Tak by mne tedy zajímalo, jestli píšeš červené, jejíž profil sis prohlédl, pokud tam měla nějaké info, nebo máš spamovací verzi vzkazu, který posíláš všem červeným?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Všechno...
Tak samozřejmě že zde to nemá žádnou úroveň. Ženy jsou znechucené z chování mužů, ale většina sem chodí jen na to nahnat si ego právě na té kvantitě a pocitu žádanosti. Samozřejmě pro muže to je frustrující , protože nedostane odpověď nebo napíše jednu zprávu která ženě nesedí a jde hned do ignoru nebo se dozví že je deb.l , kol.t , kret.n atp. Moje rada je nepsat jim vůbec. Nejlepší je začít konverzaci třeba přes blog nebo reakci na fórum. Tam reaguji občas první a je tam nějaký společný spoušteč konverzace. Na chatu do šeptání nebo na inzerát píše jen blbec co si neváží sebe a svého času...
V tom máš úplnou pravdu. Ženy se sem chodí bavit. Bohužel, naprostá většina mužů sem chodí lovit. Nemám problém se bavit s kýmkoliv o čemkoliv. Ale ačkoliv je zahájení konverzace jakékoliv, většinou si dotyčný hned u třetí zprávy řekne o sex nebo chce vidět kozy... Což chtě nechtě po určitém čase začně evokovat pocit, že člověk není ve společnosti, ale začne to brát jako freak show - což ano, může vyvolat určitou guilty pleasure a pak se muži diví, že na ně ženy kašlou, nebo je trollí.
Manželky by se divily, co tu jejich muži hledají. A protože moc žen jim neodpoví, tak si to domyslete...
Vztahuje se tvoje stížnost i na modré profily které nám píšou, že se chtějí seznámit,i když máme v profilu, že může nehledáme? Je trestne neodpovedet i na tohle? :-) A myslím, že jsi docela drzý čert vychovávat amatéry (spíš tedy amatérky) jen kvůli tomu, že jsi nedostal odpověď na svou zprávu.
Jak napsal jeden z uživatelů, to není o neslušnosti. Řeknu ti svůj pohled ze svého profilu:
1) Měla jsem zda inzerat 2x, za tři dny mne přišlo přes 2700 odpovědí ...
2) Není v mých silách opravdu odpovědět všem .. že mi alespon napsali ....
3) Když jasně napíšu co hledám, tak 90% příspěvku je mimo ...
4) To muže byt ten důvod proč si uživatelka tvuj příspěvěk jen přečetla ..
1) Měla jsem zda inzerat 2x, za tři dny mne přišlo přes 2700 odpovědí ...
2) Není v mých silách opravdu odpovědět všem .. že mi alespon napsali ....
3) Když jasně napíšu co hledám, tak 90% příspěvku je mimo ...
4) To muže byt ten důvod proč si uživatelka tvuj příspěvěk jen přečetla ..
Naprosto souhlasím. Neskutečná nevychovanost! Doslova hnus, přesně tak jak říkáš! To bych tesala do kamene.
Strašně mě udivuje, jak někteří lidé vypisují jiným, kteří o to většinou vůbec nestojí. A takový lidé ještě mají tu nevychovanost se dožadovat odpovědi na svůj spam. Dávám ti za pravdu, takové chování je hnus.
Btw. člověk píše inzerát s určitým očekáváním. Pokud odpověd jeho očekávání nenaplní, tak jde prostě na další. Za celou dobu co jsem tady, jsem si napsala jeden inzerát a po necelé hodině jsem ho musela smazat, protože takovou záplavu nebylo možné absolutně kontrolovat... Takže můžeš být vůbec rád, pokud si tu zprávu vůbec někdo zobrazil. A to že jsi na ni nedostal odpověď, je ještě ta lepší varianta pro tvé ego, než kdyby ti dotyčná měla vyjmenovat důvody proč se jí hnusíš... Pokud je něco opravdu nevychovanost, tak je to chovat se ve stádu jako někdo výjmečný.
A jen tak pro zajímavost - jak často odepisuješ na spamové emaily, nabízející pohádkovou loterii nebo zvětšení penisu?
Strašně mě udivuje, jak někteří lidé vypisují jiným, kteří o to většinou vůbec nestojí. A takový lidé ještě mají tu nevychovanost se dožadovat odpovědi na svůj spam. Dávám ti za pravdu, takové chování je hnus.
Btw. člověk píše inzerát s určitým očekáváním. Pokud odpověd jeho očekávání nenaplní, tak jde prostě na další. Za celou dobu co jsem tady, jsem si napsala jeden inzerát a po necelé hodině jsem ho musela smazat, protože takovou záplavu nebylo možné absolutně kontrolovat... Takže můžeš být vůbec rád, pokud si tu zprávu vůbec někdo zobrazil. A to že jsi na ni nedostal odpověď, je ještě ta lepší varianta pro tvé ego, než kdyby ti dotyčná měla vyjmenovat důvody proč se jí hnusíš... Pokud je něco opravdu nevychovanost, tak je to chovat se ve stádu jako někdo výjmečný.
A jen tak pro zajímavost - jak často odepisuješ na spamové emaily, nabízející pohádkovou loterii nebo zvětšení penisu?
Takže, určitě taky nejste ráda když odepisujete na inzerát ohledně práce a nikdo není ani ochoten napsat slušně že smůla. Nepotřebuji napsat slohovou práci jen krátkou odpověď. A vůbec tady nejde o mé ego.
Že jsem tak smělý. Když už nesmyslně srovnáváš oficiální inzerát práce s pohledávkou šukačky na erotickém webu, pak doufám, že tvoje zpráva měla všechny formální náležitosti + dokumentovanou kvalifikaci pro nabízenou pozici. Pokud ne, pak na tebe nebylo právem reagováno.
Samozřejmě že měla. O to mít strach nemusíte
A to byl dost možná ten problém
už proto, že se jedná o dvě nesrovnatelné situace, které vyžadují nesrovnatelný přístup
Ruku na srdce, z většiny pracovních inzerátů, na které jsem odpovídala, jsem nedostala vůbec žádnou reakci. Docela blbý příklad.
A nebyla by jste ráda za krátkou odpověď ?
Inzerát jako inzerát
Inzerát jako inzerát
Když ženské napíše vyplněný profil i s fotkou nebo albem, tak mu asi dá přednost.
(upraveno)
S tím naprosto souhlasím, kdo si nenajde čas na vyplnění profilu jako by nebyl.
Tohle není o slušnosti. Pokud si napíše inzerát holka s pěknou galerií, přijdou jí stovky odpovědí. Není v lidských silách odpovědět všem.
Jasný to úplně chápu. Ale když si to zobrazí, tak kde je problém ?
Pořád v tom samým. Zpráv jsou stovky, zobrazí, vidí, že jsi nezaujal, neodpoví, protože odpověď jí zabere další čas, což je při stovkách odpovědí už slušná řádka troufám si napsat hodin. A to počítám jenom s tím, že odmítnutý zprávu akceptuje a nezačne přemlouvat, případně se dohadovat.
Ale jo, chápu, je slušný odpovědět, o tom se nepřu.
Ale jo, chápu, je slušný odpovědět, o tom se nepřu.
No na to máš přece právo. Jak to souvisí s tématem vlákna, s mojí odpovědí a proč mě to má zajímat?
Já to píšu obecně. Osobně jsem inzerát nikdy neměla, nikdy jsem tu nic nehledala a ani to neplánuju, protože si myslím, že seznamovat se online není nejsnadnější a nejrozumnější cesta a pět let to mám napsaný na profilu. Ovšem pět let jsem odpovídala na každej vzkaz, kterej mi přišel, než jsem je začala nedávno blokovat a taky jsem v kontaktu se ženskýma, který si inzeráty podávaly, takže si troufám tvrdit, že trochu přehled mám a chtěla jsem zprostředkovat svojí zkušenost, to je všechno.
Zpráva nezaujala. V tom množství lidí se nediv, takhle to tu prostě chodí. Když jsem sem hodil galerii z nuda koupání, měl jsem obratem nabidku asi třiceti zadečků .. Bohužel pánských, což pro mě není. Nikomu jsem neodepisoval, všechno smazal a nemyslím si, že jsem se zachoval neslušné.
Ano, když pošlu zprávu tak se mi tam ukáže šipka. A když si tu zprávu dotyčná osoba přečte tam mám mám fajvku. Takže nevím proč se směješ ? 🤷♂️
I na PC je přece vidět, že si uživatel zprávu přečetl.
Hlavně že jsi se snažil být chytrý....teď jsi spíš za blbečka :-D

Nevychovanost Amatérů!!
Hnus