Ja pôjdem zajtra na wc v PN po 18:30 dole hlavne čo sú
A na malú či veľkú potrebu?
Na malú ako vždy 🤣🤣🤣🤣💋ale možno aj na honicku a čo ty
pozor najblizsia nedela na sa lide nehoni, je tam upratovacia akcia od 16.00. takze onanisti vyuzite ruky aj na uzitocnejsie veci a poupratujte to tam😂
(upraveno)
To by zaujímalo aj mňa, sa dá takto v PN odreagovať, teda okrem LIDO, kde som este nikdy nikoho nestretol
v pn tesco dierka na sledovanie, minus smrad a ogecovana kabinka. aupark hore za restikami jedine pod stenou alebo s nekym v kabinke, nevyhoda upratovacky ale rozvrh maju na dverach. lido treba vediet kde obcas je tam aj chlapsky group inak sa tam da uzit honky fajky aj mrd... potom este nuda plaz na ratnovskej.
(upraveno)
Zase normálna upratovačka nie je na škodu keď vojde na pánske toalety. Taká rýchla honka pred ženou môže byť fajn.
A kde na lide? Hm? Rad by som tam isiel pozriet ?
(upraveno)
na lide treba ist po vale hore a ako je biely kamen s napisom 0.5 chod dolu po chodnicku je ich tam viac a to uz najdes. su tam obaly od kondomov po zemi. len teraz to nejaky debil tam vyklcoval a neni tam sukromie co byvalo ale da sa. a nezlakni sa obcas tam byva bezdomovec aj holy taklm chodi, ale staci mu povedat a da pokoj.
(upraveno)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
ja mam informaciu od bezdomovca, ze to tam vykosil nejaky aziat.... 🤷🏼♂️ ale zaujimave ze vies kolki a kedy tam ti pracovnici presne robili 😂
(upraveno)
Piestany WC
Piestany