Wellnes Senec

Welness

Kto chce nech napíše nejaké zážitky z wellnessu v Senci . Možno pritiahne záujemcov o nočné uvoľnenie .
Aj niečo také v Senci je lebo sme pár a nevieme kam a máme o niečo také záujem.
V sobotu na nočné saunovanie chceme bude tam niekto píš do správy....
My sme boli teraz v piatok dobre bolo :)
Bol niekto včera v piatok 15.3.? Ja som bol 8.3. na komiksy ale vie mi niekto napísať o čom je to slovensko hľadá talent? Oplatí sa tam dnes ísť? Vďaka.
Welness Senec je môj obľúbený, veľmi pekný welness, množstvo sáun a víriviek. Niesom žiadny okukovač, ani nudista, rád si tam idem zrelaxovať a spoznať nových ľudí, ale keď chceš zážitky, tak pár krát som už vyrušil ľudí vo vírivke pri sexe :P
Tak to boli urcite nadseni ked si ich vyrusil.
Jeden par sa nechal pozorovat až do konca, druhy v iny deň mladši nebol nadšený 😅
Ahojte, boli ste niekto tento víkend?mate nejaké zaujímavé zážitky zo sauny, alebo videli ste niekoho zaujímavého čo by stal za to? :)
Ahoj, včera tam uz bolo az moc ľudí, dost preplnene.
Vcera vecer bolo fajn, ako vzdy.
Prida se niekto k páru dnes na 19.30?
Ja som bol včera bolo super, o kolkej ste boli?
Ahojte, prosím vás ako to tam funguje cez deň. Je cele wellness bezplavkova zóna aj počas dňa či? Ma niekto skúsenosť? Dik
Spravny wellnes je vzdy bezplavkovy.
Dik za info. Nepytam sa aký je správny wellness ale či je bezplsvkovy ten Senecký
Staci ggoglit a je bezplavkovy. (Dodrziavanie neviem ci sa sleduje)
Posuvame sa ... ano googlil som ... ale rovnako som vygooglil ze sa da v ramci vstupenky prechadzat aj do aquaparku a to je vacsinou pruser ...
Ako vsade. Preto pisem ze zalezi ci to sleduju. Ale preco ta to trápi? Mas oficialne bezplavkovu zonu. Menej báb na pozeranie čo?
Idem so svojou ... nemame to radi ked tam chodia ludia v plavkach .... vadi nam to a vacsinou sa potom ani nevedia spravat takyto ludia.
Wellness je bezplavkovy ale už keď pôjdeš k bazénom hneď za wellness zónou tak tam už musíš mať plavky. Cez wellness večer sú aj tie vnútorné bazény bezplavkové.
dnes uz logicky nie, ale inokedy mozem
ahojte
radi by sme sa pridali k vam ak nieje uz neskoro
Boli ste niekedy teraz? My sme boli s priateľkou včera 6.1. a bolo dosť ľudí a mali zaujímavé rituály v téme troch kráľov
My sme boli s manželkou dnes 13.1. a na moj vkus preplnené, okolo 22:30 sa to trošku zlepšilo. Ale na účel, ktorý sme od toho očakávali, a to bol relax, to bolo fajn. Ale škoda že nebola nejaká prilezitost s niekym prehodiť par slov. A samozrejme mužov oveľa viac ako žien. A klamal by som keby som povedal že sa rad nepozriem na pekne ženské telo, ale niektorí chlapi to robia tak okato, že hrúza. Športu zdar
Rozmýšľali sme aj my včera že by sme išli, ale videl som na nete že už bolo 80 predaných vstupeniek takže sme nakoniec nešli lebo určite to tam bolo preplnené..
Tam je vždy super. Súhlasím
Chystáme sa už dlho..býva veľa ľudí? Pomer ženy,muži?
Už tam býva dosť plno. A pomer? Cca 70% muži / 30% ženy
Ktorý večer býva menej preplnený? Piatok či sobota?
Podľa mňa v piatok. Minule sme boli v sobotu a bolo plné. Potom sme boli v piatok a bolo menej ľudí. Ale to je individuálne.
Tak skusime piatok, som zvedavý. Snáď to nebude totálna fullka. Chystáte sa niekto ešte?
Niekto spolocny wellness dnes 7.1.2024?!
Neviem čo tam stále očakávate. Je to Wellness a nie swingers už som to tu písal! Tam sa chodí oddychovať. Už to pochopte. Včera sme chceli ísť ale keď tam je čím ďalej tým viac sledovačov tak nás to tiež odrádza.
Ano oddychovať. A tie páry co si tam uzivaju su co?
Nechápem aké zážitky všetci hľadáte vo wellness. Na to sú iné zariadenia. My sa tam chodíme zrelaxovať a uvoľniť. A honiči a sledovači to len znepríjemňujú.
To sa vypytuje nejaký , ten honič , čo nevie na čo je wellness
Ak by to tak bolo píšem do inej skupiny. Nemyslíš?
No to hej no nemyslel som honicov a okukukovačov . Na tých si musíme zvyknúť. Bohuzial
Preto tu ani nepíšem kedy a kam idem. Minulý víkend v sobotu sme boli s dvoma kamoškami v Senci na wellness večer. Ale kedy pôjdeme znova nepíšem lebo tu keby to vidia tak by to tam bolo záhadne v ten deň preplnené.. (upraveno)
Myslel som ak by nejaký pár žena tam išli tak do správy nech napíšu nemusia tu všetci o Tom vediet
To potom treba do zoznamky písať, alebo ako stretávky. ;-)
Inak myslím, že tém na Wellness Senec je tu už dosť.
Niekto dnes zajtra nočný wellness Senec?
Chceli by sme sa spýtat či už je nočný wellnes v Senci otvorený a ak áno či je tam veľa ľudí a treba si kúpiť vstup skôr alebo stačí pri príchode . Ďakujeme
Ahoj áno wellness večery už začali a keď vieš, že určite pôjdete tak si to objednaj dopredu ale veľa ľudí nechodí. Ale tento víkend je tam halloweensky program tak môže byť plnka.