Ahoj jenom prosím rychle info. Jak probíhají ty úterky co má od toho očekávat člověk při první návštěvě ? Jedná se spíše o hrátky mezi chlapy nebo to tak úplně není?? Díky :)
.....děkujeme za sobotní i nedělní návštěvu...............jako vždy nechyběly dobrůtky-dále děkujeme Reni za koláč-Mirovi a Monči za domácí tekuté dobrůtky,a další které pro diskrétnost nemůžeme jmenovat.............a těší se na Vás celý team Bravantic
děkujeme,v sobotu na párech jsme si fakt užili.Laďi pochvala-úprava v červené je moc dobrá a praktická,chvilku jsme sledovali a chvilku si tak zařádili s pocitem,že nás někdo sleduje a my nevíme kdo
....bohužel-na tuto sobotu je pro samotné muže OBSAZENO!!!!......ale jak vždy píšeme,volejte na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci..........
(upraveno)
.... bohužel na tento sobotní večer máme........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....muže,páry i ženy........ale klidně volejte na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci........poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem NEJEZDILI....děkujeme........těší se team Bravantic
Rozhodla jsem se jet na poslední chvíli a nelituji Moc dobře jsem se bavila .Děkuji pánům,kteří se mi věnovali a mrzí mě,že jsem HO nakonec "ztratila ".Každopádně pro mě fajn strávený večer,noc.Děkuji Láďovi a jeho týmu za skvělý servis až do ranního odjezdu,Liborovi za odvoz domů Michalovi-vždy Tě ráda vidím a ..začíná to být toxické no🤷Buchta příště,nestihla jsem 🤷
pánové mohu poprosit neposílat nestoudné nabídky jestli něco nenabízím za peníze!!!!!jste takoví zoufalci,že reagujete na nick bez fotek!!se nezlobte,na nic takového ani reagovat nebudu-vše řeší ignorace.Tady,aby se bál někdo napsat z červeného nicku
Co takhle založit nové téma, nebo nějak zrychlit servery amatérů. Do tohohle vlákna se obtížně dostává, trvá to strašně dlouho.
Předem děkuji adminům za umožnění nového tématu vlákna nebo jak se to nazývá.
(upraveno)
Teď v sobotu jsem byl v mém oblíbeném relaxačním centru,byl to báječný večer,holky byly úžasné a vášnivé a prostě dokonalé ☺️☺️☺️. Mám na ten večer krásné vzpomínky ☺️☺️☺️👌👌👌
Ahojte, zřejmě je to utopie..... ale nenašla by se holka - žena swingerka ke mě? Já zkušenosti mám, do Bravek jsme dříve sem tam jezdili s ex. Jsem od Vsetína, štíhlý, 44let, mobilní, nezadaný, s časem ... vice o mě v profilu . A nemusí to být jen o swingers.
Děkujeme za prošukaný večer,podívané bylo hodně,hlavně štíhlá holčina co s ruky spoutanýma za zády uspokojovala postupně mužské nářadíčka,tohle nás dostalo do varu.Ladi a díky,že si dáváš záležet na mužském potenciálu
Ladí ,netušila jsem,když jsem jela k vodě,že večer pojedu do Bravantic Nejlepší me rozhodnutí .Děkuji všem pánům,kteří se mi věnovali a i ženě, které jsem hladila kozičky ,bylo to moc vzrušující .Děkuje i můj doprovod Tomáš ,který byl poprvé a moc se mu to líbilo.Dekujeme ♥️
......my děkujeme také za další sobotní návštěvu.......nechyběly dobrůtky,dárečky z dovolených.........někteří nám předváděli velmi odvážné scénky.........všem velmi děkuje a těší se celý team Bravantic....
....děkujeme opět za nedělní návštěvu,ani jsme tak velký počet díky hokejové euforii nečekali...........nechybělo mnoho dárečků,dodatečné přání k narozkám,mnoho návštěvníků ze všech koutů i z Polska........sex jste vzali útokem a před barem bylo pusto a prázdno....tak jak by to mělo být........
hm tak ze by mi to konecne tuhle Sobotu vyslo? Kdyby me nekdo mohl nabrat bud z UL, Praha, Ostrava?
Uz se tesim na 2 me stale kocicky!
A Ladu a jeho team!
....bohužel na tuto sobotu je pro samotné muže OBSAZENO!!!!......ale jak vždy píšeme,volejte na mobil v popisku.....kdyby někdo zrušil rezervaci..........
.... bohužel na tento sobotní večer máme........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....muže,páry i ženy........ale jak vždy píšeme....volejte na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci........poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem NEJEZDILI....děkujeme........těší se team Bravantic
......máme za sebou další sobotu za kterou všem děkujeme......holky napekly samé dobrůtky.....Reňa se bála,že nebude chutnat,ale byla výborná....jako i ty další mňamky od Gabči a Zitky......milým překvapením byla velká návštěvnost párů z Polska.....mnoho těch,kteří se po delší odmlce vrátili na místo činu a líbilo se....dále ti co vážili cestu až z Prahy a okolí...........děkuje a těší se na vás a další návštěvy team Bravantic.....
(upraveno)
......naše info komentáře k akcím jsou stále mazány..........poprosíme pokud máte info ke konání naších akcí.....máme vše zde v popisku.....pokud máte konkrétní dotazy k nějaké akci-volejte na mobil v popisku zde na nicku..........
....je to z důvodů,že každým informačním komentářem porušujeme něco jako reklama.....mazání je zdůvodněno-děláte si tady reklamu a podobně......dle nás pokud někdo napíše že se mu tady nelíbilo nebo líbilo....je to v podstatě taky špatná nebo dobrá reklama......mazat by se měli jen ty komentáře,které někoho nějak uráží nebo někdo napíše vyloženou kravinu............
Admini amateru sou ignoranti neco sem s nima resil vubec nevedi jak se ma programovat pristupnej web. Ale to s tim nesouvysi.
Bravantice the Best, Lada umi vybyrat spolecnost, takze tam nenarazite na spatne lidi.
Tohle je jedinej klub v CR zamereny opravdu na sex.
....děkujeme za sobotní i nedělní návštěvu.....obdiv za nás mají muži,kteří vydrželi na párek podávat výkony až do 04 rána.......děkujeme znova za dárečky......znova se stavili i ti co dlouho nebyli.........děkuje a těší se na Vás celý team Bravantic....
v neděli jsem se dobře pobavil,když na úvod chodili jen páry a Laďa při dalším zazvonění vždy řekl,jestli je to další pár tak už ho nepustímale jo nakonec dojelo i dost borců,jinak by jsme byli ztracení
dnešní čtvrtek?nakonec jsem dal sólovku,teda jsem čuměl,krásná slečna typoval bych tak 22,domina předvedla další bdsm kousky,ženy si jely gang.Díky čtvrtek pecka
slovo perfektní se tady často skloňuje,ale i my tohle slovo využijeme-sobota perfektní,nadchli nás všichni,ale hlavně páreček z Prahy,ona menší štíhlá,on udělaný vysoký,tohle jen na okraj,párů krásných a hodně.Holkám za barem,Ladikovi a vlastně všem děkujeme
....děkujeme za další sobotu,kterou jste vzali pěkně útokem.......Zitušce za její výborné mňamky,klukům za lahvinky..............byli jsme moc rádi,kteří se znova vrátili,všem co vážili dálku až z Prahy,Pardubic,Brna atd,mnoho z Polska a nechyběli ani naši bratia zo Slovenska.......děkuje a těší se na váš jako vždy celý team Bravantic........
........ano čtvrteční akce začne příchodem štíhlé subinky před bar,kde bude svěřena do vaších rukou a penisů.........ano a bude také domina na bdsm a bi hrátky......pokud máte nějaké dotazy pište na nick....na vše rádi odpovíme
.........na akcích ve tmě úterý nebo čtvrtek.....více jak 2-4 ženy nečekejte...pokud jich přijde více jde jen o nečekaný bonus....pro ty co jim tenhle počet nevyhovuje,doporučujeme zvolit jiný typ akce.........
děkuji za krásnou neděli,Hani jsi ďáblik,ale překrásný.Můj osud byl zpečetěn u štíhlé zrzky,u ní jsem nechal vše co jsem měl,pak kuřátko a dom.Laďo všude dobře,v Bravanticích nejlíp :-)
Toto úterý jedeme na gang-bang, tak doufáme, že tam bude dost chlapů, kteří to manželce udělají pořádně natvrdo - líbí se jí, když si z ní chlapi udělají svoji čubku. Má to ráda do kundy i do zadku, ale nejradši má sandwich. Kouří do konce, ráda to polyká
.... bohužel na dnešní sobotní večer máme........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....muže,páry i ženy........ale jak vždy píšeme....volejte na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci........poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem NEJEZDILI....děkujeme........těší se team Bravantic
....děkujeme za sobotní návštěvu.....za dárečky,mňamky....dojeli další nováčci....bylo trošku teplo,ale vše se zvládlo.......bohužel nezbylo místo pro všechny,věříme,že příště už to vyjde........děkuje a těší se na Vás celý team Bravantic
děkujeme adminovi za omluva a dáváme znova.........info pro samotné muže......na sobotní akci jen pro páry a ženy,samotní muži NEMOHOU...pojedete zbytečně....ani nepůjde dojet a být vpuštěn....s tím,že partnerka za chvilku přijde.......
....těšíme se na vás jak v sobotu tak v neděli.....udělali jsme malé úpravy....jedna je v červených s glory otvory.....další přímo v tmavé místnosti,kde jsme zapracovali trochu na tom aby se tam dalo dýchat-ventilace........a dále ve tmavých komůrka kde se dá zavřít-pochopitelně s glory otvory........
sakra to musela byt lupacka jak hrom! S klimou opatrne ono jak je clovek spoceny a fouka na tebe klima taky to neni moc ideal :D. Ale jinak to qituju neni nic horsiho, nez kdyz clovek si to uzije tak, ze mu tece pot do oci.
....děkujeme,že máte zájem o naše akce,ale bohužel nechceme odpovědí na vaše dotazy způsobit polemiku jestli porušujeme nebo neporušujeme pravidla fóra.....klidně pište na nick....pokud vyslovíte a napíšete dotaz zde komentářem-odpovíme..........
.... bohužel na tento sobotní večer máme........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....muže,páry i ženy........ale jak vždy píšeme....volejte na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci........poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem NEJEZDILI....děkujeme........těší se team Bravantic
.....jako vždy děkujeme za návštěvu sobotní akce v max počtu.........děkujeme všem,zejména párům,které se k nám vydali i přes velkou vzdálenost z Polska,Slovenska,ale i z naší rodné vlasti........bohužel naše kapacita nemohla pojmout všechny,tím se omlouváme všem na které místo nezbylo....určitě vyjde další pokus........děkujeme za milé tekuté i sladké dárky...........děkujeme ještě jednou všem a těšíme se na další setkání
.......a rovnou připomínáme.....jako vždy že na odpolední akci v úterý a čtvrteční dopolední....NENÍ NUTNÁ REZERVACE.....stačí jen dojet...............
taky se stavim, kdyby jel nekdo do/z Brna pisnete jesti mate volne misto v aute, a kdyby nahodou nejaka volna slecna, mohu ji pribrat do paru :D.
Uz se tesim az mi to snad vyjde si zasukat v karavanu!
....děkujeme za nedělní návštěvu v tak velkém počtu.......za dobrůtky.....díky všem i nováčkům,kteří se toho nebáli..........děkuje a těší se na Vás celý team Bravantic
taky prijedu. Protoze i nkdo minule stezoval ze mu chyby nejaka buchticka ke kave, tak nco pivezu. Vymenim za ty buchticky co tam budou rozhodne budou lepsi nez to co prinesu ja.
Lada je proste machr.
Ale i jini organizatori sou supr, jen kazda akce je lehce jinak zamerena.
.....dnes rychlo neděle má být jen v omezených prostorech-tma-glory-ordinace.....ale pokud se vás-jak to zatím vypadá dostaví větší počet-otevřeme i další místnosti včetně mučírny.......
.....moc děkujeme za vikendové návštěvy soboty a neděle.....opět poděkujeme nováčkům,že se přijeli podíva i těm co se jako nováčci vrátili udělali si cestu k nám.........děkujeme za dobrůtky,dárky,praktické dary do mučírny........Markovi(s bílou hůlkou) obdiv za mňamku,kterou sám upekl-rádi okusíme další jeho dobrůtky....já bych tohle nedokázal,ani kdybych viděl.......těší se na Vás celý team Bravantic.....
přijedu dnes na gang,čtvrtek nemohu,dáme jak sex,tak ráda vypomůžu domině s připinákem,kdy někdo chtěl od dvou žen,nebo mohu být domině k ruce jako subina
..........chtěli bychom vyhovět vašemu přání....a to odpolední akce přes týden.....
.......zkusíme-vyzkoušíme-uvidíme tzv rychlo úterky v odpoledních hodinách pravidelně co 14 dní-jde o podobnou akci jako je rychlo neděle.....termíny a čas již máme zde v popisku......
......klidně pište připomínky,nápady........budeme rádi za vaše názory......
jedu až z Prahy a nevím,zda mám nakonec dorazit...dal jsem tu před několika dny výzvu,která žena se mě hned na začátku ujme a napsala jen jedna...ale lajků na ten příspěvek je hodně...Byl jsem březnu a moc jsem si tehdy nevybral.Opakovat akci,kdy nevím kdo tam bude již nebudu.Ještě počkám zda se ozve nějaká pěkná nadržená ženská
Ta jedna jsem byla já A jsem ráda za všechny lidi v Bravanticích ,kdy se vzájemně všichni respektujeme.Ty jsi mě oslovil,ale pak neměl ani tu slušnost odepsat .Myslím si,že nikomu z nás nechybis
...........jako vždy moc a moc děkujeme za sobotní návštěvu a využití plné kapacity.....dobrůtky,sladké i uzené,nechyběly lahvinky,které jsme dali k ochutnávce všem.....milé překvapení,když se nám objevili lidičky co nebyli X let..........děkujeme dalším nováčkům,že se na poprvé připojovali do bojů..........celý team Bravantic děkuje a těší se na další návštěvy
nejdrive k panovi co enchce jezdit ze si nevybral. Ja taky el parkrat tak rikajic na blind ani kazdy rk nejsou huskty tak proste se bud zdarilo ci n a to sem sice jel jen z Brna ale vlaem. Takze mozna by to chtelo zmenit mysleni?
K Ladovi, njak mi to ted nevychazi resim spoustu dulezitejsich veci bhuzel ale jakmile nejaky wikend bud mit volny tak se objevim jko uragan!
tohle může napsat jen samolibý Pražák,jako by jel do obchoďáku si vybrat teplaky,co si vybrat v Praze,tam tě určitě všichni milují a ženy čekají jen na tebe.Jen ze zvedavosti by mě zajímalo proč píšeš tenhle příspěvěk,který nedává smysl(počkám zda se ozve nějaká pěkná nadržená žena)a proč vážíš takovou dálku,když jsis minule nevybral???po cestě máš Brno,Přerov,když mineš Bravantice,dojedeš do Ostravy-nový klub s kapacitou 25 lidí,nebo Polska Gravitacia,tam na samotné singel jen čekají
Těším se po delší době na sobotní sexovani.Snad bude dost volných slečen s chuti k radovánkám a své potejšky nechají osamocené .Odpoledne ještě Majales v Dolních Vítkovicích ..Po hudebním zážitku večer ten sexuální ..
......jako vždy děkujeme za sobotní návštěvu,kde bylo opravdu hodně nováčků a vůbec se toho nebáli.....hodně polo nováčků,kteří se vrátili po delším čase za což jsme velmi rádi.........děkujeme za spoustu dárečků.....ale hlavně,že jste se bavili,ženy nám předváděly vzrušující scénky,tmavé prostory plné,červená glory místnost naplněna na max........děkuje team Bravantic a těšíme se na další setkání
.......čtvrteční dopolední akce opět začne příchodem štíhlé subinky před bar,kde bude svěřena do vaších rukou a penisů......bude i pár tibija + další pár-páry-žena-ženy...
.......děkujeme,že voláte a ptáte se na akce.......tento víkend je jen sobota pro všechny...páry,žany,muže.....co se týká neděle....ta bude další týden po sobotní akci jen pro páry.....termíny máme uvedené vždy v popisku...........
Pan Buh me nema rad :-( proc sou soboty pro samotne muze vzdy kdyz nemuzu? Ja se snad budu muset obleci jako zena vcetne paruky a makeupu :-(.
Jinak Lado co by si si na priste pral tedy ochutnat? Nebo experiment zas echas na me? :D
tak tahle neděle,byla nejlepší co se všech nedělí týká.Laďo vymakali jste je k dokonalosti všem,kteří nemají rádi vysedávačky a chtějí jít rovnou na věc.Vynikající nápad a realizace do praxe ještě lepší
(upraveno)
jelikož se ve čtvrtek něco žvejklo a domluva neklapla,vyrazili jsme s kolegou na nedělní.No a teda?jsme čuměli jak péra,ve tmě se jelo ve velkém,ženské chlapi.Nevíme jak neděle jindy,ale tohle byl EXtraNEJ na čem jsme kdy byli
..... bohužel na tento sobotní večer máme........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....muže,páry i ženy.......můžete volat na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci........poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem.......NEJEZDILI....děkujeme........těší se team Bravantic
......děkujeme za další sobotu,kterou jste zaplnili do posledního místečka..........děkujeme za nespočet dárků.........hlavně jsme rádi,že ti co byli nedávno poprvé se rozhodli přijet znova..........tento víkend máme celozávodní dovču kterou využijeme k Laďovim narozkám-kamarádi jsou zvaní(hlavně se nechystejte na swingers jde jen o oslavu)......děkujeme a těší se na Vás jako vždy celý team Bravantic........
Vašek | 20.04.2024
Mé oblíbené relaxační centrum . Tuto sobotu jsem byl v mém oblíbeném relaxačním centru,byl to báječný večer na který budu rád vzpomínat. Seznámil jsem se super lidmi , holky byly úžasné , hlavně nezapomenu na sympatickou holku se zrzavímy vlasy ona byla úžasná , já jsem byl z ní hotovej . Vzpomínám si na den,kdy jsem šel k vám poprvé, styděl jsem se,na rovinu jsem to řekl Ládovi, a tak mě seznámil se super holkami, rozhlížel jsem a po nějaké chvíli jsem zjistil,že se nemám za co stydět,a na plno jsem si užíval celý večer. V ten den naši hráli , nějaký důležitý zápas teď nevím jestli to byl hokej nebo fotbal,a tak chlapi požádaly Láďu jestli by jim na chvíli pustil fotbal nebo co naši hráli,ale pochopitelně já jsem byl myšlenkami úplně jinde.
Taky nakonec se stavim, PanBuh to zaridil sice slozite, ale stavim.
Jestli nekdo jede pak zpet do Brna a mel by jedno/2 mista v aute dejte pls vedet do SZ.
Jinak, je-li tam nejaky bi, kamos ho rad uvita.
.....na páteční akci se rezervace dělat nemusí......a ano-pokud bude nutno vzhledem k počtu účastníků.....otevřeme další prostory včetně mučírny......ano na této akci bude otevřena i ordinace....
.....už je jasné,že dnes na ryhclý pátek se bude muset využívat celá prostorová kapacita......trochu se budeme mačkat,ale o to přece jde....těší se celý team Bravantic.........
sobota jedničková
Laďo pochvala za neděli je jasná,ale hlavně,jak jsi rychle reagoval na otevření dalších prostor na tak velký nával,musím napsat,že na neděli jako super s velkým S
děkovačka za sobotní swéčko,je prýma,že je stále a stále tolik nových tvářiček,i toho dívčího mazlení jsme si užili.Včera nám vyšlo snad vše,jen ten čas rychle uběhl.Ladičku tobě a příjemné obsluze baru děkujeme.Ppřijedeme asi v neděli na rychlovku
....děkujeme....v sobotu jste naplnili naši kapacitu na maximum,za což velmi děkujeme.....za dárečky,sladkostí,praktiké dary-s erotickým využitím.....děkujeme,že přišli další nováčci,ale i ti co nás navštívili nedávno poprvé a znova se vrátili...toho si moc vážíme........omluva těm(zejména párům)kteří se bohužel nedostali z důvodů naplnění kapacity.....věříme,že příště vše vyjde.........jako vždy se na vás opět těšíme a děkujeme za celý team Bravantic....
Sobota byla opět skvělá...od 20 hodin až do nedělního ranního rozbřesku.
Skvělá terapie tmou... máte pocit odpojení, nespokojenosti, nic vás nebaví? Zavítejte do temných místností v tomto klubu a poznáte nepoznané zatmění díky.
...........čtvrteční dopolední akce opět začne příchodem štíhlé subinky před bar,kde bude připoutána a svěřena do Vaších rukou a penisů + další pár-žena-ženy...........
sobota výborná,musíme chodit častěji,chvilku jsme si dali pauzu a málem jsme tam nikoho neznali,a že bylo z čeho vybírat.Ladi krásně vám akce fičí,byla krása se přidávat
U Ladika je nádherně,páry jsou boží,včera tomu nebylo jinak.Jen škoda,že jsme museli a něco dříve domů,což se nám vůbec nechtělo.Ladi čteme dobře,že další páry jsou za 14 dní??pro nás jupí jupí jupí
.....přejeme všem veselé velikonoce......děkujeme za sobotní párovou i nedělní návštěvu.....za dárečky........poznali jsme další fajn lidčky a těšíme se na další návštěvy.......děkujeme a těší se celý team Bravantic....
Ahoj. Jedu v sobotu do Bravek. Trasa Ústí nad Orlicí, Moravská Třebová, Olomouc, Bravky. Vzal bych ženu, která by měla zájem tu skvělou atmosféru zaží a si užít a nebo i pár. Písněte do vzkazů..
..... bohužel na tento sobotní večer máme........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....muže,páry i ženy.......můžete volat na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci........poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem.......NEJEZDILI....děkujeme........těší se team Bravantic
(upraveno)
.....děkujeme.....karavan+ venek se otevře hned jak bude dlouhodobě vhodné počasí-koncem dubna-květen......další dotaz na páry....jde jen o výměnu termínu....párové akce budou stále jednou za měsíc.........
zítra zopakuji čtvrtek,kluci víte,že ráda šermuji s připinákem,kdo budete chtít zkusit,klidně si zítra řekněte,ale minule jsem si nemohla stěžovat na pěkné
....podáváme hlášení na dnešní čtvrtek dojede pár nick tibija,je nahlášený pár z Polska + jsou nahlášené 3 ženy......pokud vše dojede pánové se budou muset hodně snažit..........
Děkujeme za čarovný párový večírek plný nádherybychom rádi párovky častěji,ale pamatujeme doby,když byly co 14 a věřte,že nově v podobě jednou za měsíc jsou vynikající a z určitého důvodů,který má Laďa promyšlený jako každý svůj tah
......děkujema za sobotní i nedělní návštěvu v tak velkém počtu.......za dárečky,že jsme mohli přivítat a poznat další nové účastníky a zájemce o naše akce..........všem náš team Bravantic děkuje a těší se na další setkání
.......OPĚT-čtvrteční dopolední akce opět začne příchodem štíhlé subinky před bar,kde bude svěřena do vaších rukou a penisů + a opět další pár-páry-žena-ženy...
... bohužel na tento sobotní večer máme........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....muže,páry i ženy.......můžete volat na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci........poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem.......NEJEZDILI....děkujeme........těší se team Bravantic
děkujeme ,přesně tak se nám líbí styl akce,nikdo na nic nečekal,ještě neodbilo ani 20:30 a první vzdechy žen byly tady,ve 23 jsme měli splněno,muži kaput,dali jsme kuřátka a tradá domů
......děkujeme za návštěvu sobotní akce.......další nováčci,další zkušenosti,další výzva pro muže,kteří přepálili začátek a nedbali našich rad,ale chybama se člověk učí.........děkujeme za dárečky,hlavně za ty tekuté z vaších sklípků,těm,kteří vážili opravdu dlouhou cestu....prostě všem...........děkuje a těší se na vás celý team Bravantic
Dobrý den. Jak to tu tak procitame, tak vaše akce zní jako poradna divočina. Jsou vubec vhodné pro nezkušené nováčky? Stane se někdy že by k vám zavítal někdo uplne poprve kdo by se k nikomu nejak nepridaval?
.....divočina to je......nováčky máme na každé akci v nemalém počtu.......pokud jdete poprvé doporučujeme sw jen pro páry a ženy bez samotných mužů,výběr necháme na vás........jestli se někdo přidá nebo nepřidá je každého svobodná volba....většinou se z nováčku nakonec vyklubou odvážlivci........
(upraveno)
Dekujeme za odpověď. Uvidíme snad se někdy dovážíme a zavítáme k vám. No ale jak píšeme vypadá to na pořádnou divočinu a my vždy jedeme jen v rámci předem dohodnutých pravidel.
.......OPĚT-čtvrteční dopolední akce opět začne příchodem štíhlé subinky před bar,kde bude připoutána a svěřena do vaších rukou a penisů + a opět další pár-páry-žena-ženy...........
.....jako vždy i dnes odpovídáme na častý dotaz.....na čtvrteční dopo akci není nutná rezervace....stačí jen dojet.......popřípadě info zde nebo na mobilu v popisku
........další sobota za náma.....děkujeme za maxi účast a zaplnění do posledního místečka.... za mnoho dárečku,omluvenky........někteří nováčci nám dokonce svým výkonem předčili naše ostřílené swingersáky..........také se musím omluvit,že naše kapacita bohužel nemohla vyhovět všem a někteří se na akci nedostali.........určitě se podaří příště..........děkuje a těší se na Vaší další návštěvy celý team Bravantic....
....jako vždy děkujeme i tentokrát za nedělní návštěvu všem,za dárečky,mňamky,na neděli i nečekaně hodně nováčků,kteří se toho vůbec nebáli.........muže máme také pochválit,ženy byly s jejich výkony spokojené...........děkujeme a těšíme se na další setkání
......tento víkend máme jen neděli odpolední-klasickou dlouhou swingers-vše jako na večerní-vířivka,kuřátka a všechny prostory........těší se na vás team Bravantic....
Ahoj, jíž delší dobu polemizujeme s myšlenkou Vás navštívit ale zatím jsme nenalelzli odvahu. Prvně bychom se rádi zeptali zda je na dnešní nedělní akci volno a do kdy se musíme nejpozději rezervovat na nedělní akce. Potom bychom rádi poprosili někoho zkušeného o pár informací v soukromému chatu. Děkujeme :)
....ale pro kluky,chlapce a muže-bohužel na tuto sobotu je OBSAZENO!!!!......ale jak vždy píšeme,volejte na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci..........
.... bohužel na tento sobotní večer máme........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....muže,páry i ženy.......můžete volat na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci........poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem.......NEJEZDILI....děkujeme........těší se team Bravantic
.......děkujeme všem za sobotní návštěvu opět v max počtu......kluci trošku jste přepálili začátek jako vždy,ale výkony byly do posledního dechu a poslední kapky..........děkujeme za nespočet dárečků.....bohužel naše kapacita některým zhatila plány účasti.........příště to určitě vyjde-jen se včas nahlásit...........děkuje a těší se na vás jako vždy celý team Bravantic
Tak to byla opět parádní šukací sobota.Tolik novych krásných holek co bylo teď sem už dlouho neviděl 😻.Tentokrat mě holky tahaly do tmavých prostor asi chtěly divočit na tajnačku ale proč nee noo.Učarovala mě krásná blondkyka díky za pusinku na rozloučenou moc hezky to bylo s tebou😻.A ta slivovička před koncem nebyl dobrej nápad 😁.Rad sem po delší sobě viděl Pepu a jeho naruživou Renatku, které to pořad sluší a je to divoška ☺️.Bylo i spousta známých tváří , takže opět fajn šukací večer v nej prostoru kde se dá oddávat sexiku.A Lada opět výborně všechny bavil svyma vtípkama a atmosféra byla parádní 🔥🤩.Kuřatka Top top 👌👌.Kdo nebyl určitě navštivte !!.
....odpovídáme na další časté dotazy.....co se děje ve tmavých prostorech.......tak na tohle vám neodpovíme,jelikož tam není vidět......musíte zkusit sami a pak tady napsat info pro ostatní....pokud budeme mít odvahu se podělit o dojmy....
Ahoj,máme za úkol zorganizovat soukromou akci v pátek dopoledne 10-12 hod,bude pár na amateri.cz nick tibija a chtějí 4-5 mužů na menší gang.Pokud máte zájem info a další dotazy na +420722056103.....Laďa
Ahoj,máme za úkol zorganizovat soukromou akci v pátek dopoledne 10-12 hod,bude pár na amateri.cz nick tibija a chtějí 4-5 mužů na menší gang.Pokud máte zájem info a další dotazy na mobilu zde v profilu....
Ahojte. Tento týždeň nám to z časových dôvodov nevyjde ani vo štvrtok ani v sobotu, preto sme oslovili Ládika, so súkromnou akciou v piatok doobeda. Ďakujeme Ládíku za organizáciu, pokiaľ by sa chcel ešte niekto pridať, volajte Ládikovi. Tj
další sobotní mega šukanice,jak Laďa píše,kluci se nám malinko zadýchávali.Děkujeme po zkušenostech a návštěvě klubu v Čechách jen potvrzujeme,že Bravantice až na světlé vyjímky nemaj konkurenci,holý fakt,který musí přijmout i jejich kritici
Děkujeme,moc jsme si užilivali,pěkně nás naladila nádherná kočička při hrátkách s robertkem před krbem,že bylo plno jedna věc,druhá,že byly nádherné ženy
.......děkujeme za další sobotní návštěvu v maximáním počtu......znova poděkujeme všem za nespočet dárečků.....v sobotu jste do toho šly hned na úvod s vervou,někteří muži přepálili start,pak měli co dohánět,ale borci se nedali bojovali do poslední kapky a dechu.........těšíme se na další setkání.....team Bravantic
.....ano....dnes úterý gang je dopoledne domina + 3-4 ženy,pokud máte dotazy stačí dotazy psát zde na nick nebo volat na mobil na nicku bravantice-sw........
....bohužel na tuto NEDĚLI je pro samotné muže OBSAZENO!!!!....
....ale jak vždy píšeme,volejte na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci..........
........a jen připomínáme,že tento víkend je swingers pro páry,ženy a muže.....jen v neděli........
....děkujeme za nedělní návštěvu,ani teď nechyběly dárečky,kapacitu jste k našemu milému překvapení zaplnili skoro na max,což na nedělích nebývalo zvykem.........děkujeme,že se dostavili i nováčci v podobě párů,mužů a žen...........trochu nám muži ztráceli dech,holky si poradili.........děkuje a těší se na vás celý team Bravantic
.... bohužel na tento sobotní večer máme........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....muže,páry i ženy.......můžete volat na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci........poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem.......NEJEZDILI....děkujeme........těší se team Bravantic
Proč, proč, proč, mi některý zdejší expert nebo expertka nahlasila dotaz jako reklamu. Nechápu, jestli někomu vadí, že jsem napsal místo. Co takhle smazat celé téma a začít znovu. A označovat věci, místa, činnosti a uživatele pravými jmény. Rovnou upravit kód stránek, aby zmizely nicky a objevila se registrační jména a pravá místa bydliště+telefoní čísla. Hned by tu bylo veseleji.
.....všem opět moc a moc děkujeme........jak za sobotní tak nedělní návštěvu......za dárky,kterých bylo také nespočet.........párům děkujeme,že se dostavili v tak velkém počtu............děkuje a těší se team Bravantic.....
Ladi byli jsme po teda dlouhé době a musíme vám pochválit vše,tvůrči um,pod tvým vedením jde vše samo,pěkné žabičky za barem,tohle také dělá hodně,prostě stále týpek na svém místě.Mile nás překvapil i brutální počet párů a výběr,který jsme velmi ocenili.Přejeme vám vše nejlepší a dalších letech byli takový jako do teď
.... bohužel na tento SOBOTNÍ večer máme........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....muže,páry i ženy.......ale klidně volejte na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci........poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem NEJEZDILI....děkujeme........těší se team Bravantic
.... bohužel na dnešní SOBOTNÍ večer máme stále........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY............prosíme pokud nemáte rezervaci a chtěli by jste dojet,volejte na mobil v popisku...........těší se team Bravantic
....děkujeme za sobotní návštěvu,která zcela zaplnila naši kapacitu.......za dárečky,které snad nechybí nikdy-tekuté,sladké mňamky,praktické i slušivé.........bohužel,ale také ta druhá stránka-že na některé nezbylo místo....některým sázka přihlášením na poslední chvílku vyšla,některým né.........děkujeme a těšíme se další setkání.....těší se TEAM BRAVANTIC
Cao ,
hodne vydarena akce , je pravda ze takova jizda to je v Bravanticivh pokažde.
klobouk dolu pred Ladou a top tymem co se o nas stara za barem
a samozrejme vsem zucastnenym
dneska se sustilo do 4,30
tak za tyden
.....ano na dnešní dopolední akci anál gang.......bude domina s připinákem+všechny 3-4 přítomné ženy dělají anál-sendvič-do všech dírek najednou info na mobilu,který je uvedený na nicku bravantice-sw.....(upraveno)
lesbi,krásná subina si užívala s další ženou-chlapi se postupně přidali taky,neskutečná podívaná i zážitek.V glory se jelo taky ve velkém.Dnes čtvrtek hodně dobrý
......děkujeme všem za dnešní nedělní účast.......nováčkům,že do toho šli naplno jako zkušení swingersáci.........děkuje a těší se na vás team Bravantic
(upraveno)
V sobotu budu po velmi dlouhé době opět v Bravantickém doupěti trošku relaxovat. Doufám, že bude dobrá nálada a překonám svůj věčný stud. Rád bych se opět pověnoval nějaké dobrovolnici v mučírně, nebo v ordinaci... Moc se těším na večer plný nepřekonatelných zážitků a ženských orgasmů.
.... bohužel na tento sobotní večer máme........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....muže,páry i ženy.......můžete volat na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci........poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem NEJEZDILI....děkujeme........těší se team Bravantic
Musím opět jen a jen chválit sobotní úžasnou akci 😘.Lada skvelej hostitel atmosféra parádní kazdej se bavil a užíval si sexik všude kde to jen šlo ..Ach ty kuřatka na ne má chuť ještě tedka jak se říká tohle je gastro porno 😁.Holky nadržené jako vždycky.Musím pochválit Kamilku neboj jméno si už pamatuji 😁moc hezky s tebou dále pak nejvíc divokou samici Pavlinku ta jela úžasně teda pak byly i nějaké ženy z Polska taky si umí užívat sexu.Brunetku se kterou si užívám na kazde akci s pousta dalších.Určitě neváhejte a kdo má rad sex akci navštivte nemá to zde chybu a budete na 100% spokojeni.Tak sexu zdar 😛
Předpokládám žádná kámoška není a na akci pro páry se chceš dostat vytvořením rádoby páru. Můžeš jít v neděli. Takto párovky snad nefungují........aspoň mi po takových "parech" na akci netoužíme.
.....děkujeme všem za sobotní návštěvu párové akce a za nedělní rychlovku.......v sobotu Laďa nemohl,ale v neděli už mezi váma poskakoval...........děkujeme za dárečky,že v sobotu přijelo hodně nových párů a těšíme se na vás při dalším setkání
.......děkujeme za další sobotu,kterou jste vzali útokem........příjemným překvapením byl velký počet nováčků a neměli problém se zapojit do rozjetého vlaku...........mnoho dárečků,ale taky bylo mnoho těch,ktěří se bohužel nevlezli do sestavy z důvodů naší max kapacit.........všem moc a moc děkujeme a budeme se těšit na další setkání.........děkuje a těší se na Vás team Bravantic
.... bohužel na tento sobotní večer máme........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....muže,páry i ženy.......můžete volat na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci........poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem NEJEZDILI....děkujeme........těší se team Bravantic
..........děkujeme za velmi vysokou sobotní návštěvu,za nespočet tekutých,sladkých i masitých dárečků........mrzelo nás,že se opravdu hodně párů z důvodů plného obsazení nevlezlo,ale kdo byl viděl,že více lidiček bychom tam už ani nenacpali.......děkujeme a budeme se těšit na další návštěvy.......nezapomeňte se jen včas hlásit...
Ahojte. Máme za sebou náročnú sobot. Bola to jedna z najlepších akcií u Ládika. Všade sa šukalo, chalani mali výdrž a baby ani nehovorím Zasa sme vyhrali
.......čtvrteční dopolední akce opět začne příchodem štíhlé subinky před bar,kde bude svěřena do vaších rukou a penisů......bude Viki + další pár-žena-ženy...
.... bohužel na tento sobotní večer máme........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....muže,páry i ženy.......ale venku to vypadá jak to vypadá........proto klidně volejte na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci........poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem NEJEZDILI....děkujeme........těší se team Bravantic
sobotní bobřík odvahy stál za to,večer byl úžasný.Trochu jsme měli obavy jaká bude účast,ale zbytečně,i když do teď to nechápeme,ale bylo fakt plno.Bravantice holt dobrej oddíl.Ladikovi,holkám za barem a všem ještě jednou dík
Ďakujeme za super zážitok. Počasie vonku nás trošku vystrašilo, mysleli sme, že bude menej ľudí, no nakoniec sa šukalo všade. Ládik a celá parta za barom sa o nás výborne starali. Zasa super
.....za sobotu musíme opravdu hodně,hodně,hodně poděkovat,všichni mají náš obdiv,dojet i z takových dálek a v takovém počasí?k tomu dárečky,lahvinky,mňamky......děkujeme,děkujeme,děkujeme...
Ve čtvrtek na akci nebudu.
Děkuju za dosavadní dokonalou jízdu, nové zážitky i prožitky, pomoc při poznávání mé sexuality a přiučení se novým věcem. Čtvrteční akce byly legendární!
Nezapomenu! Vik
....máme před sebou sobotní swingers...ten je určený pouze pro páry a ženy...v žádném případě nehrozí,že by byl vpuštěn samotný muž(toto upozornění je pro samotné muže,kteří vždy zkouší nějaký fígl-pusťte mně partnerka přijede za chvíli atd....vpuštěn bude jen pár nebo žena....
....anál gang domina,i subina,která bude plnit co pán řekne včetně análu + další ženy-anál-polykání a vše co k pořádné gang akci patří-glory-tma-bi-bdsm..(nutná rezervace na mobilu v popisku)
........čtvrtek....dopo........gang-tma-bi-glory
........sobota....večer.......klasická swingers pro páry,ženy a muže
Po sobotní párové akci byla krátká neděle ale o to byla intenzivní 😋.Už jak sem přišel ve 14:15 se mrdalo a ženy stenaly..Určitě doporučuji málo se keca ale o to se víc sexuje..Účast byla hodně solidní.Musím pochválit nové holky krásnou Jitku která si mě osedlala a její krásné kozičky jen skákaly.Měla sebou i kamarádku která pocakala kde co moc hezky taky s tebou.Byly i známe ženy a po delší době sem rad opět viděl Marcelku a Ivu a dalsi.Od Evika se objevila krásná sympatická kudrnata bllondka de kterou jsme na konci i pokecali.Určitě se na tebe budeme řešit na dalsi akci a pokud to čteš klidně se mě ozvi Marketkooooooo🥰🥰🥰..Nikita ta měla teda luxusní zimní kozisek 😋…Sexu zdar ..Ještě nesmím zapomenout na rozjezd sem měl brunetku je tam často taky moc moc hezky ale jméno sakris nevím tak příště napravim ☺️☺️
Třeba se potkáme i jinde než v Bravkach a to na tanečním parketě nebo ne nějakém festivale elektronické hudby.B4l je srdcovka 😋😋😋.Boris Brecha zatím z techna 😗😗
Být Armin van Buuren odletim štěstím do nebe 🤣🤣🤣
(upraveno)
.....odpovídáme na vaše dotazy...bod 1....ano v úterý bude na gang i štíhlá subinka,ale jedná se o jinou než co chodí na čtvrteční akci......bod 2...ano bude dělat i anál-sendvič-polykání a jiné specialitky.......
(upraveno)
Dobrý den chtěl bych se zeptat jak SW akce probíhá, jsem v tomto nezkušený , ale hodně zvědavý... Navíc moje partnerka na to není takže bych se asi zúčastnil sám. Jsem z okolí Hradec nad Moravicí.
....bohužel na tuto sobotu je pro samotné muže již OBSAZENO!!!!......ale jak vždy píšeme,volejte na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci..........
....na tento sobotní večer máme bohužel PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....pro muže,páry i ženy.......můžete volat na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci........poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem NEJEZDILI....děkujeme........těší se team Bravantic
.....předvánoční dopolední čtvrtek-gang-bi-glory.....začne příchodem subinky před bar-která dělá i klasický sex a vše co jí pánička dovolí nebo přikáže-subinu přivede její domina,bude další žena a páry..........
.....a znova opakujeme na čtvrteční akce se nemusí dělat rezervace-stačí jen dojet.....(upraveno)
.... bohužel na tento PÁTEČNÍ večer máme........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....muže,páry i ženy.......ale klidně volejte na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci........poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem NEJEZDILI....děkujeme........těší se team Bravantic
......také moc děkujeme za páteční účast,nespočet dárečků....bylo jich opravdu hodně.....ale hlavně,že jste dojeli v plném počtu a dobře se všichni bavili jak měli
... je sice teprve úterý,ale bohužel na PÁTEČNÍ večer máme........PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY....muže,páry i ženy.......ale klidně volejte na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci........poprosíme a doporučujeme.....pokud nemáte rezervaci,aby jste bez zavolání předem NEJEZDILI....děkujeme........těší se team Bravantic
Ladičku s přáním všeho nejlepšího do nového roku posíláme velké poděkování za jedinečnou páteční show.Kdo měl štěstí a dostal se v pátek do Bravek ví o čem tady píšeme
pátek jedna velká nádhera,snad padl i návštěvní rekord.Ladikovi a jeho týmu děkujeme za naprosto profi zvládnutý jeden z největších MEGA večerů Bravantic
......děkujeme všem za páteční účast ve zcela maxi počtu,snažili jsme se udělat vše,aby jsme se vlezli,ale vyhovět všem bohužel bylo nad naše síly-za což se omlouváme..........děkujeme za dárečky-díky Evce s Martinem,Galince,Zitučce,Mariankovi,Martinovi za Slovenska,Tiborkovi Jance,Peťovi Ance,Jirkoví Vlače,Nikolce,Jirka Radka,Libor,Jirka Iva,Martin,Pavel Marcelka,Radek.Luky Iva a mohli by jsme jmenovat dál a dál.......seznam by byl dlouhý......
....přejeme všem hodně štěstí,zdraví pohody,penízků a mnoho úspěchu v novém roce 2024....
......ano na úterní akce domina-gang-bi-glory....fota aktérek zde v galérce.......je nutno se hlásit-udělat rezervaci-kontakt najdete na nicku bravantice-sw.........
....máme jen dodat,že subinka co dnes přijede,bude plnit rozkazy pána všetně análu a povinně polykat,pak si pán odskočí a nechá ji zcela na pospas vašich rukou a penisů...
Tešíme sa na štvrtok do tmy. Zároveň sa chceme poďakovať za super akciu v piatok, bolo veľa ľudí, ale my sme si to ani nevšimli, úžasný záver roka. Všetkým prajeme úspešný a šťastný Nový rok 2024
Pátek úžo žůžošukalo se úplně všude,tak narváno jsme fakt ještě nezažili,plný dům naruživého sexu,perfekt akce.Děkujeme,přejeme prošukaného silvestra a dobrý start do nového roku
(upraveno)
děkujeme za sobotu se vším všudy,teplíčko,příjezd a cestička k domečku vzorně odhrnuta,návštěvnost velká a zábava ve velkém,kuřátka,vířivka,sexovačka na jedna.Děkujeme za vše,snad nám klapne i neděle
Sobota se jelo ve velkém,Ladi do teď nám vrtá hlavou kdy jsi stihl při té chumelenici odhrnout parkovištěšukanice všude,vzrušující lesbi brunetky a blondýnky v místnosti za barem-hned bych se přidala,ale nějak jsem nenašla odvahu.Snad další sobotu na párech-pokud vše dopadne,dobře,určo přijedeme
Děkujeme všem za vydařený večírek,představa byla,že toho moc nedojede a ejhle bylo plno,sexu plný domeček.Laďa měl jako vždy vše pod kontrolou a udával tempo
.....děkujeme a upozorňujeme samotné muže,kteří se nám stále hlásí na sobotu,že tahle sobota je určena....POUZE PRO PÁRY A SAMOTNÉ ŽENY.....!!!!..........
také děkujeme za sobotní Mega hukot,a že nás tam bylo.Minule tady psal něco o laťce,tak teď vyletěla hodně vysoko,tuhle akci překonat snad už ani nepůjdeLaďo jste borci
Ladiku tady nemusíme už ani psát,ale pochvala za včerejšek je na místě,takových lidí a ty vše v poho ukočíroval ke spokojenosti všech.Opět smekáme klobouček
Bylo přeplněno, přesto na mrdání dost prostoru. Po delší pauze dost příjemný restart kundičky i mozku usměvaví příjemní lidé a pro mě i podstatná chemie, která mě vtáhla k božským orgiím Díky Ladi za ty mrdy
sobota měla velkou šťávu,narváno až po strop,za hromadné soulože v místnosti za barem a před krbem by se nemuseli stydět ani profíci na pornoLadikovi jsme pochvalu předali přímo před souložícími
Swingers Bravantice...č.4
Bravantice
....vlákno č.4 se zakládá.....že bylo těžké a zdlouhavé se dostat na konec vlákna a vkládat komentáře....děkujeme adminovi za vstřícnost...
proto doporučujeme psát na nick nebo volat na mobil v popisku....
Co kdyby jsi dneska odpoledne vyrazila na akci. Pořád se ptáš, a skutek útěk.
Předem děkuji adminům za umožnění nového tématu vlákna nebo jak se to nazývá. (upraveno)
Ale vážně, teď nebudeme - nemáme hlídání
........čtvrtek....dopo........gang-tma-bi-glory-žena-ženy-pár-páry
......
Uz se tesim na 2 me stale kocicky!
A Ladu a jeho team!
dlouho nás žádáte aby na akci ve čtvrtek byla domina.....proto jsme se rozhodli,že vyzkoušíme a vyhovíme....
......SEXU ZDAR.......
Bravantice the Best, Lada umi vybyrat spolecnost, takze tam nenarazite na spatne lidi.
Tohle je jedinej klub v CR zamereny opravdu na sex.
..........stejně by nám admin info smazal.....
....ano jde o velký gang....kde bude 5 - 6 ženy.....včetně paní dominy.....
....hlaně píšeme,že jste po akci u nás nechali celkem dost věc a předmětů......pokud budete něco postrádat stačí volat na kontakt v popisku......
(upraveno)
Klima a vetraky s povdekem kvituju.
Uz se tesim az mi to snad vyjde si zasukat v karavanu!
Budou nějaké páry / ženy ?
ano na úterní akci bude i domina a není nutno si dělat rezervaci
Lada je proste machr.
Ale i jini organizatori sou supr, jen kazda akce je lehce jinak zamerena.
.......zkusíme-vyzkoušíme-uvidíme tzv rychlo úterky v odpoledních hodinách pravidelně co 14 dní-jde o podobnou akci jako je rychlo neděle.....termíny a čas již máme zde v popisku......
......klidně pište připomínky,nápady........budeme rádi za vaše názory......
K Ladovi, njak mi to ted nevychazi resim spoustu dulezitejsich veci bhuzel ale jakmile nejaky wikend bud mit volny tak se objevim jko uragan!
......úterý.........dopo........gang-domina-glory-bi-tma
.....čtvrtek.......dopo.........pár-páry + další žena-ženy
.....neděle.......odpo.........klasická swingers pro páry,ženy a muže
........
.........na tento týden máme pro vás připraveno....
.....čtvrtek...........dopo 10-12 hod.........akce gang-tma-bi-glory-bude subina před barem + nick tibija + další žena-pár
.....sobota......večer od 20 hod.........swingers...JEN PRO PÁRY A ŽENY
.....NEDĚLE.......odpo...14-17 hod......rychlo akce-swingers-gang-tma-bi-glory
........
........úterý.......dopo.......gang domina + 3-4 ženy-glory-tma
...........
........čtvrtek....dopo........gang-tma-bi-glory-silikonová panna-sauna
.............................
Jinak Lado co by si si na priste pral tedy ochutnat? Nebo experiment zas echas na me? :D
Mé oblíbené relaxační centrum . Tuto sobotu jsem byl v mém oblíbeném relaxačním centru,byl to báječný večer na který budu rád vzpomínat. Seznámil jsem se super lidmi , holky byly úžasné , hlavně nezapomenu na sympatickou holku se zrzavímy vlasy ona byla úžasná , já jsem byl z ní hotovej . Vzpomínám si na den,kdy jsem šel k vám poprvé, styděl jsem se,na rovinu jsem to řekl Ládovi, a tak mě seznámil se super holkami, rozhlížel jsem a po nějaké chvíli jsem zjistil,že se nemám za co stydět,a na plno jsem si užíval celý večer. V ten den naši hráli , nějaký důležitý zápas teď nevím jestli to byl hokej nebo fotbal,a tak chlapi požádaly Láďu jestli by jim na chvíli pustil fotbal nebo co naši hráli,ale pochopitelně já jsem byl myšlenkami úplně jinde.
.....čtvrtek.......dopo.........akce začne příchodem subinky před bar + další ženy-pár
........
........v pátek bude 18 - 21 hod.....rychlo pátek pro páry,ženy a muže.....
............aspoň malá náhrada za víkendové volno......
Jestli nekdo jede pak zpet do Brna a mel by jedno/2 mista v aute dejte pls vedet do SZ.
Jinak, je-li tam nejaky bi, kamos ho rad uvita.
.....na páteční akci se rezervace dělat nemusí......a ano-pokud bude nutno vzhledem k počtu účastníků.....otevřeme další prostory včetně mučírny......ano na této akci bude otevřena i ordinace....
..............
Lado ty musis sedet na Vysostech :D.
Laďo pochvala za neděli je jasná,ale hlavně,jak jsi rychle reagoval na otevření dalších prostor na tak velký nával,musím napsat,že na neděli jako super s velkým S
Skvělá terapie tmou... máte pocit odpojení, nespokojenosti, nic vás nebaví? Zavítejte do temných místností v tomto klubu a poznáte nepoznané
........čtvrtek....dopo........gang-tma-bi-glory.....
...........
........čtvrtek....dopo........gang-tma-bi-glory....bude i subinka před barem+další páry a ženy
...........
.....na tento týden jsme pro vás připravili..
........úterý.......dopo.......gang...domina + 3-4 ženy-glory-tma-bi+silikonová panna
........čtvrtek....dopo........žena-ženy-pár-páry-gang-tma-bi-glory
.......neděle.....odpo........swingers neděle pro páry,ženy a muže
.....čtvrtek...........dopo.........akce gang-tma-bi-glory-bude pár nick tibija + další ženy-pár
.....sobota...........odpo.........swingers...JEN PRO PÁRY A ŽENY
.....NEDĚLE.......odpo.........rychlo akce-swingers-gang-tma-bi-glory
........
........čtvrtek....dopo........gang-tma-bi-glory....bude i subinka před barem+další páry a ženy
...........
...na tento týden jsme pro vás připravili....
........úterý.......dopo.......gang-5 žen-domina + 4 ženy-glory-tma
........sobota....večer.......swingers JEN PRO PÁRY A ŽENY
.......neděle.....odpo........rychlo neděle-gang-tma-bi-glory pro páry,ženy a muže
........úterý.......dopo.......gang...domina + 3-4 ženy-glory-tma-bi+silikonová panna
........čtvrtek....dopo........žena-ženy-pár-páry-gang-tma-bi-glory
.......neděle.....odpo........swingers neděle pro páry,ženy a muže
....ale jak vždy píšeme,volejte na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci.....
........a jen připomínáme,že tento víkend je swingers pro páry,ženy a muže.....jen v neděli....
........čtvrtek....dopo........gang-tma-bi-glory....bude i subina
...........
Těšíme se.
1.týden............sobota pro všechny
2.týden............sobota jen páry a ženy
........................neděle-rychlo akce pro všecny
3.týden............sobota pro všechny
4.týden............neděle pro všechny
myslíme,že tato varianta je zatím vyhovující pro všechny
(upraveno)
........čtvrtek....dopo........subina-gang-tma-bi-glory
........sobota....večer.......swingers páry,ženy i muže
hodne vydarena akce , je pravda ze takova jizda to je v Bravanticivh pokažde.
klobouk dolu pred Ladou a top tymem co se o nas stara za barem
a samozrejme vsem zucastnenym
dneska se sustilo do 4,30
tak za tyden
........úterý.......dopo.......anál gang+domina + 3-4 ženy-všechny dělají anál-glory-tma-bi+silikonová panna
........čtvrtek....dopo........subina + další žena-ženy-pár-páry-gang-tma-bi-glory
.......neděle.....odpo........swingers neděle pro páry,ženy a muže (upraveno)
....pokud máte dotazy k akcím volejte na mobil v popisku
....na čtvrteční dopo akci dojede i páreček z Polska-ona blondýnka....
....pokud máte dotazy k akcím volejte na mobil v popisku
...na tento týden jsme pro vás připravili....
........úterý.......dopo.......gang-domina + 3-4 ženy-glory-tma
.......neděle.....odpo........rychlo neděle-gang-tma-bi-glory pro páry,ženy a muže
......BOHUŽEL NA TUTO SOBOTU JE JIŽ PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY......
....ale vždy volejte na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervačku....
.....čtvrtek.......dopo.........akce začne příchodem subinky před bar-bude i slečna Viky+ další žena-pár
.....neděle.......odpo.........klasická swingers pro páry,ženy a muže
........
........úterý.......dopo.......anál gang domina + 3-4 ženy(bude i Viki)-glory-tma
.....čtvrtek...........dopo.........akce gang-tma-bi-glory-bude i Viky+ další žena-pár
.....sobota...........odpo.........swingers...JEN PRO PÁRY A ŽENY
.....NEDĚLE.......odpo.........rychlo akce-swingers-gang-tma-bi-glory
........
Děkuju za dosavadní dokonalou jízdu, nové zážitky i prožitky, pomoc při poznávání mé sexuality a přiučení se novým věcem. Čtvrteční akce byly legendární!
Nezapomenu! Vik
........úterý.......dopo...
....anál gang domina,i subina,která bude plnit co pán řekne včetně análu + další ženy-anál-polykání a vše co k pořádné gang akci patří-glory-tma-bi-bdsm..(nutná rezervace na mobilu v popisku)
Být Armin van Buuren odletim štěstím do nebe 🤣🤣🤣 (upraveno)
......úterý.........dopo........gang-domina-glory-bi-tma....(nutná rezervace)
.....čtvrtek.......dopo.........akce začne příchodem subinky před bar-bude pár-páry + další žena-ženy
.....pátek.........odpo.........klasická swingers pro páry,ženy a muže....(nutná rezervace)
........
..ale jak vždy píšeme,volejte na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci.....
.....a znova opakujeme na čtvrteční akce se nemusí dělat rezervace-stačí jen dojet.....
.....čtvrtek.......dopo.........gang-tmy-bi-glory.....bude pár-páry + další žena-ženy
.....pátek.........odpo.........klasická swingers pro páry,ženy a muže....(nutná rezervace)
........
Ve čtvrtek přijedeme.
....přejeme všem hodně štěstí,zdraví pohody,penízků a mnoho úspěchu v novém roce 2024....
........úterý.......dopo.......anál gang-domina + 3-4 ženy-glory-tma
......tzv rychlo neděle....gang-tma-bi-glory-ordinace...pro páry,ženy,muže
páry a ženy vstup ZDARMA.......MUŽI POUZE 800