Milk a Honey

Dotaz na holky

Ahoj, chodíte holky do Milk a Honey v Praze? Jaký je váš názor? Líbí se vám tam?

Byl jsem tam jednou a supr. 😍
Ahoj. Oživuji téma :) Poradíte mi s outfitem? Hlavně jak obléct chlapa a jaké si vzít boty :) Zas si nedovedu představit, že tančím celou noc na podpatcích :)
Ahoj, dnes možná navštívíme M&H. Potkáme se s někým? 😁
Ano, parkrat jsem tam byla a je to tam skvělý :)) M&H a Hellevents jsou pro mě nejlepsi akce v Praze.
Tak asi jsou mladší a hezky? Já byla fantasy a Bravantice a dost staří lidé a ne tolik upravení
Jojo, chodi tam hezky lidi :) A spis mladší než starší
Muzeme potvrdit ze tam chodi opravdu nej lide ..mladi a hezci :) jen my to tam kazime jako skoro nejstarsi a nejosklivejsi :D
Se omlouvám. Nemyslela jsem to nějak Zoe a špatně...ale my pro kolem 30 a trebatrd v Bravantice my prošlo 50.60+. Nic proti ale.hledamenpodobny pár
holka,dle nás si zjevně v Bravanticích nikdy nebyla,neustále je tady vytahuješ a přitom se tě na ně nikdo neptá,píšeš úplně mimo mísu.Chodí tam všichni mladí-starší,jednou je to tak a jindy zase jinak,že jsou lidi neupraveni?jak je hodnotíš když většina je v županech,ručníku,prádelku nebo jak je bůh stvořil*3*tak jako v jiných klubech,tak že kec (upraveno)
a o co jde?bez urážky,ale dnes ženy v padesáti vypadají daleko lépe než některé ve třiceti
Akce Milk & Honey + akce Hellevents jsou asi to nejlepší, co lze v Praze a možná i celé ČR zažít. Výborné jsou i denní párty v Paradisu nebo soboty v Bravanticích u Ostravy, ale je potřeba počítat s tím, že na těchto akcích jsou narozdíl od M&H starší lidé, což ale konkrétně nám tolik nevadí ;-) Nejdůležitější je pro nás hlavně to, aby byly páry a ženy hodně akční... ;-) (upraveno)
Téměř všechny akce Milk & Honey jsou skvělé, ale ta poslední teď v pátek byla absolutně Top. Nádherné akční páry, kam se hrabe Fantasy...
😂😂😂Fakt povedené reakce 👍👍👍👍. I my to občas těm krásným a mladým kazime
Hehe, ja si tam taky občas připadám trochu mimo mísu :)) Ale beru to sportovně :D
Nejde o tělo modelky .ale.celkouvou úpravnost může a ženy... A nebyla jsem tolikrát... Takže si to většina nemusí brát vůbec osobne
Jak mimo misu ? Dělali něco mladí jinak?
To ne. Spis, ze nejsem až tak mladá a s tělem modelky ;)
Nj n ne každý máme postavu na přehlídkove molo
Ahoj muzeme se zeptat jake to tam bylo ? Jaky byl průběh akce ? Co se tam deje ?
Je tam nahoře bar kde se pojednává, je tam menší diskotéka. Dole jsou prostory pro hraní, jak diskotéka, tak různé pokoje a místa na hrátky. Začíná to nahoře v baru a před půlnocí se otevírá spodek na hraní.
Ahoj pošli odkaz na stránky napiš 30 znaků
milkandhoneyprague.club
Najdeš tam jak akce, obchod, tak i na jejich instagramu nápady a podobně.
A vy už jste tam byli vícekrát? Kolik tam asi bývá lidi ?
Jen jednou zatím, 3.11 chci znovu. Záleží kdy, teď bylo vyprodáno ale 3. Tam bude méně lidí, cca do 100
A nahoře je normální disco ? Dá se tam seznámit? Nebo jen koukat ?
Ahojm .je tam vzdy dress code ty kozeny pásky Nebo jaký toho 3.11? (upraveno)
Vubec ne! Hodne lidi ty kozeny pasy a harnessy nosi protoze to kupuji od M&H a podporuji jim a je to pohodlny a vypada dost dobre ke kazde akci ale spousta lidi prijde s vlastnim outfitem/kostymem- ruzne kozene saty, latex, trpitivy kousky, bice, retizky..proste v cem se citeji sexy a divoci ..3.11 je povinne mit nejakou masku/skrabosku ale co jsme byli jednou na masquerade party tak tam prodavali hned u vchodu jednouduche cerne skrabosky pro ty kteri nemeli/zapomeli ;)
Zajímavé.. chystáme se do Prahy tak asi bysme neměli opomenout návštěvu tohoto podniku
Zajímavé. Jak to pak probíhá dole ?