Manželčiny kalhotky

Nechci se kurvit

KVŮLI práci na sebe s manželkou nemáme moc času... i toho sexu není tolik.... chuť na ni zahanim jejíma kalhotkama... cítím její vůni a je to zas o trochu jiný a lepší Jak nevěra...
Pokud pro člověka není práce koníčkem, je většinou proto aby měl prostředky na život. Pokud ale prací zabije 5 dní v týdnu a je doma na víkend, přichází tou prací i o život samotný. Ale každého volba. U tebe mi to přijde, že spíš žiješ abys pracoval, než naopak. Ale neznám tě, takže jenom odhaduju, každopádně je to cesta do pekel. Co na to žena? Abys o ni náhodou nepřišel až si najde chlapa, který s ní bude moct být celý týden každý den a ne jenom výjimečně. (upraveno)
Naprosto přesně. 👍 A nebo když si člověk rozjede tolik aktivit, mnohé i na dluh, že je pak od nevidím do nevidím v práci, aby to všechno ufinancoval. Těm já říkám otroci peněz. A nejlepší je že většinu z toho, na co vydělávají ani nepotřebují. Vlastně ani nemůžou když jsou furt v práci.
Nejlepší je najít vyvážený střed. Práce - rodina - zábava.
.... sakra práce zatracená kazišuková😄😄😄
Tak to je dost slabá náhražka.
To já si jdu přímo k prameni.
Když se třeba večer sejdeme na gauči u telky,
Tak si k ní přilehnu opačně, tváří do jejího rozkroku.
A to vlhko si vezmu přímo s jejího lůna.
Pěkně se mi nastaví, a za chvíli cítím jak mi tam přidává další dávky sladkosti.
A nakonec mě vyhoní, abych měl i bonus.
👍👍👍 To ti gratuluju... my se vidíme tak zhruba půl dne v sobotu a to je vše
Tak to bych se na to pěkně vysral, taková práce by mi nestála ani za ty peníze.
Měl jsem několik nabídek na slušně placenou práci, ale vždy pět dní pryč a víkend doma. Tohle není pro mě, takhle by se ze mě stal alkoholik a ještě bych chodil za kurvama. Chci být každý den doma.