Masazni olej, gel

Jaky olej, gel vas nejvice zaujal…

Rad bych se podelil o Vase zkusenosti jaky olej nebo gel doporucujete pro masaz zeny, ktery hezky prohreje telo a navnadni, vzrusu… nechci jen aby zena i ja jsme byli ulepeni s jakoze to klouze, dekuji za Vase doporuceni s tipy. Jan zlepsit a vice “vzrusit zenu”, samozrejme atmosferu prosredi a vse kolem nemusime prosim rozebirat.
Existují 2 typy olejů : přírodní /rostlinné/ - mandlový, kokosový,olivový atď. a minerální nebo parafínové oleje z ropy. Oleje přírodní dodávají kůži vitamíny , hydrataci ,udržují ji vláčnou ,hlavně do suché kůže se rychle vstřebávají , kůže je pak hladká, jemná. U masáže hezky klouže a navíc pokožku vyživuje a nezůstává nepříjemný mastný film,přebytek se dá lehce otřít papírovou utěrkou. Po masáži přírodním olejem by se nemělo sprchovat aby účinek oleje trval, jen lehce utřít. Stejně tak jako tenhle olej můžeme požívat k jídlu ,neublíží ani sliznici u styku, nebo masáže prostaty například . Nevýhodou je vyšší cena. Minerální olej je výrobek z ropy má dobrou klouzavost ,hodně mastí a zle s odstraňuje z kůže, ručníků i prádla . Poznáte ho podle nízké ceny.
mohu jen potvrdit, pracuji s takovými oleji

Masiruju docela hodne, takze nejaky zkusenosti mam vč. zpetny vazby :) Olej uz moc nemusim, ponevadz od nej zpravidla vsechno zaprasis vc. rucniku, nejde to uplne vyprat a kdyz je vice parfemovany, tak ho z postele jen tak nedostanes. Uz leta pouzivam emulzi, nevim, jestli sem muzu hodit web, tak si ji najdi (tomfit), mne vyhovuje bez parfemace a nemela by to byt ta, co prohrejva - kdyby nahodou prisla na sliznici. Obecne olej ani emulze na frndu ci dovnitr nepatri ;) jinak tu emulzi drive prodavali s pumpickou, nyni uz bohuzel bez, to me stve. V Ikei ci jinde si kup dozu s pumpickou a pred masazi dej do teple vody, at to mas pekne horky, je to prijemnejsi. Kouzlo masazi tkvi v umeni se dotknout, podle me to musi mit do jiste miry clovek v sobe.....
A jaky olej nebo gel bys doporucil nahrat a lze masirovat i kolem kundicky pripadne lehce dovnitr asi nedo vklouzne - nejaky lubrikant ktery po nahrati pusobi prijemne?
Za me patri dovnitr jen to, co je pro to urcene. Kolem je to jedno, jde jen o sliznici. Saloos je dobre dostupny a hafo vuni, mozna ho prodavaj stale v DM. Kazdopadne ja uz doma nepreferuju mit vsechno od oleje, takze s im uz setrim a nahrazuju ho emulzu, ktera se dobre vstreba. nicmene kazdy at pouzije to, co mu vyhovuje. nahrat v teple vode muzes asi cokoli. Stoji to par korun, vyzkousej, co ti vyhovuje….
Na prohřátí těla a pro vzrušení má masážní olej minimální vliv, z něj ženy vnímají jen vůni. Vše je v masážním stylu.
Používám taky, nadherně voní ale trochu jsem ho naředila dětským olejíčkem, řekněme 4:1, protože se mi hůř roztíral.
Kneipp má různé fajn masážní oleje, vůně různé, jinak vždycky jde použít dětský olejicek a kápnout do něj dle vlastní preference vonný.
A když nedávno jsem v DM padla na pro mne osobně úžasně vonící Balea "Calm feeling" - domácky teple po ovoci, evokuje mi křížaly a teplo u kamen, na zimu na pohodovou masáž ideál (a na suché ruce taky) - škoda že limitovaná edice.
Mrknu a očuchám, mám dnes cestu. Naposledy jsem koupila Vince & Michaels a ten mi nevoní. Koukám, že Saloos dělá i mojito olej, protože tenhle jejich peeling zbožnuju.
Mojito je taky super ja stridam prave Eroticu a Mojito od Saloosu, je fajn i chutove
Nám se nejvíce osvědčil dětský olejíček 😉
Přesně, my také a nejvíce se osvědčil.
TOP jsou

L'HUILE ORIENT OD CHANEL

PHILIP MARTINS - SAINT MARTIN

ale to jsou pálky které prostě nemůžeš poskytovat kde komu

Mně se osvědčil ale a i párům se líbí The Ritual Of Ayurveda od RITUALS poměr cena výkon ideál
no nemyslím si že chanel by byl masážní olej zrovna, to je nějaká tělová péče. Hřejivý olejíček to není, přemýšleli jsme i o nuru oleji...
A přece... používá se jako masážní není to jen péče o kůži