Żárlivost a manželky mobil

Smirovani mobilu

Ahoj,
manzelka vyrazila s kamaradkou na víkend na wellness. Když se vratila, byla divná. Prostě jiná než odpocata po wellness. Nedalo mi to a kouknul jsem ji do telefonu. Tam se s nějakým borcem že stejnýho města, co byla, domlouvala na kafi. Sice mu píše, že je zadaná a že si nic začít nechce, ale proč tam jde? On ji napsal, že prstýnek neřeší.
Mám teď odjet na 3 dny na sluzebku. Po těle je mi zle, taková úzkost na prsou. Mám ji říct, že o tom vím a třeba se mi uleví nebo odjet a sžírat se tím? Když ji to řeknu, budu za smiraka. Nevím. Jsem v hajzu.
Je mi tě líto no .. ale to jsou ženský no … asi vám to neklape …ale asi bych ji to řekl a promluvil si o tom opravdu narovinu a co ji k tomu vede … buďte k sobě upřímný a třeba když proberete co ji k tomu vede dojedete k tomu co je u vás ve vztahu špatně a pak už uznáte za vhodně sami jestli to chcete řešit a ona hodí zpátečku a jsi pro ni priorita a jestli ne pak ji pošli do patřičných míst za tím novým frajerem … ale aby mi do starý strkal ptáka cizi jeliman když já si to nepřeji a není mi to příjemný … tak to fakt neeee to bych ji sbalil a ať si jde za tím lofasem …. Řekni to promluvte si a buďte na 100% upřímný i když s emocemi je to těžké … (upraveno)
Já bych byla ráda, kdyby se mi manžel přiznal, že mě načapal a vzala bych s kafi kámošem zpátečku. Ale je to pouze můj názor..
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Chceš povedať , že tvoja žena je tak drbnutá že ti povedala kód alebo zaregistrovala tvoj otlačok prsta na sprístupnenie svojho mobilu ? si obyčajný honič ktorý sa tu odbavuje na odpovede na tvoju stupídnu otázku.
Je to tu samí honič a chudák , ktorí si vymýšľajú príbehy do diskusie. Si myslíte že sme všetci padnutí na hlavu?
Ahoj, měl jsem něco podobného. Taky si někde takhle s někým vyměnila číslo a od té doby to šlo s kopce. Vracela se pozdě z práce a říkala že toho má moc. A nakonec jsem zjistil, že s někým chrápe už půl roku a na seznamkach stím borcem si hledají pár na sex. Nakonec těch chlapů měla víc, ke kterým jezdila. Takže takhle skončil můj 23 letý ideálni vztah. Takže ať uděláš co chceš a ona to bude chtít udělat, stejně tomu nezabráníš. Držím ti palce ať ti to dopadne dobře. Protože pak je to hrozná bezmoc.
Napadá mě, proč hledala jiné a proč hledala páry s tím jiným.
No než takovou tak raci žádnou ! Ale je mi líto borce teď neví na čem je a Este musí dělat že nic neví
A co vás k tomu vedlo být deset let bez sexu??
No čekají že to bude lepší a útěk od streotypu.
Za smiraka sice ses, ale pokud ti něco nesedí a chceš znát pravdu proč by ses nepodíval... Za mě v pohodě.. U mě to zas bylo tak že bejvala mě furt kontrolovala mobil (já s nikým nic neměl) a hledala i největší debility v konverzacich. Sama pak měla dost "podivné" konverzace typu "jen kafe sem zadaná".. A jak to dopadlo, skočila hned na hezky slova prvního idiota.. Ženský jsou cubky a podvede tě kdykoliv bude chtít jen si možná dá větší pozor pro příště, když ji to promines.. Jestli máte nastavený pravidla jen vy 2. Spolu.
Jakmile to udělá jednou udělá znova.. Vždy.. Hned co bych to zjistil výkopnout a nebavit se už víc..
Tady ti odepisuji jen chorobni chudáci co podvádí své protějšky.. Vůbec bych se jejich vycitanim nezabýval.. Ať už od ženských nebo chlapů.akorat je vidět jak by taky hned si uzili jinde kdyby mohli..
A ano slovo jako slib nebo dodržení slova se dnes vidí velmi málo.. A každý si to pak oduvodnuje po svém že je močka co nedrží slovo/slib.
Líbí se mi ta tvoje část,,tady ti odepisují jen chorobní chudáci co podvádí své protějšky,,
A tak mě napadá zda jsi četl celé vlákno *19*
Protože vždyť on sám se mezi ně řadí ale nato bys přišel kdybys to četl pořádně víz odkaz na jeho OS. Popisek který zde někdo podotknul . Takže vlastně panáčkovi vadí co sám chtěl dělat či dělal *4*
"Když ji to řeknu, budu za smiraka. Nevím. Jsem v hajzu."

Ne, nebudeš. Ty už totiž šmírak jsi *378*

Óóó jááá... ten pocit, že ti někdo šahá na tvůj majetek ... *1* *3*
úplně jednoduše bych jí řekl jak moc ji miluješ a že se nemusí bát když budeš pryč na služební cestě že tam budeš s nějakou jinou nestojíš o to se rozvádět kvůli nějaké couře jsem s tebou spokojeny. Výsledek rozhodně si to rozmysli co bude dělat popřípadě kdyby jo tak ti za to nestojí.
a co resis? vsak mu napsala ze si nic zacit nechce tak co. Ze s nim jde na kafe? je vdana ne zavrena ;D res az se neco stane ;) pokud ti chce zahnout tak ti zahne at s timhle nebo s jinym nezabranis nicemu.
No ale takhle to přesně začíná...baba jakoby nemá zájem o nic ale na kafe jde....kurva proč? Chápu pokud nežije ve šťastným vztahu nebo ? Pokud ne asi půjde a časem se to zvrhne to je celkem jistý....přijdou lichotky pochvaly a je ruka v rukávě...pokud baba na tohle přistoupí je jasný že časem se ty dva zblíží natolik že sex je nevyhnutelný...takže z toho plyne že zřejmě tvoje baba nežije ve šťastným manželství. Konec tečka. Je to jednoduchý.
No ale proč to začíná? Pro to že doma už to není ono málo se věnujeme jeden druhému málo spolu komunikujeme nepořádame společné věci ať výlety kino prostě upadá to co nás spojuje a měli SME rádi. Spálit čaj a připálit kávu umím i já a taky zvu sousedky na kávu a kolegyně a taky je nemrdam vše je o důvěře a že řeknu kolegyni že jito sluší tak natom nic zlého nevidím a že partnerku chválí kolega natom nic zlého není aspoň vím že mám atraktivní ženu
Ale manželký slib má snad též nějakou váhu ne? Pokud se budeme navzájem takhle ojebávat tak jak to má potom Teda ve společnosti vypadat kurva. Tohle fakt neuznávam...a říkejte si co chcete .
Ano tak to je a v tomhle případě to tak vypadá jak píšeš. Vypadá to na v první řadě problém v komunikaci a tím to vše začíná. Pak najednou zjisti oba že nemá cenu toho druhého do něčeho nutit když to každý vnímá jinak a najednou se zjistí že jsou oba trochu na jiné vlně....No a tím se nám rozjíždí to co tady čteme ....
Zaráží mě, že za tohle téma jsou 4 palce dolů. Důvod???
Třeba proto, že sám žárlí a přitom tady taky ,,hledá,,....
Že už tady ani nekomunikuje....
Že čekal politování a spíš to schytal...
Že leze ženě do mobilu....
A taky některý ty palce jsou třeba omylem kliknuté. Myslím že ty palce nemají vypovídající hodnotu.
Co mám komunikovat? Všichni si už obrázek udělali, jakej jsem kokot, tak nemá cenu to jakkoliv vyvracet.
Lézt ženě do mobilu se nemá, fuj. Kdo z vás to nikdy neudělal?
Profil jsem pozastavil, na druhou stranu jsem tolik shlédnutí profilu ještě nikdy neměl. Až budu příště hledat babu, půjdu na to takhle.

Názory, jen ji nech nechápu.
. Zaskatulkovani, že něco hledám chápu, na druhou stranu to tam bylo jasne napsáno. Doma to úplně v sexu neklapalo, rozuměj bylo ho výrazně méně než bych si představoval. Ale to neznamená, že bych svou ženu neměl rád.
Holt se asi musím smířit s tím, že to třeba bylo mnou. Buď se mi to podaří nějak změnit nebo to zustane jak to bylo. Čas ukáže.
Kazdopadne děkuji všem za jejich názor. Dost mě překvapilo, kolik lidí je tak volnomyslenkarskych.
Manželce do mobilu nelezu. Je to její mobil a já respektují její soukromí. Ani do jejího profilu tady na Amaterech. Stejně tak odmítám znát PIN její karty.
Ne serveru, kde každý hledá a dvě třetiny protějšku to neví se nediv volnomyšlenkářství *189*
Za skoro 20 let jsem svýmu ex nikdy do mobilu nelezla. On mě běžně. Když mu to dělalo dobře. Každého věc. K tomu, že měl roky milenku, jsem to jako důkaz fakt nepotřebovala. Nebyla jsem ani blbá a ani slepá. 😉
Položil jste otázku na lezení do cizího mobilu: "Kdo z vás to nikdy neudělal?"
Přispívala jsem zde, pak je to tedy otázka i na mě a dovoluji si reagovat.
Nikdy jsem nikomu do mobilu nekoukala, ani prvnímu manželovi, ani současnému manželovi, dokonce ani svým dětem (a tedˇse na mě může snést kritika, že si dovoluji nekontrolovat své děti?).
Kdybych si všimla nějaké podezřelé změny chování, ptala bych se - např. na starosti v práci či ve škole, na negativní zážitky nebo nějakou obecně formulovanou otázkou bych se snažila pomoct. Prostě při změně chování se zajímám o ty své blízké, a ne o svoje ego.

Ale možná na to jednou doplatím, to je riziko plné důvěry a vstřícnosti. Toto riziko na sebe beru. Dovedu pochopit, že kdo se v životě víckrát spálil, ochota důvěřovat je na úplně jiné úrovni. Každý se ale zpovídá především svému svědomí. (upraveno)
Přesně tak. Ale mě je jedno zdá mi partnerka leze do mobilu nebo ne, nemám přední tajemství věřím ji a kolikrát jí ho sám půjčím když něco potřebuje. A že ona ho má v ruce a píše si Petrem nebo Pavlem je mi úplně volní,vše je o důvěře . A žárlivost je hnusná vlastnost. Ale v dnešní době je psaní úplně běžná věc.
Jasně, tak ty si někde zapíchat můžeš, ale manželka ne. Ach jo, to ego, co? Hlavně zkus přemýšlet, proč s tebou sukat nechce, ale s jiným ano.
i kdyby tě podváděla není to trestné, na rodíl od prohledávání telefonu za což jsou 2 roky.
přeber si to
Který paragraf prosím? Rád se nechám poučit.
Tak mě spíš zaráží, žes jí koukal do mobilu bez jejího vědomí. Vaše vzájemná důvěra nejspíš nebude silná. Zapracoval bych spíš na tom, a nic ji neříkal, jinak ztratíš u ní morální kredit.
Kdo ora pole mé, šetří pluh můj *3*
Jak už tu bylo napsáno, aspoň víš, že se líbí. Atraktivni ženskou může mít sebevědomý manžel. Takovou, o kterou není zájem, mají takovi, kteří si nevěří nebo jsou zdechlí...
A nesmíruj cizí mobil....!
Proč ti to vadí? Taky prcáš i jinde. A předpokládám, že o tom manželce nepovídáš.
Na to si přišel jak? Nikde jsem nic takového nepsal a není to tak...
Možná jste to přmo nenapsal, možná se to ještě nestalo, ale dle osobního profilu máte nevěru minimálně v plánu:

destaw - Osobní popisek
Rád bych se setkal s ženou, dívkou, pani, která to má obdobně jako já. Miluje sex, ale nedostává se jí ho tolik, kolik by si představovala.Vzhled, váha, věk nehrajou žádnou roli. Napiš, něco vymyslime😉 ... (atd.)

A z uvedených informací vyplývá, že Vaše žena je též ve stadiu plánování. Nemáte třeba (kromě sžíravého pocitu žárlivosti) dojem, že Vám taky někdy vlezla do mobilu nebo na počítač, našla Vaše aktivity na zdejších stránkách, a jen chce srovnat skóre?
Rekla bych ji to. Radsi byt za smiraka nez se tak dlouho szirat.
Přesně tak jak píšeš, řekl bych ji to
Ať tak nebo tak stejně mu dá. Tak to už bude a ty si z toho ven jen to potěšení ze ti jí někdo šuká
Neděj nic, nechej si ji užít s jiným, pořádně ať si zařádí holka , pak bude s tebou k neutahání!!!
Pokud bude borec schopný chlap, udělá ji to moc dobře a ona bude v sedmým nebi!! Vdané jsou hodně divoké, jak mají volno a tak si užijí dositosti!!
Jeď na služebku beze starosti, a pak uvidíš jak se změní pro tebe!!
Za parohy se nemusis stydet. Aspon se libi.
Tak,tak....
Co by druhý za to dal, kdyby mu žena s někým divoce šukala!!*31*
Tak to jsem fakt slyšet nechtěl. Nejsem z těch, co by jim to nevadilo.