Zdravím pánové, jednoduchý dotaz. Jak se vyholujete? Hlavně mne zajímá tedy oblast šourku. Jaký máte zaručený recept se hladce vyholit a zaroveň neporezat?
Ja pouzivam OneBlade, jsem dost chlupatej a uplne vyholeni jen intimnich mist u me vypada divne. Ten cca jeden milimetr vypada lepe a je to bez porezani za chvilku hotove.
Mám Gilette Fusion nebo jak se to píše, co se týče šourku jednou rukou natáhnu, druhou rukou se strojkem oholím. Natáhneš jak je potřeba, oholíš. Zbytečné něco řešit. Když není fjůžn tak prostě oholíš strojkem co máš. Důležité je napnout tu kůži, nic víc. Přijde mi to jako úplně zbytečné téma. Asi jako když se po prvních prcičkách ptali lidi na blbosti. Tak po třetích se ptali lidi jak si oholit koule. Ty vole, to je jak když amíci hledají klitoris. Vidíš piču a nad ní je něco, tak to je ono. Kde je problém? Stejně tak s holením, máš koule? Tak prostě napínáš a holíš, to je snad instinkt, nevím co lidi furt řeší
Ahoj chodim na depilaci orientalni pastou ke kosmeticce. Depiluje mi cely telo vcetne intimnich partii. Nezarusta to a vydrzi to hladke mesic. Vice do SZ.
Trhání strojkem... Časem se to člověk naučí, ale ze začátku hardcore😅 . Neřízneš se, ale kousanec zamrzí až k slzám 😂. Výhoda je, že to je trochu trvalejší a není druhý den strniště.
Pak jsou fajn krémy, z e-shopu oholsemoderne.cz .
Ale je to svinstvo, to je jasný. Nicméně to funguje. Někoho můžou dráždit, dodržovat návod - čas. Já je používám mezi trháním, je to rychlé a efektivní. Ale do pár dnů už to roste, jako po holení.
Hele, mně to u tématu, kam fakt nikdo nemusí chodit, vlastně baví. Kdyby to byly mínus jedničky od lidí, který si myslí, že holit se zrovna klasicky břity je blbost, tak OK. Ale tohle je povětšinou od lidí, který k tomuhle tématu fakt nemaj co říct.
Depilace laserem (ne IPL, ale skutecny laser). Neco to stoji, ale fakt se to vyplati, pokud chces byt vyholeny. Ja jsem absolvoval podpazi, protoze od vecnyho holeni bylo starsne podrazdeny, a je to super. Je to uz asi 7 let nazpet, a porad drzi dobre, holim tak jednou za mesic a rostou jen takovy slaboucky chloupky, zadny krovi. A chystam se i na brazilku a tak, a pritom si to podpazi necham jeste 2x udelat taky. Fakt doporucuju.
Dobrý den.
Nejlepším způsobem je, navštívit depilační salon. Název "Brazilka", je přesně ta oblast kterou máte na mysli. Ale i tam se vám může stát, že mladá nezkušená, vám způsobí modřinu a na jemnější kůži i krvácení. Navíc mladé pracovnice nemají ponětí o tom jak se dá kůže na šourku dobře napnout.........takže holení doma je běžná praxe......
...pokračování vám napíši k pozdnímu odpoledni.
Vyholovani
Jak na to?
Pak jsou fajn krémy, z e-shopu oholsemoderne.cz .
Ale je to svinstvo, to je jasný. Nicméně to funguje. Někoho můžou dráždit, dodržovat návod - čas. Já je používám mezi trháním, je to rychlé a efektivní. Ale do pár dnů už to roste, jako po holení.
Je to marný, je to marný,
je to marný.
Nejlepším způsobem je, navštívit depilační salon. Název "Brazilka", je přesně ta oblast kterou máte na mysli. Ale i tam se vám může stát, že mladá nezkušená, vám způsobí modřinu a na jemnější kůži i krvácení. Navíc mladé pracovnice nemají ponětí o tom jak se dá kůže na šourku dobře napnout.........takže holení doma je běžná praxe......
...pokračování vám napíši k pozdnímu odpoledni.
Ale když to někomu zvedne ego...
Navíc pak to svědí jako filcky!!
Pokud nemáš nic k tématu, co třeba bejt zticha?
Výborně.