Před hlasováním se prosím přihlaste.

Když barva nestačí, aneb....

když červená není červenou, ale modrou

Nevím, kam to přesně hodit, tak to mrsknu sem. Chci si postesknout, poplakat, možná tiše zavzpomínat. Chodil jsem na různé servery, kde se dalo virtuálně pokecat o všem možném i nemožném, počátky se datují 20 let zpět. Doba se mění, pokrok nezastavíš, o tom žádná. Ale co se týká klamání na netu, tak to vzalo fakt strašnej degres. Neskutečný podíl červených nicků jsou muži. A to všude. Nerozumím tomu, nechápu, co mají za podivnou poruchu, že mají tendenci vodit jiné muže za nos. Ta hra na kočku a myš už mě nebaví, přijde mi to ubohé, směšné a nedůstojné. Ano, prachsprostě si zde stěžuji. Nestěžuji si na nemožnost seznámení, na to vskutku ne, jen mi vadí, kolik lidí tu klame tímto ubohým způsobem, který jim patrně přináší podivnou formu vzrušení. Je mi vás, pánové s červeným nickem, líto. Mimochodem jedno mají tito lidé společné, nikdy se s nimi nejde telefonicky spojit, naposílají kde co, ale nikdy si nezavolají. Proč asi? Takže jakmile přistane na stole argument, že kontakt není možný, tak je jasné, že na druhé straně je pták jarabák. Poslat fotku problém není, prohodit pár slov ano. Kam jsme se to dostali?
Podle Tvých úvah jsem chlap. 🤣 Nikdy jsem si s nikým dopředu nezavolala. Pokecam o tom se svým gynekologem. 🥺
Jsem ráda, že nejsem sama, kdo odmítá telefonovat. Před žádnou schůzkou jsem neposlala ani fotky, ani telefonní číslo, a světe div se - ono to funguje! Kdo neměl odvahu na schůzku na slepo, ten si musel hledat jinou amatérku *3*
....tak pokud na schůzku kdy čekáš chlapa ...přijde chlap tak o.k.
:D :D :D to má grády :D :D :D
To neni uvaha, to je bohuzel praxe. Cilem prispevku nebylo generalizovat, ale vysoky podil muzu za zenskym nickem je fakt. Ty jsi zena, takze te ma zkusenost zrejme míjí. Mimochodem zavolat si s nekym pred setkanim mi prijde jako rozumné pro obe strany a prilis nechapu, proc to nekomu muze vadit, kdyz ma realny zajem.
U mě je to podmínka.. hlavně dospělý člověk s inteligencí se ti bude snažit dopřát vše co by si rád pro tvůj klid.. jak má problém s fotkou, hovorem atd.. tak bych nic neřešila.. tam už poznáš, že je něco špatně..
Tady nikdo netvrdí, že je to nutnost u žen, protože pochybuji, že ženská má až tak moc přeplou pojistku aby si hrála na chlapa.. bohužel hrát si na ženu je v kurzu 😃
No já bych si ráda s každým zájemcem nejprve zavolala,pro mně je hlas důležitý,ale jen málokdo to udělá, většina chlapů tady si honí u fotek a videí, setkání nechtějí,ani po hlase. No to možná ano,jako sex po telefonu.
Tak to jsi vyjimka a popravde ti rozumim, je videt, ze ti co se konfrontuji s realitou a maji o setkani zajem, nabydou podobne zkusenosti jako ja. Ti co teoretizuji a chodi spise povidat, to vidi holt jinak, ponevadz je “boty netlaci” 😀
Dostali jste se na amatéri . Ani ověřený profil není zárukou serióznosti.
Pokud se ke mě chová člověk s respektem, chovám se taky..jak pozdraví, respektuje co požaduji, nemám žádný problém.. nehodnotím jak vypadají apod. Ale jak mají kecy, tam to jde protiútokem.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak ověřené profily jsou převážně poskytovatelky služeb.. volila bych spíše kontrolu skrze ten hovor jak pán zmiňuje ..
jak je to s overenim, to netusim. kazdopadne kdyz mam nekam vazit cestu, tak mi prijde nomalni si predtim zavolat. uz jsem tvuj text dohledal a mas pravdu. holt je potreba obrnit se trpelivosti nebo se na to vykaslat. smutny mi na tom prijde, ze techto par pacientů, o kterych mj. nepochybuju, ze jsou brutalni multi nicky, tak berou cas docela normalnim lidem, kteri pak na tuhle srandu zanevrou. no jsem rad, ze jsem to zazil jeste v docela rozumny podobe. tak hlavne at si spokojene vyhonej.... i kdyz vlastne nevim nad cim *3* jinak dik za potvrzení, seňoro
Přesně tak, když nepomůže virtualita zkus to osobně, po ukončení služeb taky půjdu hledat muže osobně.. aspoň uvidíš hnedka s kým máš tu čest.. *3*

Ono ať chtějí nebo ne, chlap má znatelně jinou stavbu těla i když je štíhlý .. ale pssst *3*
tak to je samo klasika, jenze ono se to netyka jen amiku :) je to sranda na tom netu, jen ta sranda nekdy prejde v mensi ci vetsi nasrani *3*
Už jsem to tu zmínila dříve, jsou to jisté poruchy, které jsou evidované i veřejně..
Je jasné, že pokud se bude strojit za ženu či takhle ( uměle ) uvažovat, bude si to chtít ladit i na červeném nicku, už jsem se pár konkrétních lidí ptala na to, zda s určitým problémem navštěvují psychologa, terapie či to nějak řeší... odpověď byla jasná ..

Nikde jsem nebyl a nikam nedocházím, prostě to vidí a jdou to dělat..

Mimochodem, všimla jsem si i takových, co mi pod červeným nickem píšou taky a dělají ze sebe ženy, jak chtějí dělat služby a co mají dělat a jak, jaký to je , že přišla ze služby a co měla na sobě a jak polykala apod. a jedou pod palbou..
Takže tím neobtěžují pouze vás muže ale i některé poskytovatelky... za mě, to není praktika ale veliký novodobý problém, který si řeší i v médiích, kdy i muži potvrzují, že jejich porucha nebyla nijak řešena u psychologů... Počítej s tím, že ti to tu budou hlavní aktéři vyvracet ale materiály máš volně dostupné..
A proč vy máte ten červený nick, když je název toho vašeho profilu Orální páni ? To jste jako nějaký sdružení, kolik vás je ?