Inzeráty ve foru

Nějak jich přibývá

Očividně to adminům nevadí, při hlášení inzerátu je najednou potřeba padesát znaků, čili zase ztíženi a je vidět, že to inzerující rychle pochopili. Nu, opravdu se to tu v řiť obrací.
Admini už nereší ani jasné fake profily. Vesele si tady prodávají stažené fotky za realné peníze.
Nahlašení + screen a nic se neděje...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak třeba chtějí znát tvůj mentální výkon a důvod, proč to vlastně hlásíš.. to by pak každý mohl hlásit vše a oni nebudou dělat nic jiného než jen prověřovat hlouposti.. Pokud to má opravdu závažný prohřešek, což pak hlásím taky, tak vždy to smažou .. ale že to někdo někam hodí nebo to někde třeba vyloženě nevadí, nezájem..
Myslím že mentální výkon ukazuje ten kdo nepozná forum od seznamky. To tam prostě nepatří. A jestli je pro admina problém prokliknout link a podívat se co je očividně špatně tak je jako admin zbytečný.
Co za mentální výkon požaduješ, když někdo napíše - Do seznamky můžu dát inzerát až za dva dny, tak ho dávám sem...? Nebo, hledám paní na šukání. Ty jsi obhájkyně toho nacpat do fóra cokoli, ale pokud to má být diskuzní platforma, tak to není vhodné... Hle, můj mentální výkon na padesát písmenek stačí, i když nevím, proč ho podávat u nahlašování inzerátu...
A můžeš mi říci v čem ti to překáží? tak si semka dá inzerát, zkusí to no a co? tak ty tu jsi snad se bavit dle svého ne? mě zajímá jen to zda tu někdo neporušuje zákon či zbytečně nehledá hlouposti co jdou už za hranici ale rejpat se v něčem, protože tobě se to nelíbí.. to už fakt nemáš žádnou jinou životní náplň..
my tu jsme aspoň za penězma ale ty semka chodíš hledat hlouposti, najdi si nějaký koníček nebo kamarády ( osobně)
Vy chodíte na fórum za penězma ? Jak jako ?
Prostě se holky občas optají a zkusí to skrze různé systémy tohoto serveru a oni z toho tady dělají horor..
Takže to děláš také? Přijde ti to sprVne, protože jsou to kolegyně "od fochu"? Víš, již nějakou dobu nelze minout tvé příspěvky do fóra a z nich nejde nepostrehnout jakousi nadřazenost a jistou nechuť k pravidlům. Viděl jsem pár podcastů s děvčaty, které se ukazují na jistě profesionální platformě. A z nich čišelo, jak si myslí, že jsou krásné (a to včetně jedne opravdu ošklivé tak se stopadesáti kily) a také jak si myslí, že jsou něco víc, protože prodáváním svého těla si dobře vydělají...
A přitom nic není dále od pravdy. Ano, vydělají si hodně, ale to z nich nedělá jakkoli cennější bytosti. A už vůbec ne inteligentnější.
Neber si to, že bych jim snad záviděl. To ne. Ať vydělávají jak mohou a chtějí. Ale ať si nemyslí, že jsou chytřejší než doktoři, vědci a mnohé další profese, kde člověk musí studovat, učit se, přemýšlet či se něco naučit.
A to samé platí pro tebe. To, že jsi tu kvůli penězům z tebe nedělá lepšího člověka než ty, co sem chodí za zábavou, jakkoli upadající, a už vůbec ne morální autoritu, jak si, zda se, myslíš.
A to by tak na dané téma stačilo. Vyplýtval jsem na tohle dost času a už tobě psát nebudu.
Ona jako ,,morální autorita,, proboha ať dá palec dolů kdo ji tady takhle bere .
Vždyť ty sracky co komentuje s ohledem na heterosexuální a homosexuální orientaci je k nepochopení že tohle dělá stetku.
Ty jsi taky ale motyčka co 😆 přečti si prosím znova co píše, protože on nepíše jen o inzerátech šlapek jako jsi ty , on to píše všeobecně na všechny a pokud se tohleto bude tolerovat tak to tu bude zachvilku jak na cheatu a než se člověk prokouše vyjebanýma inzeratama tak už ho to přestane bavit sem vůbec chodit.

Ty si vážně myslíš, že když napíšeš slovo šlapka, kurva,ťapka apod. tak někoho urazíš ? v této době co se vystavují přítelkyně, manželky , kouří a drží cizím chlapům apod.?
Ty se vůbec nevyjadřuj, sám tu jsi úplně k ničemu.. my aspoň děláme dobře, ty jen blbě kecáš..
Sám se tady ukazuješ jak kdyby si byl skoro v 50 něco speciálního (upraveno)
Ne já nikoho urážet nechci jen vás oslovuji aby nedošlo k záměně ženy která pravidelně chodí do práce *1*
Ale koukám jak tebe to užírá že.
Jo a ještě detail už ses naučila vnímat celé příspěvky jak jsem psal ? já že na tohle jsi ještě nereagovala a jak se prezentujes tak vlastně ani nebudeš co*4* (upraveno)
Já se do toho rozhovoru neslušně vložím, protože mě zajímá, jak chcete aby vám lidi říkali, já třeba jezdím s hovnocucem, normálně vyvážím sračky z hajzlů a taky nemám žádné vhodné pojmenování, tak mě to docela zajímá.
Ty musíš brát pořád v potaz, že hovoříš o cizích lidech.. takže úcta a respekt a pokud to poruší, bude se s ním jednat stejně jako s tím hovnem, které ty vyvážíš..
Slečno, vy jste mi odpověděla tak, aby ta věta nedávala smysl a abych si myslel, že tomu nerozumím a že jsem úplně blbej. To je ale starej trik, to jsem dělal už ve dvanácti.
Pokud si ho nepochopil, tak to už není můj problém.. ale třeba vzhledem k názorům a debatě co tu je bych se vůbec nedivila.. takže bych trošku nažhavila mozkové buňky a dala jim více zabrat ne napít... :D
Já nepiju, já jsem blbej od narození a vy ? A když jsme na tom s tou blbostí stejně, tak já vás můžu vzít do party, jako závozníka, my jsme už teď vlastně kolegové. Jenom by jste tahala hadice od sraček, v tom už máte praxi. (upraveno)
Vždyť už to tak je, lidi už vůbec nebaví sem chodit, člověk už se tady ani nemůže pořádně pohádat a poslat někoho do hajzlu, kde jsou ty časy …
Tohle už není diskuzní fórum, většina příspěvků je jenom o tom, zviditelnit svojí živnost a nebo svojí ubohost a o tom se nedá diskutovat. (upraveno)
Aha. Tak on třeba dělá i tohle, protože ho to baví, to nemá s kamarádama nic společného. To já sem zase chodím exhibovat, dělám tady na každého chytráka, né proto že by mě to bavilo, ale je to tady můj alternativní život, vystupuju tady jako děsnej king a ve skutečnosti jsem spodina společnosti, ale inzeráty do fóra bych asi nedával a vadí mi to.
Tak přece se admini nebudou namáhat. Pak by se tu mohlo nedej bože zlepšovat.