Ahoj, mně se líbí všechny kundičky... Miluji jejich lízání. Ale tady zase já vnímám, že každá voní a chutná jinak a už jsem zažil, že mi prostě nějaká žena nevoněla.... přestože byla třeba krásná. A tím teď nemyslím nějaké zanedbání hygieny, ale prostě každé tělo má nějaký přirozený pach...
pravda, je to i dle rasy když pojedeš v tramvaji plné číňanek tak to poznáš i když jsou umyté
Mne se líbí každá kunda.
Nejvzrusivejsi je černá chlupatá, ale na každé je něco pěkného...
Lizat poštěváček je nejvíc...
Nejvzrusivejsi je černá chlupatá, ale na každé je něco pěkného...
Lizat poštěváček je nejvíc...
Souhlasím,na každé je něco zajímavého a lízání obou direk miluju
Hele místo nadávek si myslím že každý z nás je jiný a každému se líbí něco jiného takže je v pořádku mít nějaké nároky, ovšem pokud ty sám jsi schopen taky brát kritiku na to jak vypadáš.
Mě osobně mimo vagíny miluju na ženách nedokonalosti. Například miluju mezeru mezi zubama nebo odstáté uši.
To že má žena povyslá prsa mi nevadí, velkou vagínu a pysky? Nevadí. Popraskané břicho, jedno prso větší než druhé? No a co. Všechno je to jen o postoji a pohledu na věc.
Na všem jdou najít pozitiva. A absolutně nezáleží na tom jak žena vypadá. Vyjma hygieny to je věc úplně jiná.
Konec konců nezáleží na tom jak žena se kterou spíš vypadá, ale jak se spolu u aktu cítíte, protože sex se neodehrává jen v péru a vagíně, ale z větší části u tebe a u ní v hlavě a v tom co je zrovna mezi vámi. Říkejme tomu atmoška
Poslední rada co mi tak proběhla hlavou. Nenech se ovládat strachem a myšlenkama co by kdyby chovej se tak jak by ses opravdu zachoval a nehraj divadlo. Buď sám sebou.
Mě osobně mimo vagíny miluju na ženách nedokonalosti. Například miluju mezeru mezi zubama nebo odstáté uši.
To že má žena povyslá prsa mi nevadí, velkou vagínu a pysky? Nevadí. Popraskané břicho, jedno prso větší než druhé? No a co. Všechno je to jen o postoji a pohledu na věc.
Na všem jdou najít pozitiva. A absolutně nezáleží na tom jak žena vypadá. Vyjma hygieny to je věc úplně jiná.
Konec konců nezáleží na tom jak žena se kterou spíš vypadá, ale jak se spolu u aktu cítíte, protože sex se neodehrává jen v péru a vagíně, ale z větší části u tebe a u ní v hlavě a v tom co je zrovna mezi vámi. Říkejme tomu atmoška
Poslední rada co mi tak proběhla hlavou. Nenech se ovládat strachem a myšlenkama co by kdyby chovej se tak jak by ses opravdu zachoval a nehraj divadlo. Buď sám sebou.
Přesně tak, my taky tolerujeme chlapské uvažování a že je to poslední dobou fakt magie 😀😀 chlap taky vypadá různě a hlavně 10 lidem se líbit budeš a 10 ne .. my taky neřešíme zda je žalud dokonalý aby to bylo hezké na koukání jak leze dovnitř a ven nebo zda má nadupaný kozy aby se na koni na něho dalo koukat .. dejte si pozor na hygienu, hlavně na chlupy v nose a uších, nehty a zuby .. učesat se a bude to dobrý ...hlavně mozek😃
(upraveno)
Teda mě ty tvoje komenty totálně baví. Jak tady, tak na chatu. Myslím, že v reálu budeš velmi kvalitní partnerka a spolecnice (ve společenském slova smyslu). Momentujes věci stručně, věčně a logicky. Dík za to.
Děkuji, beru to tak jak to je.. to je od tebe hezký
Rádo se stalo. Je příjemné číst smysluplné komentáře.
Jako vážně.
Chceš říct že ty její bláboly někdo bere stejně ? Třeba ten její názor na trojku a kdo je Bi je automaticky nemocný či když se někomu líbí dráždění prostaty je hnedle homosexuál
Chceš říct že ty její bláboly někdo bere stejně ? Třeba ten její názor na trojku a kdo je Bi je automaticky nemocný či když se někomu líbí dráždění prostaty je hnedle homosexuál
Vadí ti, že mě někdo podpoří ? to asi moc pochval nemáš co?
Ono ještě donedávna to bylo nemyslitelné to co píšeš a že má někdo rád starou školu a selský rozum , to je naopak v pořádku a je nás dost.. Prostě prdel má střeva na jiné věci, ne na zásuny ptáka a kunda je na pořádný mrdání, tak to prostě je a bude.. Klasický názor Hetero lidí co uvažují ..
Kdyby ses o to trošku zajímal o psychologická hlediska, tak zjistíš, že to jsou diagnozy ne běžné uvažování zdravého člověka.
Ono ještě donedávna to bylo nemyslitelné to co píšeš a že má někdo rád starou školu a selský rozum , to je naopak v pořádku a je nás dost.. Prostě prdel má střeva na jiné věci, ne na zásuny ptáka a kunda je na pořádný mrdání, tak to prostě je a bude.. Klasický názor Hetero lidí co uvažují ..
Kdyby ses o to trošku zajímal o psychologická hlediska, tak zjistíš, že to jsou diagnozy ne běžné uvažování zdravého člověka.
Že ty chceš vykouřit péro zadarmo a hraješ to na pochvalu, co? přiznej se..
Tak jako je jasný, že takový nabidce by se ne říkalo těžko, ale není to primárním cílem.
Není nad to si pohrát s tvrdým nástrojem.. pokud je tedy i majitel normální.. 👍
Ty provokatérko :-) Co když nejsem normální, ale normálně nenormální.
Taky jsem jiná s oblibou staré školy a respektu s úctou ale fyzická stránka jako muž a žena, to je přirozené lákadlo 😀
Tak jsem se pro jistotu zaběhl kouknout do zrcadla a nemám nejmenší tušení, co by pro tebe bylo tim lákadlem, byť klasického stylu :-)
To budeme muset zahrát na inteligenci a humor, to by nám mohlo projít.. 😃👍
V tom případě jsem pro a zbraň nechám schovanou v pochvě.
..... hlavně mokrá 💦.....vyschly vily nebrat
No když koukám jak to zde každý kamenuje tak snad ti udělám radost
Jestli jsi divnej nebo né je otázka jen pro tebe ,,ty se tak vnímáš?,,
Jinak jako člověk co fotí vnímám křivky těla ať může či ženy také trochu jinak a když chci něco vyfot tak vím že každý tvar má jiné možnosti aby objekt vynikl jak má, tím chci říct že když jednu fotím třeba v tangach tak u té druhé to bude pro mne třeba absolutně nereálné a nedokážu to nafotit abych byl spokojený s výsledkem, takže vnímání rozdílů je pro některé lidi normální a pro jiné divné .
Jestli jsi divnej nebo né je otázka jen pro tebe ,,ty se tak vnímáš?,,
Jinak jako člověk co fotí vnímám křivky těla ať může či ženy také trochu jinak a když chci něco vyfot tak vím že každý tvar má jiné možnosti aby objekt vynikl jak má, tím chci říct že když jednu fotím třeba v tangach tak u té druhé to bude pro mne třeba absolutně nereálné a nedokážu to nafotit abych byl spokojený s výsledkem, takže vnímání rozdílů je pro některé lidi normální a pro jiné divné .
Tak tomu rozumím, ale když bys fotil místo erotiky akty, tak vnímáš nějak ten rozdíl nebo ne? Já jsem si projížděl galerie na amatérech a prostě nejoblíbenější jsou většinou "hezké ženské", ale často mají třeba na můj vkus velké stydké pysky a to je pro mě asexuální. Samozřejmě pak ještě mimo typu vulvy záleží na jeji barvě, ochlupení a vůní (to jediné nejde posoudit z obrázku)...
Ono záleží co bereš jako erotické foto a akty ,pokud to má být fotka jen nějaký Píči přez celou fotku bez ničeho tak u toho se člověk tak nějak nemusí ani ,,snažit přemýšlet,, jediné co je u tohodle práce je někoho ktomu sehnat .
Pokud jde o nějaké pózování větší části těla tak ano už to beru jako dost jako akty ale na výsledné fotografii se většinou vždy tak nějak dohodneme a doladíme jen občas se stane že se někdo urazí
Pokud jde o nějaké pózování větší části těla tak ano už to beru jako dost jako akty ale na výsledné fotografii se většinou vždy tak nějak dohodneme a doladíme jen občas se stane že se někdo urazí
Já mám zase naopak velké pysky rád. Ale stejně jako obraz nejlépe vynikne ve vhodném rámu, žena je pro mne nejatraktivnější v padnoucím prádle.
Když máš tak hrozné obavy, tak to dělej jen ve tmě a pro jistotu se zavřenýma očima.
Můžu se Vás na něco zeptat než spolu začneme chodit, můžete mi ukázat vagínu, zajímá mě jaký má tvar.
Ty si taky dobrý pacient. Číst tohle po ránu to je pecka, hned to pondělí je hezčí.
Ty si taky dobrý pacient. Číst tohle po ránu to je pecka, hned to pondělí je hezčí.
Ty máš tu ideální vagínu místo kedlubny, co máš mezi ušima.

Máte to taky tak? Pro muže
Máte to taky tak? Pro muže