Už delší dobu přemýšlím, jak z amatérů udělat lepší místo. Programátorsky to asi už nejde, vývojáři se snaží a za pár let přidali i možnost posílat videa a hlasovky, což bylo jediné, co zde citelně chybělo.
Zbývá však jeden zásadní problém, a sice neskutečné množství neinteligentních zoufalců otravujících všechno a všechny. Nikdo tu už pak nemá čas hledat v záplavě bezvýznamných, nic neříkajících výkřiků ty normální a slušné zprávy. Je to škoda, protože myslím, že se tím marní mnoho přiležitostí se tu navzájem poznat. A to je přece cílem tohoto webu a důvodem proč tu (skoro) všichni trávíme náš čas.
A řešení? Tady je několik návrhů, které mě napadly:
První je hlasový hovor s adminem po založení účtu. Ověřilo by to základní schopnost komunikace, slušnost a i trpělivost, protože na hovor by se muselo nějakou dobu čekat. Bylo by ale nereálné, aby to vše řídili admini, na to nemají čas ani nervy. Mohli by to však provádět dobrovolníci ověření adminy společným videohovorem. Pokud by se tu našlo jen 200 takových lidí ochotných vyřídit 3 hovory denně, což je záležitost deseti minut, mohlo by se každodenně ověřit 600 uchazečů. To už by fungovat mohlo.
Druhá varianta je motivační dopis. Možná ještě lepší, protože dá nějakou práci a z jedné A4 textu lze během 3 minut poznat, zda se jedná o idiota nebo někoho, kdo to myslí vážně. Muselo by to ovšem fungovat zase na dobrovolnících ověřených adminy.
Třetí drobný, ale velmi účinný zlepšovák by byl nastavit minimální počet znaků v první poslané zprávě každé konverzace. Tím by se vyřešily všechny problémy začínající a zároveň i končící na "Ahoj", "Chceš m*dat?" a podobně.
Jaké řešení napadají vás? Rád si je přečtu v komentářích a nebo ve zprávách.
Můj poznatek na závěr určený adminům a vám všem, kdo to čtete. Pojďme si to tu uklidit trochu i sami, pojďme se snažit. Máme perfektní seznamku, která je plně funkční zadarmo. To je veliká vzácnost. Pojďme se starat o to, aby byla příjemným místem pro všechny slušné lidi.
Já slyšela o té seznamce jen poukazuji na ten projev.. že holky budou koukat zda se umí bavit na úrovni, ten přístup co má a ještě na erotické seznamce kde je každý včetně holek v rámci služby.
Nepíše ukázku oslovení ale konstatuje, že se chytnou pouze šlapky nebo skryté šlapky.
Tinder funguje na zakladě civilních fotek, údajů v profilu a potom komunikaci. Tady bych oslovil kohosi, kde nemám ani tucha, zda je to ženská, jak vypadá apod. Úspěsnost reálného setkání bez FO je mnohem větší než zde.
Uzavřu to tím, že na Tinder se veřejně šlapky nenabízí zde ano.
Ženy co nabízí služby jsou všude a to se může stavět na čemkoliv.. a nevidím jediný důvod proč v roce 2024 kdy si lidé hrají na tak moudré duše mají potřebu používat taková slova jak před 20 lety.. I žena co provozuje služby se snaží brát muže s respektem bez těchto slov.
Co tady vidím ženy poskytující služby, ve většině případů jsou ochotné odpovědět lépe a rychleji než ženy, co služby neprovozují. Nebýt nás, tak tu dost mužů nemá k sexu ani přístup bez partnerky či dovedností komunikace.
(upraveno)
Až budeš mít 10-12 platících zákazníků z Tinder nebo Badoo, dej vědět, přibližně tolik žen jsem tam za 4 roky osobně potkal. Některé jsem viděl jednou, jiné víckrát se sexem i bez. Dá se tam REÁLNĚ seznámit bez FO.
Vtipem dne je, že místní šlapky učí chlapy komunikovat. Maximálně za kolik, co nedělá a jakè má podmínky. Znovu. Seznamka zde je nefunkční a vzkazy mi posílají obvykle ťapiny.
Ono se stačí bavit s lidmi a pokud ses setkal za 4 roky s takovým počtem žen bez placení..asi bude problém někde jinde..
Mě se líbí to oslovení ťapina, šlapka apod. Ale ve finále pak jdete a scházíte se s kupou žen a jediný rozdíl co tam mezi námi je, tak je to, že my jsme za to zaplacené, my tomu říkáme tiše ( chlapská kurva) ale to jen informačně 😃
I vy muzete prispet k lepsi duveryhodnosti a overit svuj ucet alespon fotkou. Tim ukazujete, ze jste uzivatel, za ktereho se vydavate. Samozrejme snazime se toto posunout dal, snad se to podari i nabidnutim nejakych vyhod pro overene uzivatele.
Co se tyce posilani penez, tak upozornujeme, ze zde mate k temto ucelum vyuzivat kredity, kdy pokud by nastal podvod je vam vse vraceno. Bohuzel nekteri uzivatele to ignoruji a pak si stezuji na podvod.
Je zde taky spousta muzu, kteri toho ale zneuzivaji a holky se snazi vydirat. S tim je taky potreba neco delat. Takze pokud mate napady, pripominky, klidne smerujte primo me do vzkazu. Budu rad za napady a zpetnou vazbu.
Asi taky přispěju k důvěryhodnosti a nechám si ověřit účet, jen by mě zajímalo kolik ověřených účtu můžu mít? I teď jde docela jednoduše najít několik "ověřených" účtu se stejnou profilovou fotkou.
Pak ty mrtvé duše kterých tu je mraky a u kterých se teď již zobrazuje -"déle než 3 měsíce" ale smrdí tady několik let. To se bude nějak řešit?
Potom citace posledního odstavce -----Je zde taky spousta muzu, kteri toho ale zneuzivaji a holky se snazi vydirat. S tim je taky potreba neco delat. ------ hrozně by mě zajímala jaká je statistika kolikrát podělal červený nick modrý a kolikrát podělal modrý nick červený. Zároveň uvádím barvy protože nevíme kdo se za ním skrývá.
Celkem mě sere,že si nastavim vzhled inzeráty a při obnovení stránky se to přecvakne na čurácký videa a fotky....nemusely by ty fotky být ze všech stran stránky...a zapínat kvůli tomu slušnej režim....no.....
bylo by fajn,když si to nastavim na inzeráty,aby to tam zůstalo a ne při každým přejítí ze zpráv vidět nahraný videa a alba.....Zlatej předchozí vzhled
No jen žasni :) Ten inzerát je tam jako spousta jiných pořád a asi to nikomu kromě nás nevadí když to nikdo nehlásí jako vadný inzerát :) A my už na to serem,před nějakým časem jsme to dělávali že jsme trochu hlídali aspoň PÁR HLEDÁ JI a ONA HLEDÁ JI ale pak se tu do nás několk pablbů naváželo že co nám je do toho a že si manželka nevrzla když je tak nervózní a vadí ji to atd. Holt asi by někteří jedinci uvítali úplné zrušení kategorií a pak se můžou s radostí třeba celý den přehrabovat ve stovkách chaotických inzerátů
Admini! Nechtěli by jste konečně začít dělat svou práci? Co třeba aspoň jednou denně projít seznamku(hlavně Ona hledá Ji) ??? Jen na první stranně výpisu je minimálně 5 inzerátů které mají letět jak namydlený blesk! Takový bordel tu nikdy nebýval!
Haló Admini! Nespěte a začněte dělat každodenní čistky v seznamce! Sice to od některých slíznem že rýpem ale tam se to fakt nedá číst Ty kategorie pomalu pozbývají smysl a každý si inzeruje kde jej napadne
100% souhlas. V Ona hledá jeho je zase každou chvíli nějaká "obchodní" nabídka a nikomu to nevadí. Dřív přece byly inzeráty před zveřejněním schvalované, to už neplatí? A nebo je to adminům jedno, protože hlavní je získat co nejvíc z prodeje VIP a kreditů? Možná by stálo za to z toho udělat profeseionalove.cz ;)
Dnes jeden z inzerátů v Ona hledá Ji! Dva chlapi(pár) tam inzerujou jestli nějaká žena chce podojit dojičkou A to je jen jeden z mnoha inzerátů které tam nemají co dělat! Ano máš pravdu,inzeráty by měly procházet přes adminy ke schválení do kategorií tak jako alba a ,,možná,, by tam byl pořádek.Takhle je tam děsný bordel!
Co tu chce kdo vylepšovat? Stačí aby admini dělali to proč tu jsou,svou práci a bude to fungovat.Už několik měsíců upozorňujeme na bordel v seznamce! Stačí se podívat na Ona hledá Ji a jen na první straně výpisu je nejmíň 5 inzerátů (chlapi,páry,transgender-ti všichni snad mají svou kolonku!) které tam nemají co dělat!!!
Z celého toho psaní sedí jedna věc.. uklidnit se ze své strany ..
Respektovat požadavky druhého, dle mého admini nemají žadnou povinnost se řídit dle toho co kdo chce, protože každý chce všemožné..
Když vidíš hetero, nepiš tam jako jiná orientace ani nic nekomentuj, pokud vidíš požadavek, že chce takovou či makovou a nesplňuješ to, nesnaž se.. neposílej péro, pokud nejsi žádán ..
Vše je o respektu, hele na chatu a fóru může kdo chce ale soukromé zprávy jsou o tobě a stránka / web o lidech, co to řídí.. nic na tom není
Velmi by som privital, ak by sa vratila povodna uvodna stranka. Na kadejake zmeny som si tu zvykol, ale na novu uvodnu stranku si nezvyknem nikdy. Dalej, ak by sa fake fotografie odhalovali uz pri schvalovani albumov. Nie vzdy sa da taka fotka odhalit, ale nezriedka ano.
Za mňa chýba v správach filter. Určite by padlo vhod mat možnosť filtrovať správy, podľa dátumu, podľa odosielatela(pár, žena, muž,..), správy s foto, videom, správy bez odpovede, od priateľov, overený odosielateľ...
Možnosti je tam veľa, aké rozhodne aspoň začať s jednoduchým filtrom.
Vážení a milí, protože si někteří dospělí nejsou schopni nastavit vlastní pravidla s možnostmi, které jsme vám jako admini dali, jsme nuceni přistoupit k pravidlům novým:
1) Všichni uživatelé projdou videohovorem s adminy a protože vás tu je 920 tisíc, na příští čtyři roky zavíráme registraci a do hovoru nebudete moc svůj účet používat.
2) Veškerá audiovizuální díla budou nezávisle kontrolovat minimalně dva profesionální fotografové a jestliže se neshodnou na zveřejnění, rozhodne pětičlenná komise složená ze 3 profesionálů a dvou amatérů.
3) Všichni uživatelé dostanou seznam slov, která nikdy a za žádných okolností nesmí použít, v případě jejich použití budou veřejně vyloučeni z komunity.
4) Povídky a blogy budou mít stejný seznam slov a budou hodnoceni jako audiovizuální díla minimalně dvěma vyučujícími češtiny, v případě neshody opět rozhodne komise
5) Každého čtvrt roku všichni a povinně vyplníte dotazník o kvalitě služeb, bez vaší aktivní zpětné vazby bude váš účet zrušen.
6) Počet vzkazů mezi uživateli bude omezen na jednoho nového denně, dokud neodpoví na předchozí vzkazy, bude mu odepřen nový kontakt.
7) Každý uživatel bude muset minimálně jednou za měsíc přispět aktivním příspěvkem (foto, video, blog, povídka) a nechat ho zveřejněný minimálně do nového příspěvku, jinak bude jako nepřispívající čumil zrušen. Ostatní budou vždy vědět, s kým mají tu čest.
8) Profil bude muset být vyplněn minimálně z 50% a doplněn profilovou fotkou. Neúplné profily budou zablokovány a vyzvány k doplnění informací.
Ale, ale, vychazela jsem z konkrétních požadavků zakladatele a tvých.... Takže! Co se začít chovat jako dospělý, využívat všech možností a přichazet s konstruktivními navrhy vhodnymi pro všechny a ne jen pro pindaly, kteří se na fotky a videa nekoukají, erotickou profilovku považují za největší hnus, příspěvky na úvodní stránce by nejraději schovali, na chat nechodí a zajímají je jen blogy a povídky. Ufňukanky, kteří se nemohou smířit, že jim neprojde každá pičusovina, kterou sesmolí. BTW, mám několik neschvalenych blogů a co?
Videa přehravám bez VIP, protože jsem ověřená a mám galerie a video. Nejvíce pindají lidi bez obsahu, nemáš příspěvky? Jsi automaticky omezený! Proč? Protože nepřispíváš k pestrosti a obsahu serveru. Take it or leave it.
Specialně bod o schválení všeho v mezích zákona je mimo mísu, každý server kontroluje příspěvky, které zveřejňuje. Buď je oprav nebo smaž. Opravdu NENÍ povinností zveřejnit všechno, co uživatelé vybliijou, nafotí, natočí. Zkus jakýkoliv jiný server, všude kontrolují a regulují přispěvatele.
Ano, začala jsem u sebe a nestěžuju si. Chodím na chat, koukám na fotky, komentuji, maximálně využívám možnosti, které mi server nabízí a! Respektuji, že někdy mé příspěvky mohou být neschváleny nebo smazány adminy. Opravdu nepotřebuji písemné zdůvodnění proč. Prostě odporují pravidlům.
Souhlasím, až na ty galerie. Tam bych všem uživatelům, kteří žádnou nemají, bez výjimky omezila prohlížeč pouze na povídky a chat. Jsem velmi ráda, že nastavení nyní nově umožňuje nastavení zobrazení galerií až po přihlášení. Bylo by fajn, kdyby se po blokaci daného nicku, alba nezobrazovala vůbec. Třeba to bude další krok. Já osobně si píšu s hrstkou slušných osob, ale číslo zobrazení profilu mám, jako profi...
Najde se v té hrstce slušných osob s kterými si píšete někdo kdo nemá galerku? Věřím že ano. Celý problém je v tom, že amatéři se stali serverem silně zaměřeným na monetizaci. Poslední úprava VIP to jen potvrzuje. Nechápu jak tady někdo může mít plné ověření na 2 nebo 3 profily? Blokace nicku? Nic nevyřeší když má další 3 profily. Další perla profily na které se nikdo 5 let nepřihlásil. Proč je stále v databázi? Proč se to nevycisti? Admini? To je kapitola sama pro sebe. 5 adminu má na jednu věc minimálně 6 názoru. Vím o čem mluvím 15let z5 jsem šel do přestřelky a přišel o profil který jsem tady měl snad od začátku tohoto serveru.
Sečteno podtrženo. Lidé kteří sem chodí jsou jiní než ti před 15 léty. Sice některé paní které zde kdysi nabízely služby dnes tady hledají vztah, to pak jeden neví co si o tom má myslet.
Ti muži kteří sem chodí pořád nabízejí málo ale také nic velkého neočekávají.
Většina žen tady nabízí ještě míň ale očekává nemožné a to kdysi takové nebylo.
V podstatě se z amatérů stalo místo pro ty, kteří si chtějí škrtit kašpárka a přitom si psát. Místo plné zoufalců, prostitutem a sběratelů fotek.....
Ano najde se pár výjimek ale za posledních 5 let je jich zoufale málo a pořád jich ubývá.
No a nějaké vylepšení? Co takhle - registrace zdarma, ale chceš někomu psát musíš zaplatit treba na začátek 200 měsíc. No a má někdo nastaveno VIP? No tak ještě dalších 200 za měsíc. Nebo to nastavit podle částky, kterou zaplatíš tak můžeš psát určitému počtu uživatelů. To je nápad!
VIP stratilo smysl už dávno. Pro chlapa holý nesmysl. Můžeš vymýšlet, psát co chceš, krátké zprávy slohovky být "originální" jak chceš, ale reálná šance na odpověď 1:10
A teď se dostaneme ještě jednou k té galerce a dalšímu návrhu na omezení prohlížení. Někdy je dobré galerku nemít. Mezí těmi "normálními" ženami, kterých tu moc není se najdou některé kterým galerka vadí a považuji to za přehnaný exhibicionismus. Tak a teď si chlape vyber. Chceš šukat ale co jedné vadí druhá vyžaduje a bohužel tady slečny a paní druhou šanci nedávají.
Sečteno podtrženo - vše je o lidech. Doba se změnila a lidé s ní. Bohužel k horšímu.
No a proto už u profilu není přesná informace o posledním přihlášení a je tam pouze "před více jak třemi měsíci". Není to tak dávno, co jsem si mohl přečíst informaci, že ten a ten profil byl naposledy aktivní třeba před 6 lety.
1 334 000 aktivních uživatelů, hlásá server v rámci reklamy. Skutečnost? 1 300 000 nepoužívaných starých účtů?
1) Kravina, stačí smazat účty cca 1+ měsíc neaktivní a jsi na polovině a to ani ne.
2) Nereálně
3) Na první zprávu realné, dál už ne
4) Nerealné
5) To je ok
6) Kravina, ale úplná
7) 1 za měsíc... stačí bohatě 1 za půl roku
8) ok
Jde o citaci z jednoho blogu. Když to spočítáš, sám uvidíš, že to není ani požadovaných 30 znaků.
Stejně tak jako když chceš někde nahlásit nevhodné chování, tak tam už chtějí 50 znaků, ačkoliv nahlášení přímo odkazuje na prohřešek, plus ještě musíš přiložit soubor. Takže tudy cesta nevede 🤷🏼♂️
(upraveno)
Stačil by inteligentní antispam filtr zpráv pomocí AI. Vyhledávání ve zprávách podle nastavených vzorů. Nejen ženy jich dostávají stovky. Takový asistent amatérů.
Jak vylepšit amatéry.
Pár nápadů na zlepšení serveru.
Zbývá však jeden zásadní problém, a sice neskutečné množství neinteligentních zoufalců otravujících všechno a všechny. Nikdo tu už pak nemá čas hledat v záplavě bezvýznamných, nic neříkajících výkřiků ty normální a slušné zprávy. Je to škoda, protože myslím, že se tím marní mnoho přiležitostí se tu navzájem poznat. A to je přece cílem tohoto webu a důvodem proč tu (skoro) všichni trávíme náš čas.
A řešení? Tady je několik návrhů, které mě napadly:
První je hlasový hovor s adminem po založení účtu. Ověřilo by to základní schopnost komunikace, slušnost a i trpělivost, protože na hovor by se muselo nějakou dobu čekat. Bylo by ale nereálné, aby to vše řídili admini, na to nemají čas ani nervy. Mohli by to však provádět dobrovolníci ověření adminy společným videohovorem. Pokud by se tu našlo jen 200 takových lidí ochotných vyřídit 3 hovory denně, což je záležitost deseti minut, mohlo by se každodenně ověřit 600 uchazečů. To už by fungovat mohlo.
Druhá varianta je motivační dopis. Možná ještě lepší, protože dá nějakou práci a z jedné A4 textu lze během 3 minut poznat, zda se jedná o idiota nebo někoho, kdo to myslí vážně. Muselo by to ovšem fungovat zase na dobrovolnících ověřených adminy.
Třetí drobný, ale velmi účinný zlepšovák by byl nastavit minimální počet znaků v první poslané zprávě každé konverzace. Tím by se vyřešily všechny problémy začínající a zároveň i končící na "Ahoj", "Chceš m*dat?" a podobně.
Jaké řešení napadají vás? Rád si je přečtu v komentářích a nebo ve zprávách.
Můj poznatek na závěr určený adminům a vám všem, kdo to čtete. Pojďme si to tu uklidit trochu i sami, pojďme se snažit. Máme perfektní seznamku, která je plně funkční zadarmo. To je veliká vzácnost. Pojďme se starat o to, aby byla příjemným místem pro všechny slušné lidi.
Tinder funguje na zakladě civilních fotek, údajů v profilu a potom komunikaci. Tady bych oslovil kohosi, kde nemám ani tucha, zda je to ženská, jak vypadá apod. Úspěsnost reálného setkání bez FO je mnohem větší než zde.
Uzavřu to tím, že na Tinder se veřejně šlapky nenabízí zde ano.
Co tady vidím ženy poskytující služby, ve většině případů jsou ochotné odpovědět lépe a rychleji než ženy, co služby neprovozují. Nebýt nás, tak tu dost mužů nemá k sexu ani přístup bez partnerky či dovedností komunikace. (upraveno)
Vtipem dne je, že místní šlapky učí chlapy komunikovat. Maximálně za kolik, co nedělá a jakè má podmínky. Znovu. Seznamka zde je nefunkční a vzkazy mi posílají obvykle ťapiny.
Mě se líbí to oslovení ťapina, šlapka apod. Ale ve finále pak jdete a scházíte se s kupou žen a jediný rozdíl co tam mezi námi je, tak je to, že my jsme za to zaplacené, my tomu říkáme tiše ( chlapská kurva) ale to jen informačně 😃
I tak děkuji za názor 😉
Co se tyce posilani penez, tak upozornujeme, ze zde mate k temto ucelum vyuzivat kredity, kdy pokud by nastal podvod je vam vse vraceno. Bohuzel nekteri uzivatele to ignoruji a pak si stezuji na podvod.
Je zde taky spousta muzu, kteri toho ale zneuzivaji a holky se snazi vydirat. S tim je taky potreba neco delat. Takze pokud mate napady, pripominky, klidne smerujte primo me do vzkazu. Budu rad za napady a zpetnou vazbu.
Pak ty mrtvé duše kterých tu je mraky a u kterých se teď již zobrazuje -"déle než 3 měsíce" ale smrdí tady několik let. To se bude nějak řešit?
Potom citace posledního odstavce -----Je zde taky spousta muzu, kteri toho ale zneuzivaji a holky se snazi vydirat. S tim je taky potreba neco delat. ------ hrozně by mě zajímala jaká je statistika kolikrát podělal červený nick modrý a kolikrát podělal modrý nick červený. Zároveň uvádím barvy protože nevíme kdo se za ním skrývá.
ÚVODNÍ STRÁNKA na tel a notasu...
Celkem mě sere,že si nastavim vzhled inzeráty a při obnovení stránky se to přecvakne na čurácký videa a fotky....nemusely by ty fotky být ze všech stran stránky...a zapínat kvůli tomu slušnej režim....no.....
bylo by fajn,když si to nastavim na inzeráty,aby to tam zůstalo a ne při každým přejítí ze zpráv vidět nahraný videa a alba.....Zlatej předchozí vzhled
A vy byste v tom chtěli dělat pořádek..
Ale to uz by nebyli Amateri, jak je zname.
A tim to konci -- kde to sabotuji admini, nemas sanci nic vylepsovat.
Ryba smrdí od hlavy.
Dalsi napad?
Respektovat požadavky druhého, dle mého admini nemají žadnou povinnost se řídit dle toho co kdo chce, protože každý chce všemožné..
Když vidíš hetero, nepiš tam jako jiná orientace ani nic nekomentuj, pokud vidíš požadavek, že chce takovou či makovou a nesplňuješ to, nesnaž se.. neposílej péro, pokud nejsi žádán ..
Vše je o respektu, hele na chatu a fóru může kdo chce ale soukromé zprávy jsou o tobě a stránka / web o lidech, co to řídí.. nic na tom není
Možnosti je tam veľa, aké rozhodne aspoň začať s jednoduchým filtrom.
1) Všichni uživatelé projdou videohovorem s adminy a protože vás tu je 920 tisíc, na příští čtyři roky zavíráme registraci a do hovoru nebudete moc svůj účet používat.
2) Veškerá audiovizuální díla budou nezávisle kontrolovat minimalně dva profesionální fotografové a jestliže se neshodnou na zveřejnění, rozhodne pětičlenná komise složená ze 3 profesionálů a dvou amatérů.
3) Všichni uživatelé dostanou seznam slov, která nikdy a za žádných okolností nesmí použít, v případě jejich použití budou veřejně vyloučeni z komunity.
4) Povídky a blogy budou mít stejný seznam slov a budou hodnoceni jako audiovizuální díla minimalně dvěma vyučujícími češtiny, v případě neshody opět rozhodne komise
5) Každého čtvrt roku všichni a povinně vyplníte dotazník o kvalitě služeb, bez vaší aktivní zpětné vazby bude váš účet zrušen.
6) Počet vzkazů mezi uživateli bude omezen na jednoho nového denně, dokud neodpoví na předchozí vzkazy, bude mu odepřen nový kontakt.
7) Každý uživatel bude muset minimálně jednou za měsíc přispět aktivním příspěvkem (foto, video, blog, povídka) a nechat ho zveřejněný minimálně do nového příspěvku, jinak bude jako nepřispívající čumil zrušen. Ostatní budou vždy vědět, s kým mají tu čest.
8) Profil bude muset být vyplněn minimálně z 50% a doplněn profilovou fotkou. Neúplné profily budou zablokovány a vyzvány k doplnění informací.
Ordnung muss sein!
Videa přehravám bez VIP, protože jsem ověřená a mám galerie a video. Nejvíce pindají lidi bez obsahu, nemáš příspěvky? Jsi automaticky omezený! Proč? Protože nepřispíváš k pestrosti a obsahu serveru. Take it or leave it.
Specialně bod o schválení všeho v mezích zákona je mimo mísu, každý server kontroluje příspěvky, které zveřejňuje. Buď je oprav nebo smaž. Opravdu NENÍ povinností zveřejnit všechno, co uživatelé vybliijou, nafotí, natočí. Zkus jakýkoliv jiný server, všude kontrolují a regulují přispěvatele.
Ano, začala jsem u sebe a nestěžuju si. Chodím na chat, koukám na fotky, komentuji, maximálně využívám možnosti, které mi server nabízí a! Respektuji, že někdy mé příspěvky mohou být neschváleny nebo smazány adminy. Opravdu nepotřebuji písemné zdůvodnění proč. Prostě odporují pravidlům.
Howgh!
Sečteno podtrženo. Lidé kteří sem chodí jsou jiní než ti před 15 léty. Sice některé paní které zde kdysi nabízely služby dnes tady hledají vztah, to pak jeden neví co si o tom má myslet.
Ti muži kteří sem chodí pořád nabízejí málo ale také nic velkého neočekávají.
Většina žen tady nabízí ještě míň ale očekává nemožné a to kdysi takové nebylo.
V podstatě se z amatérů stalo místo pro ty, kteří si chtějí škrtit kašpárka a přitom si psát. Místo plné zoufalců, prostitutem a sběratelů fotek.....
Ano najde se pár výjimek ale za posledních 5 let je jich zoufale málo a pořád jich ubývá.
No a nějaké vylepšení? Co takhle - registrace zdarma, ale chceš někomu psát musíš zaplatit treba na začátek 200 měsíc. No a má někdo nastaveno VIP? No tak ještě dalších 200 za měsíc. Nebo to nastavit podle částky, kterou zaplatíš tak můžeš psát určitému počtu uživatelů. To je nápad!
VIP stratilo smysl už dávno. Pro chlapa holý nesmysl. Můžeš vymýšlet, psát co chceš, krátké zprávy slohovky být "originální" jak chceš, ale reálná šance na odpověď 1:10
A teď se dostaneme ještě jednou k té galerce a dalšímu návrhu na omezení prohlížení. Někdy je dobré galerku nemít. Mezí těmi "normálními" ženami, kterých tu moc není se najdou některé kterým galerka vadí a považuji to za přehnaný exhibicionismus. Tak a teď si chlape vyber. Chceš šukat ale co jedné vadí druhá vyžaduje a bohužel tady slečny a paní druhou šanci nedávají.
Sečteno podtrženo - vše je o lidech. Doba se změnila a lidé s ní. Bohužel k horšímu.
1 334 000 aktivních uživatelů, hlásá server v rámci reklamy. Skutečnost? 1 300 000 nepoužívaných starých účtů?
1) Kravina, stačí smazat účty cca 1+ měsíc neaktivní a jsi na polovině a to ani ne.
2) Nereálně
3) Na první zprávu realné, dál už ne
4) Nerealné
5) To je ok
6) Kravina, ale úplná
7) 1 za měsíc... stačí bohatě 1 za půl roku
8) ok
Stejně tak jako když chceš někde nahlásit nevhodné chování, tak tam už chtějí 50 znaků, ačkoliv nahlášení přímo odkazuje na prohřešek, plus ještě musíš přiložit soubor. Takže tudy cesta nevede 🤷🏼♂️ (upraveno)
A pro VSECHNY !!!