Byl jsem vcera. Vyplnis nekolik papiru, dostanes kalisek, s tim, ze tam mas dat vse. Zavrou do odberovky, a kdyz skoncis, zazvonis. Sestra odebere kalisek a jdes domu. Mel jsem 85 milionu.
Stříkáš na takový papír s vytištěnou stupnicí..Doktorka to potom obkreslí tužkou. Podle toho, jaký to má tvar je to buď ok, nebo ne. A jako bonus si to můžeš doma pověsit na ledničku...
(upraveno)
Jsem darce sperma...jen se vystrikas do skumavky- to je obcas problem se trefit a odevzdas...pak Te cekaji dalsi vysetreni genetika atd.
Není tam zkumavka, ale kalíšek 5 cm široký. :) Tak trošku kecáš

Omlouvam se, spatne jsem nazval, ale spatne se do toho strefuje...tada me.
Psal jsi "zítra". Jak to tedy probíhalo v tvém případě?
Sice jsem zenska, ale doktor mi ted nedavno rikal, ze uz se to da pripadne odebrat doma a do urcite doby dorucit na prislusne misto (myslim, ze do hodiny).
Já měl povolení si to udělat doma s tím, že to pak musím do, tuším půl hodiny, doručit na místo :-)
Mám stejnou zkušenost jako ostatní... Místnost s koženým křesílkem, pár časopisů. Pokud na to máš manželku, tak může jít s tebou. Bývalá se tomu bránila. Současná by šla s radostí, ale s tou jsem to řešit nemusel.
Mobil, data a hlavně sluchátka s sebou.
Když jsme před 20ti lety chodili na IVF, tak mě v čekárně bavilo pozorovat, jak to kdo nosí do sesterny. Někdo hrdě, jiný tajně pod bundou 😄 A přitom všechny páry tím už nejméně jednou prošly 😂
Jak to poneseš ty?
Mobil, data a hlavně sluchátka s sebou.
Když jsme před 20ti lety chodili na IVF, tak mě v čekárně bavilo pozorovat, jak to kdo nosí do sesterny. Někdo hrdě, jiný tajně pod bundou 😄 A přitom všechny páry tím už nejméně jednou prošly 😂
Jak to poneseš ty?
Také u nás bylo dvd/časáky. Dotazník, útulna místnost s gaučem. Přítelkyně mohla a také pomohla. Vše ok (pronatal nord)
Na to si dobře vzpomínám. Asi záleží podle místa já tam měl DVD přehrávač, časopisy a dokonce nám sestra řekla že mi může pomoct i manželka, která šla také na vyšetření. Tak šla no ... 😁
Pohonis a nacakas do zkumavky a jdeš domu
Píšou že si tam můžeš k tomu něco pustit nebo co ? Mám si brát sluchátka k telefonu nebo tam mají z čeho si vybrat 😂
Nemusíš, sestřička ti pomůže, buď pusou a nebo rukou 😉
Můžeš si pustit co chces .. já prohnal kacera bez ničeho
Spermiogram
Zítra jdu na spermiogram HK