hele, to overeni neni uz co bejvalo.
Uz musi clovek ke svoji holy zadnici pridat osobni data, ktera jej umozni vydirat -- obcanku, plnou tvář...
No a pak jsou tu taci, kteri sice meli ne overeni a galerky, protoze jsou
par, ale protoze santa si furt nepamatuje, komu ma pochlebovat, sefspravce osobne po deseti letech prepnul profil z 0vereneho paru na neovereneho muze, asi aby mi snizil verohodnost,.nebo proste jen "lrotoze tumas, hajzle!"
a uz nam neschvalej parove galerie, dosavadni smazali... proste overeni neni to, za co ho povazujeme z davne zkusenosti, overeni je uz jen vyjadreni, ze ID umi byt poslusne a neodmlouvat :-)
Uz musi clovek ke svoji holy zadnici pridat osobni data, ktera jej umozni vydirat -- obcanku, plnou tvář...
No a pak jsou tu taci, kteri sice meli ne overeni a galerky, protoze jsou
par, ale protoze santa si furt nepamatuje, komu ma pochlebovat, sefspravce osobne po deseti letech prepnul profil z 0vereneho paru na neovereneho muze, asi aby mi snizil verohodnost,.nebo proste jen "lrotoze tumas, hajzle!"
a uz nam neschvalej parove galerie, dosavadni smazali... proste overeni neni to, za co ho povazujeme z davne zkusenosti, overeni je uz jen vyjadreni, ze ID umi byt poslusne a neodmlouvat :-)
jo, za asi deset let pokusu jsme se dobrali k temus, jen dodam, ze od profesionalizace serveru to uz slo do kytek uplne.
jo, zname odtud docela dost fain lidi, ale predstavu par+par jsme tu nikdy nenaplnili, protoze verime na bacily a nestridame, dokonce ani bez kondomu a kokonce ani anonymne.
A pohadek prislo taky trinact do tuctu, nekdy i opravdu skvelejch.
Proste... ne :-)
jo, zname odtud docela dost fain lidi, ale predstavu par+par jsme tu nikdy nenaplnili, protoze verime na bacily a nestridame, dokonce ani bez kondomu a kokonce ani anonymne.
A pohadek prislo taky trinact do tuctu, nekdy i opravdu skvelejch.
Proste... ne :-)
Nam uz se hodne potvrdilo, ze za červenymi nicky jsou chlapi...pisou si a snad asi u toho honi...nam zase hodne pisou chlapi, ale ta uroveň....co Vam povidat. A kdyz je clovek odmitne, zak najednou obrati a zavnou urazet...
Troufám si říct že tady je tak 70% červených nicků fake. Admini to moc neřeší, přece jenom jim to přítahne víc nadržených blbečků...
Ne 70% ale 99% to máme z vlastních zkušeností
Mam jednou psal chlapik, ze se muzeme zeptat na recenze u jeho kamaradky, tak po par zpravach bylo jasne, ze pod cervenym nickem byl on...
Zoufalí chlap, dělá zoufalé činy. Tak to bylo je a bude. Koneckonců tady je teho důkaz. Jsou to hoňibrci a sami se nemůžou na žádnou známost. Někteří nečtou ani popisky, natož tak inrezáty a rovnou pálí. Podle nás jsou to ztroskotání lidé, kteří nedosáhli svého, tudíž otravuji tady. Vidí jenom kozy, pipinu a ptáka. My jsme měli tolik nechutných nabídek, že se to nedá ani slovama popsat 🤮stačí si nastavit soukromí a je to👍
No ani se nedivim, ze se nedari setkani, v jedne vete nasekat hrubky to by odradilo kazdyho, kdyz uz, tak zoufalY chlap !!!
Nastavovat soukromi my zase nechceme...kdo chce at nas Ti oslovi, ale trosku slusnosti...zacit: mam velke pero a ojedu Ti manzelku tvrde...na to opravdu nejsme zvedavy.ale zase na druhou stanu jsou tady i SLUSNI amateri, kteri pochvali galerku a my jemu...a jede se dale.
Jak se říká, sto lidí sto chutí. Sto povah sto charakterů. To soukromí bylo myšleno tak, aby vás třeba mohli oslovit, okomentovat či dal palec ověřený lidé, a ne modrý či červený Nicky. V 90% jsou to falešné profily. Ale zase ať honí co to jen jde, od teho jsou přeci tady. Když to nemají, tak ať se aspoň podívají 😁😁
(upraveno)
Je to tady čin dál horší s tím seznámením. Tady jsme intenzivně hledali ale už nás to přešlo. Samý fejkové, muži vydávající se za ženy. Páry které, buď muž o tom neví, nebo žena že si s nimi píšeme. Já to musím doma teprve probrat se ženou /mužem. On o tom ještě neví /ona o tom ještě neví a takový žvásty. Nebo mají problém s ochranou, nebo že se jim nelíbí, že není možné při akci líbat na krk či pusu. Kladou si pravidla, přitom se mají přispůsobit oni sami nám, ne my jim. Žena komunikuje den max dva, potom už nenapíše. Protože je to prostě chlap, vydávající se za ženu.. Co se týče páru tak mají pořád výmluvy že nestíhají nemají čas, nebo hlídání. Do konce se nám i stalo, že už měl být s párem sraz, a napsal.. Vypadlo nám hlídání nevíme o nějakém hřišti venku!? A to jsme měli řešit podmínky a domluvit se na akci.. Nebo jsou i tácí lidé co si chtějí psát a dát si sraz naslepo. Potom když se jim slušně napíše naroz, tak se cítí dotčení. Ale chlapy, sami modrý Nicky teď je tu mraky. Ale už jsme upravili soukromí, tak nemůžou ani psát, či komentovat naše alba a videa. Ještě nás zaráží, vzkaz tipů ahoj, čau, pěkná kunda, rád bych jí vylízal, půjčíš my jí? Krásně alba, super video. Ono když někoho oslovíš, je těžký napsat co potřebuješ a něco o sobě. Stačili ty konmenty pod albama nebo videem. Teď už díky bohu neověrený a bez alba ani napsat, natož tak dávat koment. Je to tady od devíti k pěti 😡
Shrnuli jste to výstižně
Uvažujem že už končíme,roky přibývají,děti rostou,stím je spojené čím dál míň příležitostí si s nějakou ženou zazobit...a jsme z tohohle webu unavení,zklamaní. Mějte se....

Já bych si dovolil říci, že mám dojem, že to upadá celkově. Myslím, že časem se tato skupina vyprofilovala. Dost lidí , tedy i párů , našlo to co hledalo, respektive zkusilo něco a dále to již nechtěli realizovat , jen malé procento lidí najde stálé zalíbení v něčem , co je zprvu jen přitahuje zkusit. Vedle toho, jiní lidé se provdali, oženili, našli někoho jiného do páru , neb už toho měli opravdu dost, jelikož tu zažili spoustu zklamání . Prostě a jednoduše, skupina/množina lidí , kteří by byli podle našich/vašich představ je omezená , dříve či později se ta možnost k seznámení omezí pouze na pár procent lidi. Tedy myslím k danému věku.
Já osobně jsem tu moc zajímavých lidí nepoznal , když vynechám ty špatné zkušenosti , tak to v průměru byl jeden člověk za rok , což dle mého názoru není vůbec dobré číslo. Zajímavé je, že některé věci , o které jsem v sexu měl zájem a chtěl je třeba jen zkusit , jsem nevyzkoušel díky Amatérům, ale skrze lidi , které jsem obyčejně poznal v reálu . Momentálně již delší dobu koketuji s myšlenkou , že bychom se jako pár seznámili s dalším párem , nebo samotnou slečnou , ale nějak si říkám, jestli mi to stojí za to, abych to zkoušel tady ? Jestli nebude lepší zajít na sw a dál to neřešit. Minimálně se tím člověk vyhne martýriu ohledně, posílání fotek , tahání informací a celkově zdlouhavému procesu seznamování přes tyto stránky . Sw má minimálně výhodu toho, že co je na sw , zůstane na sw :-))
Já osobně jsem tu moc zajímavých lidí nepoznal , když vynechám ty špatné zkušenosti , tak to v průměru byl jeden člověk za rok , což dle mého názoru není vůbec dobré číslo. Zajímavé je, že některé věci , o které jsem v sexu měl zájem a chtěl je třeba jen zkusit , jsem nevyzkoušel díky Amatérům, ale skrze lidi , které jsem obyčejně poznal v reálu . Momentálně již delší dobu koketuji s myšlenkou , že bychom se jako pár seznámili s dalším párem , nebo samotnou slečnou , ale nějak si říkám, jestli mi to stojí za to, abych to zkoušel tady ? Jestli nebude lepší zajít na sw a dál to neřešit. Minimálně se tím člověk vyhne martýriu ohledně, posílání fotek , tahání informací a celkově zdlouhavému procesu seznamování přes tyto stránky . Sw má minimálně výhodu toho, že co je na sw , zůstane na sw :-))
My už se dvakrát sešli s párem ,ale je pravda že to byla spíše náhodě ,než abychom nějak hledali. Tak hledaném neříkám že ne. Ale necháváme to na náhodě. A jak psali ZUZU83 tak naděje umírá poslední
No,my hledali s přestávkama asi od roku 2013...za celou dobu u nás byly 4 reálné ženy,z toho s dvěma to dopadlo až k milování...ale to vše několik let zpět.Myslíme si že pokud hledá Pár druhý pár,má tu ještě docela velkou šanci,poptávka tu je...ale pokud by někoho napadlo hledat jen ženu,musí být připraven na desítky fake profilů,různých podivných individuí a pod...je to na zvážení každého jestli to zkusí

My tady máme dobrou zkušenost se seznámením, ale hledali jsme pár. Vídáme se pravidelně a zatím je to skvělé.
(upraveno)
Říká se že naděje umírá poslední. My jsme tu zatím aktivně nehledali. A po přečtení různých blogů a fóra na toto téma, nevím jestli to má cenu zkoušet. Martin.
(upraveno)
V podstatě ne. Nechat to náhodě a nebo vyrazit na SW. Nám taky pořád píší nějaká individua, převážně s prázdnými profily. Dřív jsem poctivě odpovídal, ale teď už to většinou rovnou mažu, zejména, pokud mi napíše “teť”, “vyděl” a podobná zvěrstva.
Hledali jsme celkem dlouho od roku asi 2016, dostali stovky nabídek, s desítkami jsme se domlouvali, nesčetněkrát někde čekali a nikdo nepřišel až na jednu vyjímku. Byli i tací, se kterými jsem mluvil 30min před schůzkou po telefonu a byli na cestě…..
Hledali jsme celkem dlouho od roku asi 2016, dostali stovky nabídek, s desítkami jsme se domlouvali, nesčetněkrát někde čekali a nikdo nepřišel až na jednu vyjímku. Byli i tací, se kterými jsem mluvil 30min před schůzkou po telefonu a byli na cestě…..

Ano, souhlasím s Vámi :-)). Necháme to raději na náhodě, nežli se s inzerátem a nasledě s falešnými červenými trápit. M.
Ani ti Bi :D...
Co se to s těmi lidmi děje?
Dá se ještě seznámit?