Taky přidám zkušenost. Kdysi to bývalo lepší. Za ty roky co tu jsem se mi podařilo realizovat a užit si v cca 50 případech. Takže dá se, ale chce to hodně trpělivosti a štěstí.
Už hledám dýl a bez významně. Když mě už nějaký pár napíše, tak to nejde ani přečíst a nebo ze mě tahá fotky. Myslím si, že to jsou jen chlapy, kteří lodí jen fotky.
A nebo maji spoustu blbejch kecu, jsou sarkasticky, celkove neprijemny a maji tisice pozadavku a omezeni. Az se divim, ze (a proc) nekoho hledaji a vubec se ozyvaji, kdyz to vypada ze vlastne nikoho nechteji.
wabru : vysvetlim: dali jsme inzerat na subika, pak pozadavku.
za 48hod prislo asi 7000 reakci, z toho jen asi 100 lidi cetlo inzerat a profil, 10 jich stalo za to potkat.
A samozrejme potrebujeme.smysl.humor a nejakou psychickou odolnost, takze jaka byla od nas prvni reakce?
spravne -- nejaka mira sarkasmu.
Urazili se, nebo se chteli hadat a hned bylo o dalsiho mene :-) (upraveno)
za 48hod prislo asi 7000 reakci, z toho jen asi 100 lidi cetlo inzerat a profil, 10 jich stalo za to potkat.
A samozrejme potrebujeme.smysl.humor a nejakou psychickou odolnost, takze jaka byla od nas prvni reakce?
spravne -- nejaka mira sarkasmu.
Urazili se, nebo se chteli hadat a hned bylo o dalsiho mene :-) (upraveno)
za ty roky jsem tu našel několik vydařených setkání, mladíčka do trojky i kluky jen pro sebe. Pravda je, že jde o komunikaci. Vyjasnit si co se líbí a naučit se neuhýbat ze svých snů. Takže to je první filtr. Často se stalo, že jsem byl domluven na schůzce, ale dotyčný třeba na plánovanou trojku, přestal komunikovat. Díky těmhle blbounům třeba manželka tento způsob seznamování už odmítá a vybírá si jinde. No a poslední plánovaná schůzka nevyšla proto, že já byl před jeho domem, jak bylo domluveno a dotyčný, prý přes den, usnul. Takže statistika je, že z těch co jsem už jednal, že by to šlo a domluvili jsme se, tak vyšel jeden z 40.
Uspesnost byva spatna no..ale par super zkusenosti mam. Popravde kdyz uz se stane ze se setkame(spis nestane😁) tak je na co vzpominat.
Tak proč jim píšeš, když ti to vadí. Najdi si holku, vezmi si jí za manželku a potom jí tady můžeš vlídně a bez požadavků půjčovat každému kdo si napíše.
Nepochopils. Ozvu se na inzerat, ze nekdo nekoho hleda...coz mi prijde normalni, od toho tam ten inzerat je. Ale pokud je reakce takova, ze je vlastne otravujes tim, ze se ozves, tak si rikas proc tam ten inzerat davaji. Ze ma nekdo nejake pozadavky, jasne, to neni problem a je to normalni, ale agresivita, sarkasmus a podobne uz problem je, tedy aspon pro me, nejsem zoufalec, abych si vsechno nechal libit. Pokud mas s inzeraty jine zkusenosti, tak super :-)
Nejde o inzeráty, spíš je nutné pochopit jednání a počínání lidí a s tím nemám problém. Já chápu tebe, ale chápu i ty páry. Nemůžeš někoho odsuzovat, když o tom nic nevíš. Proto jsem ti napsal, ať to zkusíš, aby jsi věděl.
Je to jak píšeš , když odepises ze muže s vlastními prostory pro dlohodobe schůzky tak nás bombarduji ze stačí v autě , venku , hotel atd . Nechápou ze by při třetím setkání hotel nezaplatily . Nebo píší jen ženě atd , proste když něco chci tak se musím přizpůsobit ne si diktovat .
Tak zase hlavni je nebyt debil, ze? :-) Kdyz k nekomu chci, tak respektuju jeho pozadavky. Chapu, ze kdyz natrefis na vola, tak te to nastve a muze se to promitnout i vuci ostatnim co se ozvou. Je to holt riziko na obou stranach :-)
A teď si představ, že si dáš inzerát a odepíše ti tisíc volů.
Ahoj, plně s Váma souhlasím. Prostě lidé si musí sednout a můj názor je, že když se lidé dohodnou tak divák musí dodržet předem domluvená pravidla. A měnit se můžou pouze když si pár o to sám řekne. Jinak zde na amatérech jsem našel podobný pár pouze dvakrát a v Annonci tak třikrát.
No prave. Rikam, neberu si to osobne kdyz si nesedneme po komunikaci. Nekdy si sle rikam, ze je to skoda :-)
Ja nikoho neodsuzuju :-) Jasne, ze kazdy mame sve duvody, a to chapu. Jen jsem popsal nektere z mych dosavadnich zkusenosti. Jinak jasne, nesedli jsme si, nic z toho nebylo, zadne kotatko nezemrelo, nic se nedeje :-))
Základ je vyplněny cely profil a aspoň nějaká galerie .
Dovolím si oponovat. Vyplněný profil je samozřejmostí ale galerie? Foto klidně pošlu. Proč bych měl mít galerie? Nejsem exhibicionista a foto ptáka není zrovna ukázka inteligence. Hledám reálné setkání ale některé požadavky jsou pro mě nepřijatelné. Takže galerku sem dávat nehodlám. Některé věci by měl respektovat i ten co dává inzerát.
Tak to radši být no name, než fotka, kde mi jde vidět až do krku 😖
Profil mám a dokonce tu mám i videa. Nic to neznamená,
to víš,že to jde, je to o lidech
Nikdy. Všichni jen píšou a utahuji si. Tady Ti to nevyjde.
Už pár měsíců hledám nějaký sympatický pár... který by se predemnou pomiloval... ale marně . Někteří jedinci je buď natolik odradili a nebo mají špatně zkušenosti.... a když už tak si myslí že si z nich strilim
Naše zkušenost je taková.....z 20ti samotných mužů ( sami nám napsali a bez inzerátu) jich 15 nedorazí bez omluvy, 3 se omluví těsně před setkáním a z těch zbylých dvou co dorazí, tak jeden z nich si neustále kontroluje čas, protože doma řekl, že si pouze skočí na druhý konec vesnice k Tondovi pro šrouby. Načež sme usoudili, že samotný muž oproti páru toho nemá moc co nabídnout..... V jinem vlákně zde to nějaký muž dobře popsal. Samotný muž by si měl nejdříve dát otázku ,, dokázal bych sám co požaduji od jiných?,, nebo můžu dojít na schůzku jinak než v týdnu a dopoledne, když je manželka v práci? A samozřejmě je zde známé, že ne za každým párovým nickem je pár. Stejně jako za červeným nickem není pokaždé žena.... pěkný den ;)
Presne a výstižné..... Lépe bych to nenapsal
Mám opacne zkušenosti. Nikdy nikdo žádný real...
No ale proč? Si ženatý, takže neni právě ten problém, že se musí pár přizpůsobit tobě podle toho jak je tvá manželka v práci?
Rozhodně ne. Ja muzu kamkoli dojet a o víkendech klidně přes den, ve všední dny, jenom se domluvit. Ale tady buď všichni odmitnou pokus o setkání nebo neodpoví vůbec.
Ano. Je to přesně tak jak píšeš.

Divák a asistent
Asistent k paru