Dominance a submisivita

co nás k tomu vede?

Zdfavim vsechny. Jsem normalni chlapik, ktery snad uziva normalniho zivota. Dlouhou dobu me jako asi mnoho lidi kolem pritahuji veci spjate s dominanci a submisivitou, ac v zivote naprosto preferuji primou demokracii a dominantni chovani lidi je mi hrube proti srsti.
Kdyz procitam seznnamky a fora, rikam si, ze je pomerne velky pocet lidi, kteri jsou submisivni. Bud je to tim, ze dominantni se mohou seznamit i jinak nez pres internet, jelikoz se za svou dominanci nestydi a otevrene ji priznavaji, narozdil od submisivnich, jelikoz uznejme, kdyz muz rekne zene, ze by si pral, aby mu bylo dominou, neni to uplne takova hitparada. Druhou moznosti je, ze jsme jako narod spise submisivni diky veskere nasi historii nadvlad ostatnimi narody :-)
Kladu si otazku, zda je to cloveku prirozene chtit byt ovladan nekym jinym....mozna jako urcity druh relaxu pri soucasnem svete plnem stresu. Ale jaky je pomer mezi submisivnimi a dominantnimi/masochisticky a saxisticky zamerenymi?
Podelte se o sve nazory...

PS: Komu jsou tato temata vzdalena, zdrzte se prosim nadavek a berte me s rezervou, stejne namo se beru i ja, diky.
Podle me je tezke se seznamit, ja treba stale hledam subinku a asi nejvetsi problem, ze hledam diskretni milenecky vztah a takove subinky nejsou.
Zdravím a jelikož letmo procházím tyto diskuse a názorová fóra, utrousím tu i já pár vět. Na svoji otázku jsi si už prakticky odpověděl ve svém zamyšlení, kde píšeš, že hrubé chování je Ti proti srsti a je proti srsti asi nejen Tobě ale většině lidí a právě z toho pramení, že je více submisivních než dominantních. Dominantní ženu, pokud svoji profidominanci neprodává za peníze, je jako hledat jehlu v kupce sena, protože drtivá většina žen nemá od přírody dominanci v krvi a muži jsou Ti, kteří se pasují do role vůdců, proto se občas rádi v rámci her dostanou do pasivní role, kdy žena nad nimi vládne ale většinou velmi diskrétně aby nikdo o ničem nevěděl. Vše kolem DS ber vždy s velkou rezervou, protože těch úplně ortodoxních submisivů a dominantů je jen hrstka a ostatní to berou jako zpestření svého sexuálního života, mě nevyjímaje. Oč lákavější pozice je při hře v roli submisiva, kdy se nad Tebou tyčí krásná a razantní dáma a Ty v podstatě nevíš, co nastane a láká Tě to, že něco budeš muset, než když přijdeš jako dominant a přesně víš, co s dotyčnou osobou uděláš, k čemuž potřebuješ i malinko sadistické vlohy, které ne každý má v krvi. V podstatě je nás drtivá většina normálních, bohužel neumím přesně definovat, co normální znamená, jen hledáme každý trochu jinak cesty k naplnění svých představ a sex. fantazií a v submisivní roli se naplňují nějak lépe, tedy alespoň v mých představách. Pro většinu je DS relax s trochou adrenalinu, jen pro tu menšinu opravdových, úděl a životní naplnění a nehledal bych v tom nějakou historickou hloubku proč je těch více a těch méně protože každému zamyšlení většinou vévodí jednoduchá odpověď a o jednu takovou jsem se pokusil i já. V podstatě jsme všichni celý život submisivové protože se musíme podřizovat zákonům, vyhláškám, nařízením a tomu děsivému placení daní. o))) Páčko.
Pekne receno. Jsem rad, ze se tu jeste najdou takovi, kteri jsou schopni normalniho rozhovoru a zamysleni nad necim, aniz by nepouzili oplzlych vyrazu a vulgarit. :-)
Nezbyva mi nez souhlasit s Tvym nazorem, neco na tom bude. Asi je to take cbut po zmene a naruseni stereotypu.
Necítím se ani tak, ani tak. Ale pocit, že něco budeš v sexu muset, je krásný.