Dělat jen to,co mě baví. Což teda dělám několik let ,ale nejdůležitější je ,aby mi to vydrželo.
Naučit se skákat do vody šipku.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
.... škoda že je to ale už na spoustě bazénu omezené nebo zakázané....a v přírodě je to někdy riziko..... skočit šipku a bombu jsem si musel dávat na každém koupání.....tak ať ti to vyjde👍
Na bazéne samozřejmě lekce s plavcikem, už jsem si to zjistila a v přírodních koupáních neriskuji.. Ale prostě to chci umět. 🙂🙂
Předsevzetí jsem si dávala asi tak do 20 let a samozřejmě nikdy to nevyslo. Nikdy jsem nad tím nepřemýšlela, až teď. Moje předsevzetí nikdy nebyly sny. A to byla možná chyba. Možná si letos zkusím splnit sen a kašlat na předsevzetí.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jako.par by jsme.radi našli.nekoho fajn spolehlivého a sympatického jako rodinného přítele, nebo přítelkyni nebo ideálně pár, který bude stejně naladěn jako my dva...
šlo mě spíš o to, zda si někdo hodláte splnit dosud nesplněný sen, nic víc...
Předsevzetí spojené se sexem nevím, ale potřebuji shodit pupek, který jsem přes svátky nabral a mám za cíl, dostat se zpět do dřívější kondice. 💪
.... já schodil před svátky....tak se teď potřebuju dožrat 😄😄😄
Tak to máš dobrý. Nabírat váhu je příjemnější než ji shazovat. 😀
...shodil...třicet znaku g-board
Nemít předsevzetí. Pokud je člověk kokot, že se k něčemu neumí dokopat během roku tak mu nějaké silvestrovské předsevzetí je k ničemu. Jsou to jenom pózy
..... přesně tak ku..it si svátky nesmysly..... myslím že bohatě stačí pevné datumy 24.25.26.31.1.......jestě se zatěžovat dalšímy nesmysly
Najit fajn skupinku muzu, normalnich, rozumnych, slusnych, respektujicich moje pravidla, kteri by si me dali jako zakusek.. proste divoky gangbang :)) muj manzel by se bud dival, nebo by se pridal a mrdal by me s nema ;)).. tohle bych si chtela v novem roce splnit.. jo samozrejme dodavam za fo pro me. Vzdy prijemne spojuji s uzitecnym :)
(upraveno)
Tak tohle je ten úplně nejvíc ,,heterackej sen chlapa,, 

A je to o splněném snu nebo jen o té FO? Neodsuzuji. Jen se ptám, protože někdy ta FO je jen střípek na náklady spojené s potěšením všech zůčastněných…😍
Je to o splnenem snu. Nicneme kdyz je mi neco extra prijemne (jako sex) a vim, ze se na tom da vydelat, tak proc ne. A jak sem psala, ja prijemne spojuji s uzitecnym :)).
Oni si tu někteří spoji totiž nespojitelne…
Rekneš A a už je z toho minimálně D bez diskuze :D
Příklad: dovez svou krásnou polovičku na hotel, zaplať nocleh, nejlépe i vstup do wellness, večeře přece stačí vysočina s rohlíkem a Ja pak odejdu jako Herakles :D :D
Už mě nenapadá slušné slovo na ty hňupy…!
Bejvavalo to tu kejšik na úrovni říkával náš kamarád, skoro zakladatel :D :D
Rekneš A a už je z toho minimálně D bez diskuze :D
Příklad: dovez svou krásnou polovičku na hotel, zaplať nocleh, nejlépe i vstup do wellness, večeře přece stačí vysočina s rohlíkem a Ja pak odejdu jako Herakles :D :D
Už mě nenapadá slušné slovo na ty hňupy…!
Bejvavalo to tu kejšik na úrovni říkával náš kamarád, skoro zakladatel :D :D
Njn…ja vim jak to tady chodi, proto neinzeruji jen tady.. nicmene ja svoje prostory mam, pokud sis vsiml, tak uz sem v tom vsem docela sbehla.. jen najit tu urcitou skupinku lidi.. treba rakusaci maji bezva seznamku, neco jako amateri.. ale nemuze ti tam napsat kazdy.. proste jen ta urcita skupina, kterou vyhledavas a hned je to o necem jinem :))
Držet se nadále názoru, že orientace se mají držet svého místa a jít v tom směru je podpořit.. jinak Vám přeji ať se daří v rámci zdrávého předsevzetí 👍
Novoroční předsevzetí...
S ohledem na současný svět...