Já ti odpovím jako žena😉Já odpovídám prvním 10 z vrchu.A pokud jsou tam otázky které mám v profilu neodpovídám vůbec.Skoro každý den mám minimálně 25 zpráv a extrém byl 60.Pokud mě odpověď na inzerát zaujme ,vím že četl profil tak odepíšu.Jinak smůla.Chodim do práce ( OSVČ) a tady to mám jako zábavu zpestření.💋💋💋💦💦😉💦💦💦
Protoze jsi idiot, ktery dostal vychazky z blazince, proto
Ser na to a nedělej si s tím těžkou hlavu, stejně na nic nepřijdeš. Ať si místní ženy dělají co chtějí.
Na to je jednoduchá odpověď - nedá se stihnou odpovídat všem.
Proč ale dolů pišu a nic jediné je díky
Tak třeba já osobně bych ti neodpověděla z těchto důvodů:
- prázdný profil
- v profilovce i v galerii jen péro. (Takový ve mě budí dojem sebestřednýho muže)
-jde ti jen o psaní=honit u písmenek. (Tohle mě nebere. Takových je tu drtivá většina a proto to tady vypadá tak jak to vypadá)
-fňukáš tady (to nebere snad žádnou ženu)
- prázdný profil
- v profilovce i v galerii jen péro. (Takový ve mě budí dojem sebestřednýho muže)
-jde ti jen o psaní=honit u písmenek. (Tohle mě nebere. Takových je tu drtivá většina a proto to tady vypadá tak jak to vypadá)
-fňukáš tady (to nebere snad žádnou ženu)
A jinak vám moc děkuji že jste mi poradila a poukázala na chyby co dělám místo toho abyste odtužovala tak jste mi poradila děkuji
Ještě jste zapomněla jeden dost důležitý důvod, že dotyčný je hotentot, který asi ještě nepostřehl, že se ve větách používají interpunkční znaménka, aby se daly číst a dávaly smysl.
Co se češtiny týká, nemají si muži a ženy, co vyčítat. V nedávném blogu si dáma stěžovala na ignoraci od chlapa, kterému napsala: "Nejsi můj tip." Chlap nepoužívá interpunkci a ženská si plete tip a typ.
A nebo cyp.
Myslím, že jsi to moc zjednodušil, interpunkci nepoužívají a "i" nebo ypsilon si pletou poloanalfabeti a hotentoti, bez ohledu na to, jestli se jedná o chlapa nebo ženskou nebo něco mezi tím.
Omlouvám se, mělo tam být: "jste to moc zjednodušila", nějak jsem přehlédl červenou barvu nicku.
A určitě to nebylo fňukání ale dotaz
Typický fňukbog.
A do profilu jsem nemyslela obličej, ale vyplnit údaje (aspoň věk, výšku, orientaci, stav) ať hned víme, s kým máme tu čest.
A do profilu jsem nemyslela obličej, ale vyplnit údaje (aspoň věk, výšku, orientaci, stav) ať hned víme, s kým máme tu čest.
Už jsem to napravil 😁 jsem moc ráda že mi radite děkuji moc
Příspěvek byl uživatelem smazán.
To video je pryč ale to bylo jen tak pro pobavení nikde není psáno že je moje
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ty to bereš nějak moc vážně.

Zajímavé jsem dobře vychovaný člověk Neznám důvod abych tady měl ukazovat obličej tady by to mělo být o sexu o seznámení honit u písmenek to možná dělají ostatní a určitě ne já se jenom chci seznámit s nějakou slečnou trouby mohl víc poznat a ona mě
Další? Je to pár dní, co si tu jeden stěžoval na to samé... chlapi, berte to jako chlapi.
Co to meleš jak je stěžování tady to je aby se šli problémy a já jak to jenom radu jak ses dokonalý. Děláš chytrýho a máš h**** na chodbě
Napsat ,,hajzl,, je pro tebe hodně sprosté slovo že ale oni někteří si to vyloží jako hovno, takže se pak nediv
Tak teď jsi v plné nahotě ukázal, proč s tebou nemá smysl komunikovat a ze zeny delaji dobře, když s tebou nekomunikují 

On nechápe , že to není katalog žen ve veřejném domě , ale že tyto stránky slouží k výměně zkušeností se sexem .
Nejsem děvče v rozpuku ,ale i já se tu občas poucim .
A na dost věcí jsem si opravila názor .
Nejsem děvče v rozpuku ,ale i já se tu občas poucim .
A na dost věcí jsem si opravila názor .
To je omyl zdejších mužů . Tento web je pro lidi , které baví sex - to není nabídka žen k sexu .
Ženy , které tu jsou, baví sex s partnerem , nehledají kohokoliv na sex .Jako zdejší muži .
Omlouvám se mužům , kteří to nedělají a dokáží normálně , nevulgarne komunikovat i o sexu .
Ženy , které tu jsou, baví sex s partnerem , nehledají kohokoliv na sex .Jako zdejší muži .
Omlouvám se mužům , kteří to nedělají a dokáží normálně , nevulgarne komunikovat i o sexu .
Takže vlastně ženy které tady jsou se rádi ukazují a ne že by se chtěli seznamovat
Ano , mají rády pochvalu , ale to neznamená nabídku na sex .
Doma je okoukana a jinému muži se líbí - protože je "cizí " 😀😀😀 , a to máte rádi . 😀
Doma je okoukana a jinému muži se líbí - protože je "cizí " 😀😀😀 , a to máte rádi . 😀
Nejsem žena, ale jestli si projdeš fórum tak to zjistíš. Když ti tady jako ženské napíše během chvilky 500 honimírů tak bys musel mít Amatéry na plný úvazek, abys každému zoufalci odepsal. Asi bych si obecně našel jiné místo na hledání ženské než amatéry.
Moc mě to mrzí
Moc si chci psát