Starý blsak Košice

Cruising

Niekto kto chodieva na starý blsak v Košiciach ? A dôjde aj dnes. Pofajcim ťa
KOSICE Zajtra vo veľkonočný pondelok budem ponúkať v lesíku za Hornbachom (Moldavská) od cca 8:30-10:30 svojho poslušného bez zábran zmrda na vyšibanie, ošťanie, vymrdanie, nakŕmenie...bude v ružovej mikine s kapucňou a biele jocksy CALVIN K. Dovolené všetko, REALNE na výzore a veku nezáleží...záleží na tvojej chuti... (upraveno)
ZAJTRA 5.12.2024 (štvrtok) okolo 8:00 - 9:30 lesík za hornbachom? správaj sa ku mne ako k štetke poslušne kľaknem deeptheroat, gagging, blowjob nakrm ma mrdkou. ja suka v čiernej bunde
som služobne na východe Košice. DNES 7.10.2024 opäť ponúkam svojho zmrda na výmrd ako děfku, je seriózny, poslušný bez zábran. Obľubujem ak mám bastarda použitého od iného. MIESTO: cruising lesík za Hornbachom (Moldavská) od 19:30-20:30 bude len v boxerkach, mikine a v kukle.
Lesík za Hornbachom dnes do 10:30 poslušne bez kecov a pisania klaknem na kolena a hlboko do sucha vyfajčím.
ano chočeievam tam priebezne zvacsa po praci pomerne casto som nakrmeny fajnou mrdkou
Niekto teraz , teraz stary blšák?
Dneska niekto na stretko ? Ja vers chalan
Chodievam tam dosť často a ešte nikoho som tam nestretol za Hornbachom starý blšak.
Aj dnes krasne nahy zaviazane oci otvorene usta
a kedy, o ktorej tam chodíš ? môžeme sa aj dohodnúť vopred ak by si chcel
Tiež by som sa pridal k vám ak by bola možnosť
Kludne píš potom do správy a môžeme sa dohodnúť keď tak.
Tam ešte niekto chodieva? Kde konkrétne?
Bol som tam pozrieť 2 x, po zotmení...
Ani živej duše.
Cez deň sa tam chodieva.nie večer.vecer sa tam už nikoho nenájdeš
Nikam sa nechodíeva je to ojeb. Tak,ako ty si len úbohý ojebovak a pisalek .. o Tom tento web je .
Ok. Idem tam teraz ..nemám to ďaleko..
Sem tam chodia autom , ale dá sa aj bez. Ako je parkovisko za hornbachom a ides smerom ku štadiónu hore, tam na tej veľkej ploche je plno miesta na stretko
Je tam aj nejaké "súkromie"? Nie je tam vidno a veľa ľudí?
Je tam dosť súkromia, ľudí malo, dá sa pekne zašiť
zajtra ráno
Alebo dnes Teraz *24*tam vzadu dá sa
Ja môžem len večer ísť tam. Cez deň isto nie