Absolutní tragédie tady. Totálně, absolutní. Nikdo vám neodpoví. A když vám někdo odpoví tak totální nesmysl. A sejít se v reálu !? Ha, ha, ha. NIKDY ! 👎. Tyto stránky jsou stránky 95% nadržených chlapů, kteří si honí ocasy a 5%žen které vám v životě neodpoví a NIKDY , NIKDY se s žádnou v reálu nesetkáte
Před 15-20 roky zde nebyl problém do 2-3 někoho najít a opravdu se s ním sejít. Ať to byl pár nebo žena. Větší počet setkání byl spíše s páry. Ale postupem času a úrovní uživatelů a hlavně adminů šly tyto stránky do kopru! Teď zde někoho najít je utopie. Spíš se to zde mění na soutěž Jak koho pobejat než vyjabat!
Nejsme tu sice tak dlouho,jen 12 let,ale ano,bývávalo to tu lepší.Tenhle web se hodně změnil tak jako se mění celá společnost takže se není ani moc čemu divit
Je to voprus, trvalo to dlouho, ale trojky proběhli. Hodně holek by šlo, ale za penízky. Nahodil jsem inzerát a ozvali se sami, ale jde asi o štěstí :D
I já jsem našel, ale bylo to na dlouhé lokte, a dost jsem narážel na ženy, které bych v reálu ani neoslovil. Ale jinak se dá, když máš hodně moc času a náladu :-))
Tak jasně , že se dá, když nejsi asociál bez zubů a práce, jak tu často dámy popisují . Ale otázkou fakt je, zda člověk tomu chce věnovat tolik času. Mně osobně ten online proces přijde tak nějak zdlouhavý , lidé , a to i dámy, o sobě dost často nějakou tu informaci zamlčí , atd. Ale zas je super, že si to muže člověk osahat a přijít si na všechno sám, a popřípadě tu i uvíznout.
Je to těžké, ale ne nemožné. Narazil jsem tady na milenecký pár a schůzky s nimi luxus. A dvakrát jsem narazil na pár kdo on byl Kanda a to také bylo super. Ale je lepší v páru, kde jsou oba aktivní, ať to ta žena užije na maximum 😉
Měj trpělivost, starších párů je tady asi více, chce to komunikaci na úrovni, nevymýšlet si a netlačit na pilu, to jestli se sejdete je stejně vždy na tom páru. Teď v týdnu jsem se domluvil s jedním párem z chatu, napsali co chtějí, podmínky, souhlasil jsem, sešli jsme se, užili si.
Musím se podělit s našimi zkušenostmi. Rychlá akce, chtěli jsme chlapa jako diváka (dopadlo by to jinak) ale na poslední chvíli cca 3h jsme na to měli. Napsal jsem do chatu "Honění" a uvedl kde jsme město. Napsalo asi 20 chlapů. 80% typ odpovědí Nechcete přijet za mnou nebo Až budete tady tak se ozvěte. 4 vypadali nadějně. Po chvilce psaní jsme dva vyřadili (ty se chtěli udělat už u psaní). Nakonec jsme se s jedním domluvili na 22h dali mu adresu hotelu kde jsme byli ubytovaní a čekali. Psal, že to má asi hodinku a ve 21:40h přišla jeho poslední zpráva Jsem tam za 15 min......a už se více neozval.
Říkám nevadí dáme si normální inzerát. Tak jsme si dali Par hledá jeho ...Kdo nás pozve k sobě na chatu na horách v termínu 1-2.2. Opravdu slušná odezva. Dva prošli do finále po opravdu dlouhém dopisování. Jeden přestal komunikovat ,když jsme chtěli udělat videohovor. S druhým jsme měli tento hovor 2x a ještě 3 dny před odjezdem sliboval, že pošle adresu a program, který pro nás připravil.......to bylo naposledy co se ozval.
My jsme to měli jednodušší. Manzelka MŽŽ nechtěla, že to nedává, tak jsme hledali chlapíka. No odpovědi snad stovky, ale realita...dost krutá. Z okruhu vybraných se nám podařilo vybrat jeden po hodně dlouhé době. Když mělo dojít na akci, tak se dotyčný přestal ozývat, pak jiný nemohl, pak se dalšímu rozbila auto atd. Je to boj ať hledáš jakékoliv pohlaví.
Můj sen je zkusit trojku, samozřejmě dvě ženy, ale za prvé přítelkyně by to nedala a já si myslím že s ni bych do toho asi nechtěl jít, spis kdybych byl sám ať je to nezávazný. A za druhý mám dost obavy co bych s dvěma ženskýma dělal, těžko bych je uspokojil obě
Bohužel vztah je občas v tomto překážka, ale stejně se mi zdá, že se vyplatí být s ženou ve vztahu než být singl a užívat si trojky, když by žena tu trojku nedala. Možná to chce čas a když se poštěstí, tak se ti to i splní.
Mam odtud nekolik dlouhodobych vztahu a par velmi zajimavych internetovych nerealizovanych znamosti.
Za mne to pktencial ma, bohuzel rozumni lide vzdy po kratsim case zmuzi, jednak pro napor slintalu, jednak pro tu bezmoc pred aroganci Nadcloveku (tento komentar bude smazan, protoze to se tady nesmi napsat, ze nekdo je prjvilegovanejsi, nez ostatni... a vo tom to je.)
Já měl tady štěstí jen jednou. Byl jsem na služební cestě a hodil jsem sem inzerát na ženskou nebo pár. Jeden pár se ozval, nevěřil jsem svým očím. Říkal jsem si, že to stejně nedopadne tak jsem do toho šel. Měli jsme zhruba dopředu domluveno jak to bude probíhat (s nim). Řeknu číslo pokoje, oni příjdou, ona bude mít zavázané oči a pěkně se o ní budeme starat. Malý zádrhel byl, že jsem pro ně musel na recepci, takže mě viděla dříve a ne až když ho měla v puse .. jinak to bylo vše super a strašně rád bych to ještě zažil. Bohužel si myslím, že už tady takové štěstí mít nebudu...
Najít holku do trojky v reálném světě je mnohem jednodušší než jí najít tady. V reálném životě nám to niky moc práce nedalo, tady se nám to nikdy nepodařilo.
Na trojku, ale ani dvojku bych moc nesázel... Po celou dobu svého aktivího členství se bavím změtí inzerátů, kterými se jako červená nit linou nadsazené až zcela absurdní požadavky, dámy prominou, především z řad slečen. Absolutní převis poptávky zde dává vzniknout fenoménu, kdy i jinak zcela tuctová, nezajímavá a mnohdy zjevně ani nepříliš "sečtělá" žena napíše 1000 slov, v nichž popisuje svého vyvoleného stylem, kterému reálně vyhovuje tak 0,5% populace (a ta je dávno zadána jinde). Realismus se tu moc nepěstuje, takže každá hledá: "pohledného, sportovce, nezadaného, úspěšného podnikatele (tímto se obzvláště bavím :) ), někoho, kdo má vždy čas, někoho s vlastním autem, sponzora (opět se bavím, ale zde oceňuji upřímnost), vysokého nad 180 cm (Vždy mě zajímalo, proč ne třeba 183 ?), velikost bot nejméně 45... Projdete-li tímto náročným hrubým sítem, čeká vás ještě filtrační papír v podobě fotky postavy, fotky péra v poměru s lahví Mattonky, fotky obličeje s aktuálními novinami poblíž a nejlépe ještě elektronický výpis z účtu. Pokud i toto splníte, pak vás už v tuto chvíli může hřát pocit, že jste se dostali do finále soutěže "Ona hledá jeho!" a vše dál je vlastně už navíc. Tento výlev bych zakončil vizí, že zde se celkem v pohodě seznámí pouze ti, kteří se v pohodě seznámí i všude jinde. A kdo se neseznámí všude jinde, neměl by příliš spoléhat na to, že zde to bude jiné. :)
Trefně popsáno, ale i zde na A.cz se dají najít "normálně" myslící a jednající lidé, přeci jen, pokud někdo hledá sex ve 3, může vkládat naděje do zdejšího serveru, že zde najde větší kumulaci zájemců o takovou aktivitu, než na zastávce autobusu po ránu cestou do práce.
Ano nasla jsme tady ženu, pote i muze , od muze plne správy kecu jak a co s nami bude delat a na schuzku dosla jen zena. Ale je to opravdu běh na dlouhou trať.
Tady jsem nenašel pořádně nikdy nic. S bývalou milenkou jsem měl 2 trojky s kamarády. Pak kamarád přivedl ke mně domů nádhernou ženu, se kterou jsem se pak párkrát viděl. A minula partnerka přivedla domu kamarádku. Teď mám nejhezčí ženu, jakou jsem kdy měl, chtěla by to zkusit se ženou, ale tady narazíme jen na fake profily, které z nás akorát tahají fotky. Na pár to nevidím, protože taková krasavice jakou mám doma se nepujcuje. To bych zatim po 2,5 letech vztahu urcite nedal. Navíc se bojím aby nám to neohrozilo vztah.
tak zase si přiznejme, že vy tu vyloženě hledáte muže a muži hledají takové páry jako jste Vy... :-) to je prostě fakt...Jenže naopak neplatí, že by tu samotné ženy hledaly.....a páry by je hledaly...to je tu spíš vyjímečné...
Jj našli jsme už 2x a pak jednou pár dvě holky... Takže dá se ale je to náročné a hledáme zase protože ty holky to braly jako jefnorazovku a my bychom radši někoho stálého...
Definuj delsi :) Ale jo, s par holkama odsud jsem se potkal, s nekterymi i opakovane, a kdybych nebyl tak vybiravy, verim, ze by z toho mohla byt dlouhodobejsi "pratelstvi" :)
Tady ženu najít pro samotný pár nejde. Buď je to lesbička čistě, nebo je Bi ale stydí se před cizím mužež, tudíž chce mít se ženou něco sama. V posledním případě je to 80% chlapů se vydávajících za tu ženu. Zjistíš okamžitě když má problém se ověřit v pohodě zavolání si před whatsapp videohovorově. Nebo když pošle staženoou fotku 3 po sobě stejně. Mi našli na Baddu, a to je od nás 150 km. Žena tam dala profil že pár hledá kočičku k nám a bylo to. Trvalo to dva měsíce a už byla i nás. Od té doby jsme se viděli už 6 krát. Prostor máme, tak přijede vždy v pátek na večer a odjíždí v neděli. Holky si sedli ihned na začátku tak na pohodu.
Ahoj to je hezke ja byl se zenou nez umrela 23 let ale nebyla to s Amateru no kazdopadne ti pisi ze jak jsem psal v prispevku zenu sehnat tady pred 4-5 roky nebyl problem dnes?Masakr.
Já tu míval profil před těmi 13ti lety a bylo to zde dost jiné, ale neřekl bych, že se tu nedá najít ideální protějšek.
Možná je to krapet složitější, i tak si myslím... Jde to.
Musím dodat, že ženy chápu a tlak na ně je tu obrovský.
Ten Wilisex nebo jakou ma prezdivku odpovida jednomu na dotaz jestli tu nekdo nasel zenu do trojky?A on mu pise ze tady tak akorat najde svrab a nestovice haaaa cetl jsi to?
Jo to mas pravdu ze tlak tu na ne je velky ale kolikrat si muzou i za to samy kdyz vidim kolikrat jak se bavi co pisou.Nektere jsou sprostejsi nez haviri na sachte.
Ahoj vsichni to co jsi napsala se domnivam ze na tom neco bude protoze neni normalni abych si nedomluvil realni stretnuti se zenou.Verte ze tak 4-5 roku zpatky nebyl vubec zadny problem si dohodnout s nejakou zenou real sex.Dneska?To nechci ani komentovat byvalo tu mnohem mnohem lip nez dnes.
Ano nasel jsem uz vickrat, vzdy s kamaradkou kdyz jsme hledali dalsi divku ci zenu k nam... S zadnou jsem nebyl ve vztehu, vzdy jen kamaradi a hledali jsme dalsi kamaradku k nam. Nekdy se zadari po medici, nekdy po pul roce.....
Nicmene posledni dobou jsou i na hledani do trojky ci nezavazne hratky lepsi jine seznamky 🤔🙂
Nejvice se dari najit na Tinderu a FB seznamka, vetsinou ty, ktere hledaji vazny vztah, jsou pak nejvetsi divosky co si rady uzivaji a objevuji... :D Ale i tady se da najit.
A pak hold v beznem zivote, na coz sazim nejvice, jelikoz jsem ukecany a ukecal bych i mrtvolu - prodavacky, na pumpe obsluhu, na masazi, recepcni... chce to se nebat a umet komunikovat a zaujmout - zadny princ Krason nejsem :)
Ahoj, zatím nenašel, zkouším pár na trojku, nebo ženu, ale spousta inzerátu není schopna ani odpovědět, a když se výjimečně dostaneme ke konverzaci, tak to po pár odpovědích vyšumí.....
Dívku hledáme už rok. Nic. Velkým problémem je, že jsme poměrně mladí a najít dívku je pro nás velký problém, protože nemáme dostatek zkušeností. Využili jsme mladší Pure, ale nemůžeme tam najít někoho, kdo by nám vyhovoval.
Našli jsme s bývalou přítelkyní před pár lety. Od té doby místní úroveň výrazně upadá. Hlavně většina červených je chlap. Nevím proč to dělají a přijde mi to jako vrchol zoufalství nad vlastní neschopností.
Našla jsem tady pár, se kterým jsme se vídali. Pak spoustu milenců/kámošů, našla jsem tady dokonce kluka, se kterým jsme pak par let měli vztah. S ním pak dvě holky do trojky. Paradoxně největší problem byl najít chlapa do trojky, na to jsem pak přestala mít nervy :))
Jak pišeš, zde najit chlapa do trojky je veliký problém. Těch prázdných schůzek, káv apod. Nakonec jsme zjistli, že není nad akce ve swingers klubu s volným vstupem mužů.
Našel tu někdo?
Trojka reálně
Kolik let je ji ??
Říkám nevadí dáme si normální inzerát. Tak jsme si dali Par hledá jeho ...Kdo nás pozve k sobě na chatu na horách v termínu 1-2.2. Opravdu slušná odezva. Dva prošli do finále po opravdu dlouhém dopisování. Jeden přestal komunikovat ,když jsme chtěli udělat videohovor. S druhým jsme měli tento hovor 2x a ještě 3 dny před odjezdem sliboval, že pošle adresu a program, který pro nás připravil.......to bylo naposledy co se ozval.
Za mne to pktencial ma, bohuzel rozumni lide vzdy po kratsim case zmuzi, jednak pro napor slintalu, jednak pro tu bezmoc pred aroganci Nadcloveku (tento komentar bude smazan, protoze to se tady nesmi napsat, ze nekdo je prjvilegovanejsi, nez ostatni... a vo tom to je.)
Možná je to krapet složitější, i tak si myslím... Jde to.
Musím dodat, že ženy chápu a tlak na ně je tu obrovský.
Nicmene posledni dobou jsou i na hledani do trojky ci nezavazne hratky lepsi jine seznamky 🤔🙂
A pak hold v beznem zivote, na coz sazim nejvice, jelikoz jsem ukecany a ukecal bych i mrtvolu - prodavacky, na pumpe obsluhu, na masazi, recepcni... chce to se nebat a umet komunikovat a zaujmout - zadny princ Krason nejsem :)