Třeba tady je jediné místo, kde tykám. Ani nevím proč, možná je to přístupem zdejších mužů. Jinak na sociálních sítích a všude na internetu vykám. Přijde mi to nevhodné tykat cizím lidem.
(upraveno)
Je to docela složitá otázka,. Na internetu se obvykle tyká, čili domlouvám, píši, se s ženou na podrobnostech setkání, to si tykáme. Potom přijde na telefonát, tak asi dál tykat. Potom při konkrétním setkání a dál také tykám. Ale když se domluvím se sousedkou, se kterou se znám, ale vykáme si, tam v momentě kdy dojde k fyzickému spojení těl, tak jí začnu tykat. Je tam paní Nováková, můžeme si tykat. Dál potom na veřejnosti, to je na dalším zvážení obou.
Nevim proc by mel byt rozdil mezi internetem a realitou. Chovam se na internetu stejne jako bych toho cloveka potkala v realite. Cili slusne mi pripada vykat.
Měl jsem intimní známost s jednou vdanou ženou, v soukromí jsme si tykali, na veřejnosti nebo před někým jsme si vykali. Ptát se ženy při souloži jak se Vám to líbí to by asi bylo divné.
Není to divné.
Nebylo to divné, protože jsme náš intimní vztah přísně tajili a vykat si při souložení? To by bylo divné.
Já jsem při prvním oslovení výkal, ale od té doby co mě na první dobrou posílají do prdele, tak tykám.
Nádherný překlep.
...třicet znaků...
No pokud jsi výkal, pak se nediv, že tě posílají do prdele...
Bože ne. Ti vůbec neděkuju pane. Odteď, vždy, když vidím tohle téma, čtu tam "výkal"...
Na internetu tykam. Pohybuju se na něm přes 20 let a tykalo se vždy. Až v poslední době mi přijde hrozná móda, když v některých diskuzích lidé vyžadují vykání. Dřív to nikdo neřešil. V realitě je to samozřejmě jiné. Vykam všem, kteří dojdou do toho správného věku. Dle mého odhadu. Až podle určitého sblížení dochází k tykání.
(upraveno)
Vykání lidé v anonymní diskuzi začnou vyžadovat v momentě, kdy jim dojdou argumenty nebo, když dojde k hádce.
Na schůzi komunistů jen tykat a francouzáky, ale jinak vykat...

Vykat nebo tykat?
.
Mně je teda proti srsti začít tykat téměř komukoli nezávisle na pohlaví/věku. Přijde mi to takové přirozenější, vhodnější, ale zase na druhou stranu je to možná v dnešní době moc oldschool?