Nechranice a okolí

Cokoliv v okolí

Ahoj všem. Jezdím na Nechranice a skály nad Klobásou nuda pláží jsou pořád používaný. Poznám podle rozjezdene cesty a minule i prezervativu na keři. Zajímá mě kdo tam jezdí a jak často. Chtěl bych se třeba jen podívat a zasmirovat.
Ahoj. Podle toho názvu nad Klobásou netuším. Jinak dříve cca 5 let zpět jsem jezdil s kamarádkou pravidělně. Je to místo když koukáš na vodu tak vlevo jsou chatky? Doprava už zbývá jen kousek zátoky. Pak se taky dřív dalo od hráze jet autem do lesa a mít vodu po levé ruce. Dost často jsme tam byli a měli dost klid na pěkný šukec. To už asi není možné. Mám dojem , že je tam závora. Jinak na Nechra se dá celkem dobře na vícero místech. Jen se nebát a užít si to.
Na mém profilu jsem do galerie uložil návod na cestu k pláži.
Přichází mi opravdu veliký počet dotazů, jak se na nudapláž dostat? Na profilu CV_okoli máte velmi podrobný popis. Nejsem schopen odpovídat všem a hlavně mě to nebaví. Letos nutno počítat se zvýšenou hladinou vody a tím pádem menším prostorem k válení. Byť už teda voda ustupuje. Tak hezký pobyt všem.
Ahoj bude dneska někdo? Pojedu dopoledne a budu celý den.
Budu tam. Kde přesně budeš? Pokecáme?
Jsem tu. Pár lidí tu je. Kde jsi ty?
Ahoj, nechystá se někdo dnes? Je krásně!
Nekdy zajdem se zenou, ale ted ma boreliozu, tak zadne slunicko
Klidně se ozvi. Pokecáme. Rád vás oba poznám.
Tak to je přesně to místo co jsem si myslel. Dokonce se dalo někdy dojet autem po poli až nahoru nad pláž. Bylo to když měli sklizeno, Teď jsou tam ty panely. Pravda je, že málokdy jsme tam byli sami. Když to na nás přišlo, vetšinou chlapi koukali z povzdalí a mojí to rajcovalo. Bohužel je to už historie. (upraveno)
Občas je tam živo. Občas ani noha! V létě jsem tam v podstatě denně!
Také jezdím pravidelně! Viděl jsem tam už ledacos!
Gps souradnice nejakyho zajimavyho mista? :)
nuda pláž. Každej ví, kde to je!
Tak kdo dorazí v těchto horkých dnech?
Občas tam zajedu ale nejčastěji na velké parkoviště u přehrady, u hráze. Je tam teď klid po cestě podél vody jak tam uzavřeli cestu pro auta. (upraveno)
Teď už bude asi na nudí zima 😂
Ale pořád někdo jezdí na horní výhled
To je kde? Cestou k nudi,nad těmy chatamy?
Chaty tam nejsou. Výhled ze skal. Je tam i drátěný plot. Asi vůbec nevíš kde co?
jedu třeba někdo bude a nebo nebude no
Dej tomu čas a někdo se objeví
Vím jen kde je původní nudi........