KOSICE Zajtra vo veľkonočný pondelok budem ponúkať v lesíku za Hornbachom (Moldavská) od cca 8:30-10:30 svojho poslušného bez zábran zmrda na vyšibanie, ošťanie, vymrdanie, nakŕmenie...bude v ružovej mikine s kapucňou a biele jocksy CALVIN K. Dovolené všetko, REALNE na výzore a veku nezáleží...záleží na tvojej chuti...
(upraveno)
ZAJTRA 5.12.2024 (štvrtok) okolo 8:00 - 9:30 lesík za hornbachom? správaj sa ku mne ako k štetke poslušne kľaknem deeptheroat, gagging, blowjob nakrm ma mrdkou. ja suka v čiernej bunde
som služobne na východe Košice. DNES 7.10.2024 opäť ponúkam svojho zmrda na výmrd ako děfku, je seriózny, poslušný bez zábran. Obľubujem ak mám bastarda použitého od iného. MIESTO: cruising lesík za Hornbachom (Moldavská) od 19:30-20:30 bude len v boxerkach, mikine a v kukle.
Lesík za Hornbachom dnes do 10:30 poslušne bez kecov a pisania klaknem na kolena a hlboko do sucha vyfajčím.
ano chočeievam tam priebezne zvacsa po praci pomerne casto som nakrmeny fajnou mrdkou
Niekto teraz , teraz stary blšák?
Dneska niekto na stretko ? Ja vers chalan
Chodievam tam dosť často a ešte nikoho som tam nestretol za Hornbachom starý blšak.
Aj dnes krasne nahy zaviazane oci otvorene usta
a kedy, o ktorej tam chodíš ? môžeme sa aj dohodnúť vopred ak by si chcel
Tiež by som sa pridal k vám ak by bola možnosť
Kludne píš potom do správy a môžeme sa dohodnúť keď tak.
Tam ešte niekto chodieva? Kde konkrétne?
Bol som tam pozrieť 2 x, po zotmení...
Ani živej duše.
Ani živej duše.
Cez deň sa tam chodieva.nie večer.vecer sa tam už nikoho nenájdeš
Nikam sa nechodíeva je to ojeb. Tak,ako ty si len úbohý ojebovak a pisalek .. o Tom tento web je .
Ok. Idem tam teraz ..nemám to ďaleko..
Sem tam chodia autom , ale dá sa aj bez. Ako je parkovisko za hornbachom a ides smerom ku štadiónu hore, tam na tej veľkej ploche je plno miesta na stretko
Je tam aj nejaké "súkromie"? Nie je tam vidno a veľa ľudí?
Je tam dosť súkromia, ľudí malo, dá sa pekne zašiť
zajtra ráno
Alebo dnes Teraz
tam vzadu dá sa
Alebo dnes Teraz

Ja môžem len večer ísť tam. Cez deň isto nie
Starý blsak Košice
Cruising