taky trvala, že se musí opláchnout a že mi to nemůže vonět. Časem jsem ji přesvědčil o opaku. Poslední dobou ji lížu i když jsem se do ní udělal a to je uplně nejlepší.
Souhlasím s ostatními ,když už tak hezky čistá a voňavá,když zpocená tak při vášnivé noci. Důležité je aby se všichni cítily spokojeně.
Ahoj, špinavá, smradlavá určitě ne. Ale když je cítit vůně přirozena a přírody tak je to super. Jinak je to pořád cítit po mýdlu a deodorantech a to také není normální.
presne to mam na mysli proste cista vonava, ale trocuh zpocena crly den zavrena.. pak to clovek vecer roztahne a vidi tu nadheru a citi tu nadhernou vuni...
nejlepsi je, roztahnout ji nohy, a pak ui pekne roztahnout pysky. Kolikrat tam jsou takove ruzne bile kousky. do nich zaborit oblicej a nasavat tu vuni zpocene vaginy.
diky za vase nazory. samozrejme ze nechci aby si ji nemyla. ale jak jsem psal, jednou za cas bych si chtel dat tu jeji zplavenou, voňavo-smradlavou kačenu a poradne se jí v ní vyřádit. jednou se mi stalo ze jsem i pres jeji protest prohrabl neumytou dirku a to vam byla vune. ale to nevim jak toho docilila. ji to asi smrdi, ale me to hrozne voni. no nic treba na tom casem zapracujeme. taky bych ji asi nechtel davat na hrani neumyte pero.
Asi na to ještě není připravená.
Já osobně mám taky rád když cítím partnerku a né její mýdlo k sexu to patří.
Pokud mě nevoní, je to jasný signál že není pro mě.
Já osobně mám taky rád když cítím partnerku a né její mýdlo k sexu to patří.
Pokud mě nevoní, je to jasný signál že není pro mě.

Voní vám zpocena vagina?
Lízání zplavené vagíny po sportu.