Zajímá mě jedna věc, je tu někdo kdo touží po tom aby mu vůbec nikdy nestál? Na podporu erekce je několik přípravků, ale ja hledám pravý opak a nevím jak toho dosáhnout. Prostě chci aby mi nikdy nestál a byl velikostně pořád na minimu. Chtěl bych ho mít pořád malého a měkkého, jak při hrátkách, tak v klícce, když mě přítelkyně dráždí, když si hraje s dilatátory, když mě šuká a tak. Stačí mi jen pomyšlení na sex a už se mi staví. Je tu ještě někdo takový koho to láká?
Ahoj, ano mě se to stávalo, ale po mnoha bádání a studování webu dokonalaerekce.cz jsem zjístil, že šlo spíše o psychické problémy, které byly ze stresu z práce. Už jsem myslel, že budu muset navštívit nějakého doktora, ale naštěstí díky pár změnám v životě se vše obrátilo nahoru :D Měl jsem hodně zaměstnanou hlavu a byl na mě vyvíjen tlak. Doma jsem byl unavený a podrážděný. Když na to přišlo, bohužel nestal pevně :/, ale už je to OK, jak jsem psal. Zkus se zamyslet, kde může být problém sám.
co zaškrtit předem dokud je měkký aby do něj při vzrušení nenatekla krev? :-D Ale zase nevím jak dlouho tak můžeš být než ti zmodrá a upadne, 5 minut by asi nebyl problém ale hodina už třeba jo
(upraveno)
Minulý rok jsem bral na záda na sedací nerv lék Lyrica, on je i na epilepsii a deprese. Po měsíci užívání jsem si všiml, že má dost vliv na ochabnutí penisu, že tak nechce stát a pokud ano, tak styk byl delší, protože mne ty pohyby tolik nevzrušovaly. Tzn nějaké léky na depresi způsobují i útlum libida. Je to ale riziko, co se týká psychiky, brát něco co nepotřebuješ, možná. Jinak jsem to tehdy ještě nakombinoval s viagrou a to byla jízda a dlouhá.
Tohle bude asi problém protože ti to funguje jak má a pokud seš aktivní v sexu, tím myslím jakékoliv hrátky, tak ta erekce se prostě dostaví.
Pak to může klesat s věkem, ale to se můžeš taky pěkně načekat, protože někdo mrdá ještě v sedmdesáti. 😄
Pak ještě kastrace, ale to je nevratné, nikdo ti to tady neudělá a navíc, pak bys už zase neměl chuť se nechat prcat, dráždit a nechat si s tebou hrát.
Myslím že to nemá žádné uspokojivé řešení.
Jinak ta kastrace mě jednu dobu velmi vzrušovala a v podstatě stále vzrušuje, samozřejmě v rámci sexuální fantazie.
Žádná erekce
Nechci mít erekci
Má to dobře. Ztopoření=erekce.
Pak to může klesat s věkem, ale to se můžeš taky pěkně načekat, protože někdo mrdá ještě v sedmdesáti. 😄
Pak ještě kastrace, ale to je nevratné, nikdo ti to tady neudělá a navíc, pak bys už zase neměl chuť se nechat prcat, dráždit a nechat si s tebou hrát.
Myslím že to nemá žádné uspokojivé řešení.
Jinak ta kastrace mě jednu dobu velmi vzrušovala a v podstatě stále vzrušuje, samozřejmě v rámci sexuální fantazie.