Predcasna ejakulace-

Predcasna ejakulace

Ahoj, mam problem, proste se behem 2 minut udelam, ma nekdo rada jak vydrz prodlouzit?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
někdy v mládí pomohlo se ve správný čas před stykem vyhonit, třeba dvě hodiny před ním, to musíš vyzkoušet. Nebo jsem použil kondom a pro znecitlivění dokonce i dva kondomy najednou. A už jsem tu i psal zkušenost s léky, kdy jsem bral na záda lék, který je i na deprese a ten byl v tomto dost tlumící, když jsem to nakombinoval s viagrou, tak to byla tehdy docela šukačka, až jsem se o ty záda co jsem léčil, docela bál
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Lidi necpete do sebe chemii, uzivejte si sex jak to jde, kazdemu to priroda nadelila jinak. Sexualni hratky muzou vypadat ruzne...
Hele já když kouřím radím jednu věc, vykouřit, dát pauzu a pak ho postavit znovu.. pak teprve jít do akce..lepší to opozdit než jí zklamat..my chceme akci ne 2 minuty

žena když chce ocas , nepodceňuj .. jak jí rozjedeš bude plakat.. pak bude těžké jí nakopnout (upraveno)
.... trénink dělá šampiony..... ideálně aspoň ve dvou....to se líp i táhne
Emla krém na znecitlivění. Je to krém na znecitlivění třeba na tetování. Stačí trocha kolem krajů žaludu, chvíli počkat na ozdobení a pak můžeš dlouho. Naneseš opravdu trochu, omyješ ruce a pak čekáš na znecitlivění. Po nějaké době to pomine.
Pokud je tvá partnerka hravá a na ráda průměr a délku, kup si dutý nasazovací umělák s popruhy, něco takového jako mají lesbičky.
Diky, hrava je, ale naky prodluzovak fakt nepotrebuju, krem beru na vedomi.
Hlavně se o ten krém poděl při sexu s ní, to bude mít radost.
Ale normálně jde výdrž natrénovat.
U divoké partnerky jsem to taky řešil, a po čase svoje orgáče vždy měla.
Nevím proč by to měl být problém. Krém se vstřebává během chvíle a na ženu to nemá žádné účinky.
Takže není třeba kondom aby to neznecitlivelo partnerku? Za jak dlouho se to vstřebá?
Kondom potřeba není, čekáš tak 5-10 minut.