Teď mě ještě napadá, že se tu už něco podobného řešilo v " Silikonový dilatátor do penisu "
Používám silikonový dilátor 6 mm a jsem maximálně spokojený.
Zezačátku doporučuju ocelové a kratší. Neublížíš si tím hluboko dokud nevíš co děláš. Zezačátku nedoporučuju moc silikonové, jsou celkem dráždivé (třením ikdyž mažeš) na sliznici.
Souhlasím. Ale holky si raději hrají s těmi ze silikonu
Protože ty kovové jim připadají, jako by byly na gynekologii....
A na délce podle mě nezáleží. Zasuneš, jak se cítíš.
Neber extra úzké velikosti, můžeš si propíchnout močovou trubici.
Ideálně je na začátek dilatátor, který jsem dlouho používal i já. Kovový, který má 2 velikosti 7a8 mm.
Cítíš naplnění a krásně se to vevnitř vyplní. No a to vzrušení je ze začátku nepopsatelné.
Hlavně jak se budeš blížit k prostatě.
Jako gel se mi nejvíc osvědčil TYaJA bez parfemace a bez příchuti s takovým tím aplikátorem. To přímo vstříkneš dovnitř močové trubice. Super je i z Dr. MAXe. Taky bez parfému a příchuti.
Začínej pomalu a zlehka. Nic nedělej násilím. Časem si zvykneš a budeš chtít větší průměr. Já se dostal na 11 mm.
Teď už jsem na 12 mm, ale muselo se tomu trošku pomoct. Říká se tomu meatotomie.
Zahojeno na druhý den. Dostal jsem navíc 1 mm. To mi stačí. Víc nechci, protože už velké rozměry se mi nelíbí a navíc už to není potřeba. 12 mm je luxus. Když by jsi něco potřeboval, dej vědět....
Protože ty kovové jim připadají, jako by byly na gynekologii....
A na délce podle mě nezáleží. Zasuneš, jak se cítíš.
Neber extra úzké velikosti, můžeš si propíchnout močovou trubici.
Ideálně je na začátek dilatátor, který jsem dlouho používal i já. Kovový, který má 2 velikosti 7a8 mm.
Cítíš naplnění a krásně se to vevnitř vyplní. No a to vzrušení je ze začátku nepopsatelné.
Hlavně jak se budeš blížit k prostatě.
Jako gel se mi nejvíc osvědčil TYaJA bez parfemace a bez příchuti s takovým tím aplikátorem. To přímo vstříkneš dovnitř močové trubice. Super je i z Dr. MAXe. Taky bez parfému a příchuti.
Začínej pomalu a zlehka. Nic nedělej násilím. Časem si zvykneš a budeš chtít větší průměr. Já se dostal na 11 mm.
Teď už jsem na 12 mm, ale muselo se tomu trošku pomoct. Říká se tomu meatotomie.
Zahojeno na druhý den. Dostal jsem navíc 1 mm. To mi stačí. Víc nechci, protože už velké rozměry se mi nelíbí a navíc už to není potřeba. 12 mm je luxus. Když by jsi něco potřeboval, dej vědět....
Na meatotomii jsi byl u doktora? Já si to kdysi dělal sám (samozřejmě znecitlivěné).
Jak jsi to znecitlivil?
Já to sám nedokázal. Koupil jsem sterilní nůžky a udělala mi to manželka :D
Opravdu to nebolelo. Jen to tak lehce stíplo. Ale bolest vůbec žádná. Trošku z toho tekla krev, ale ovázaný papírový ubrousek to vyřešil. Pak na druhý den to chtělo roztáhnout, protože se to hojilo. Odpoledne už super. Líbí se mi to, je to skvělé. Není to moc a ani málo. Tak akorát.....
Já to sám nedokázal. Koupil jsem sterilní nůžky a udělala mi to manželka :D
Opravdu to nebolelo. Jen to tak lehce stíplo. Ale bolest vůbec žádná. Trošku z toho tekla krev, ale ovázaný papírový ubrousek to vyřešil. Pak na druhý den to chtělo roztáhnout, protože se to hojilo. Odpoledne už super. Líbí se mi to, je to skvělé. Není to moc a ani málo. Tak akorát.....
Stačil mi znecitlivující sprej proti předčasné ejakulaci. Necítil jsem ani prd, ani když jsem tam pak dával steh (právě ktůli tomu srůstání a taky kvůli krvi. Hojení asi 3 dny
meatomii tu někdo praktikuje naříznutím, postupným nařezáváním nebo obdobně s nůžkami nastříhnutím. Já se roztahování vstupu věnuju moc let, žádné řezání nebo stříhání. Zásada je, že každý otvor v těle se poddá, když mu dáš čas, sneseš přiměřenou hranici bolesti, používáš správné mazání, aby kůže byla vláčná a někdy i pomoc teplé koupele. Takže k vstupu 17mm šíře jsem se dostal pozvolna. A ano, docházelo k mikroskopickým trhlinkám v tkáni, někdy, takže při výstřiku semene v něm někdy při této praktice byla krásná krvavá malá růžice. Asi 2x se mi stalo, že jsem to přehnal a krvácení bylo silnější, ale po několika minutách vše ok. Nejsilnější vzrušení bylo při roztahování a zároveň při honění v ten okamžik, když ta tkáň v té mírné bolesti povolila a dostal jsem dovnitř o milimetr víc dilatátoru.
Se divím že nechceš jít dál nad 12mm. Ja začínal na 6. Nyní jsem na 15mm a nejde s tím přestat. Cíl mám dostat tam celý prsteníček.
Neumím ti odpovědět, ale opravdu ten průměr mi stačí.... Nepotřebuji víc.
Přesně tak. Skrz prostatu dávám silikon 11mm, používám nerez konický dilatátor na rozšíření žaludu, mám tak akorát na prst tzn. vstup na 17mm. Více v mém blogu. Případně poradím.
Dilatátory
Má někdo zkušenosti s touto aktivitou