Na Amatérech jsem narazil na profil MamkaLivka a na její povídky. To co tam popisuje to je neuvěřitelné, zajímalo by mně jestli je to jen fantazie nebo to skutečně zažila.
Po 2 drincich skoro všeho. Po 3-4 už úplně všeho. Neumíš si to ani představit, ale ani uvěřit.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak včera jsme si udělali s manželkou erotický večer a byla tak rozparáděná, že by prý se nejraději nechala protáhnout alespoň od 5 chlapů.
To má snad každá sexuálně zdravá žena a věřte,že v ten moment by to zvládla 😉
Jako chlap musím říct, že přesně o tomto jsem už dávno přesvědčený, že to ženy takhle snad všechny. Spousty jich, ale samozřejmě řekne, že tohle vůbec nechce. Jenže ono to bude právě tím, že je třeba ženy nastimulovat tím správným stimulem a pak je i že zarputile puritánky ta správná devka v posteli. 😀
Netušil jsem, že zrovna tady, na amaterech, se bude řešit politika. To je maras…!
Výborné téma, vlákno které stojí za diskuzi a oni se toho chytí Honimíři a budou tu žvatlat o hovnech, které nikoho nezajímají.
Super, amatéři všech zemí spojte se :))))
Výborné téma, vlákno které stojí za diskuzi a oni se toho chytí Honimíři a budou tu žvatlat o hovnech, které nikoho nezajímají.
Super, amatéři všech zemí spojte se :))))
Tak evidentně téma politiky zajímá víc lidí než téma co dělá žena když je nadržená :)
To je většinou jasné že chce sex, u politiky si nikdo netroufne na jasnou odpověď
To je většinou jasné že chce sex, u politiky si nikdo netroufne na jasnou odpověď
A baví tě víc co, politika, byť Real nebo erotika, třeba vlastní ženy, a třeba jen její fantazie?
Moje žena kdysi byla nějaký čas v nemocnici a už byla dost nadržená.Když jsem přišel na návštěvu,přišla v elasťácích,kde už měla v rozkroku vyříznutou díru,zatáhla mě do jakési ,,čekárny",nebo co to bylo a celkem drsně mě tam ojela.Jestli tam byla,nebo nebyla kamera,to nikdo z nás v té chvíli neřešil,každopádně nás tam nikdo nenachytal a bylo skvělé.
A proč o tom jenom mluví?
Mám to doma podobně, když je žena rozvášněná, tak by nejraději kdyby ji ojelo víc mužů a vystříkalo nebo má touhu být na dámském gloryhole a nechat kdo chce, aby se v ní uspokojil a vystříkal. Otázkou zůstává jaká by byla realita.
Vaše žena má aspoň fantazii, což někdy nemusí býti na škodu. Každopádně realita může býti v daný moment více než uskutečnitelná

Co je schopná když je nadržená
Tak co pánové?
Ta moje se rozparádí, když ji přitom šeptám různé čuňačinky a pak je ochotná si povídat co by chtěla dělat a jak by chtěla být perverzní.
A jak to máte vy?