Jak na vábení?

Jak na vábení?

Nedávno jsme se byl projít v parku u zámku a pozoroval jsem páva jak provozuje vábení samiček. Páv měl prodloužené nedocasni krovky a potřásal peřim. Přemýšlel jsem že když nemám velký ocas který rozhoupu taky někde v parku jak tedy můžu vábit? Někde jsem slyšel že je vzrušující zlata karta , ale v bance mi vzhledem k příjmu "pravou nenabídli" (měla by jen tu barvu), takže mávat někde před letištěm s benefity od salonu až po nevím co taky padá...

Jak tedy vabite vy?
Já myslím, že když na ulici před klubem začneš vydávat zvuky jako páv, tak nějakou hned zaujmeš...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jak souvisí X7 bavorák s nízkým sebevědomím a malým pérem? Beru to tak, že potřebuje kvalitní, reprezentativní a bezpečné auto na dlouhé služební cesty. Mně na nákupy a každodenní cestu do práce stačí Swift.
Chceš holky vábit na ptáka ? Na to kašlou, ten je zajímá až druhotně. Víc je zajímají schopnosti a úspěšnost chlapa. Takže ano, pro vábení bude BMW lepší pomůcka než boule v kalhotech.
Naopak pro ženskou co chce vábit chlapa, bude lepší vábidlo upnutý tričko než titul inženýrky.
To jsou kecy v kleci...... "Všeobecně? Prý smrdí sexem?" Tak budu konkrétní..... Nechybi mu nic. Ani sebevědomí, aní cenťaky na péru, ani prachy na pohodlné letiště. Jestliže auto obecně o majitelovi neřekne, co může nabídnout, nechápu ty řeči o chybějících věcech majitelů velkých. V životě bych nehodnotila člověka podle jeho auta.
Oficiální statistika nehod 2021 říká, že před BMW je Audi, VW, Volvo, Mercedes. Statistika smrtelných nehod podle typu aut není. Co tam máme dál za argument? Kromě JPP (Jedna Paní Povídala).
Hele ještě doplním tvé tvrzení ,
A to že každý normální člověk když proti němu jede magor v jeho pruhu automaticky strhne řízení a proto ta tvrzená statistika je neúplná až se bude brát i toto v potažmo tak pak může někdo plně argumentovat o značce vozidel (upraveno)
Tak ty jsi obyčejnej troll a nemá cenu se s tebou bavit, ale tak obecně. V první řadě to nechce o ženě uvažovat jako o lovné zvěři, ale jako o rovnoprávné bytosti a přistupovat k ní s respektem.