A jak to dopadlo ? Pomohlo ti nějak založení toho vlákna ? Už jsi někde byl ?
V cem mas problem s jednim varletem? To neni zadny problem. Hlavne se za to nestyd udelej si album a klidne ukaz pytlik. Muze to mnohe holky a nebo kluky inspirovat A zrus si blokaci profilu,je tgo nesmysl,protoze tak zde nemuze s tebou nikdo komunikovat a ty taky s nikym.
ahoj, vždyt má přes 120 galerii a přes 80 Videi ....
Mazec. 120 alb a na každé fotce péro a péro a péro....tohle ženský spíš odradí, nebo ne?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Nevidel jsem jeho galerie,skoda. A diky tvemu komentu jsem si prohledl tvoje galerie a musim rici,ze se mi libi. Myslim ze i ty hledas seznameni, co mi povis, 

Také jsem na swingers párty ještě nebyl a láká mne to. Zvažuju zajít do Desire, třeba až tam bude "nahatá párty" (nejbližší je na programu18.1.). Jsem nudista a nahota mi nedělá problém, když jsou i ostatní kolem mne nazí. Ale jsem trochu ostýchavý, co se seznamování týče - obávám se, abych někoho neobtěžoval. Jsem čistě heterosexuální, přitahují mě ženy, rád se na ně dívám a rád bych se případně i zapojil do sexuálních hrátek s nějakou ženou či párem. Jen se trochu obávám, že když přijdu do klubu sám, tak tam zůstanu sedět sám a ostatní budou už nějak spárovaní. Proto bych raději šel s někým, s kým se předem domluvím a alespoň bych si s ním pro začátek mohl povídat. Samozřejmě bych preferoval ženu či pár, ale nedělám si moc iluze, že se někdo takový najde, muži jsou zřejmě v drtivé početní převaze. Proto jsem dospěl k závěru, že bych se domluvil třeba i s nějakým mužem (heterosexuálním), s kým bych mohl trochu pokecat a třeba snáz zapadnout v neznámém prostředí.
děláš si zbytečné starosti . . . nejhorší cesta je ta, kterou si nikdy nepodnikl . . . nejhorší je nejít.
Jít s dalším mužem na SW je poněkud kontraproduktivní. Sám máš určitě větší šanci.
Hitler has only got one ball
Goering has two, but very small
Himmler has something similar
And Goebels, he has no balls at all...
Goering has two, but very small
Himmler has something similar
And Goebels, he has no balls at all...
Šel by někdo se mnou?
Mám rád vzrušení