Tak sami píšete,že v klubu byli spíše pro vás starší účastníci a mladí moc nechodí.Tak jak by se asi uživil klub jen pro ně?
Věřím tomu,ze kdyby byl klub pouze do 35 max, chodilo by hodně mladych a klub by se uzivil nadherne, ono nic ve zlem ale 20 nechteji koukat na 50 lete... Je mi jasné že obraceně to problem nebude. Dostanu ted asi dost servano ale je to tak, mladi k sobe chteji proste mlade, ne dostavat navrhy od nekoho kdo muze byt jejich tata nebo deda(coz mi prijde uprimne i dost drze si myslet ze by byl zajem).
Samozrejme, nehazim vsechny do jednoho pytle, nekteri (spise zeny) jsou nadherne i v 45 ale furt to nic nemeni na tom, ze vetsinou minimalne tedy u nas tam chodi 50+ a jeste k tomu samotni muzi.
To zas bude hejtů , ale Do nirvány. Je tím, že to není klasickej wellness club ale Klub. Takže žádné ručníky wellnes rauty , ale párty 
věkovej průměr je 18-40 víc spíše vzácně
věkovej průměr je 18-40 víc spíše vzácně
Byli jsme tam 3x a vždy s někým z našich známých.Jinak bychom si moc neužili.Ani na jedné z těch párty se ale maldí nevyskytovali,spíše 35+ (když už tedy náhodou někdo cizí byl).A ani my už nespadáme do zde poptávané věkové skupiny.Proto by bylo vhodné uvést,na jaké párty se tam dá nějaká větší návštěvnost zažít.Protože platit nemalé vstupné jen za to,že si tam dáme sex spolu ve dvou se mi nechce.To můžeme zůstat doma.
Souhlas s Milk&Honey. A dále akce od Hellevents - Alterno, případně Prague fetish weekend. Jsou ale jen několikrát do roka a nejsou to klasické swingers. Ale taky se taky šuká všude, plus je tam jsou bdsm play zóny.
Nejnižší věkový průměr je rozhodně na akcích Milk&Honey v klubu Leclan, je to vlastně swingers disco, je tam parket u ktereho hraje DJ a zaroven i klasický playroom s velkou postelí a šuká se uplně všude. Všechny ostatní kluby jsou prakticky jen o náhodě, může to být každý vikend jinak. I ve Fantasy jsme už byli nejmladší. Věk tolik neřešíme, jsou lidi co vypadají v padesáti lépe než jiní ve dvaceti
Ahoj, chci se zeptat na dress code, nějak jsem nepochopil jak se obléct? mužeš mi to popsat... třeba o čem byla akce a jak vypadali lidi? asi jsem natvrdlý a nejde mi to zjistit z jejich webu? o prvně to potřebuji vysvětlit paní :-D než začnu škemrat o dárek na Vánoce :-D
(upraveno)
Ahoj, takže na takovou akci v LeClan se jako jednotlivec nedostanu ?
Také hledáme, ale zřejmě malý zájem.
Někdo nám již psal, že fantasy v Praze ale vyzkoušeno zatim nemame.

Swingers party pod 35
Pardubický/Kralovéhradecký kraj
Byly by jsme rádi,kdyby bylo nejake kam chodi i mladší,třeba do 35?
Je tu vůbec nejaky takovy klub?
Popřípadě doporuceni na nejaky co by splnoval pozadavky.
Hezke prostredi, dost lidi a hlavne i mladsi pary,na cene nezalezi. Dekujeme.