Se sklem mám jen ty nejlepší zkušenosti. Jediné, čeho bych se bál, jsou příliš tenké stopky na kolíku. Možná to fakticky je bezpečný, ale přes ten strach, že by se mohl zlomit, se nepřenesu. Nicméně cokoli s aspoň 1cm průměrem je za mě naprosto OK.
Vyžaduje to jen o něco větší opatrnost při pohybech než většina silikonových hraček, ale zase se s tím mnohem líp "míří" tam, kde to člověku dělá nejlíp.
(Jo, a pokud někomu vadí, že je na sklo zezačátku studený, stačí to dát na chvilku do teplý vody.)
Vyžaduje to jen o něco větší opatrnost při pohybech než většina silikonových hraček, ale zase se s tím mnohem líp "míří" tam, kde to člověku dělá nejlíp.
(Jo, a pokud někomu vadí, že je na sklo zezačátku studený, stačí to dát na chvilku do teplý vody.)
My jsme si před nákupem dělali průzkum a na trhu jsou hračky z několika typů skel . Rozhodně hledejte výrobky z borosilikátového skla! Nečekejte že to bude za pár šupů, ale nebude to ani horentní nákup. Dobrý výrobek je poznat podle krabice ve kterém vám ho budou prodávat . Ty se sametovým potahem a pevnou krabicí rozhodně patří k těm které mají jistou garanci. Obsahem by mělo být i nejjake číslo , které sice odkazuje na šarží taveného něčeho, ale ani v našem případě tam nebylo kromě čísla něco jako quer kod , aby zadané číslo vyhodilo relevantní odkaz na něco. Některé firmy si ale zakládají na značce, takže hledejte ty ,kde je designer nějaká žena a něco v navrhování a na internetu znamená. V opačném případě Vám nezbývá než věřit že nízká cena a výrobní náklady borosilikátu v Číně vůči ceně dodrží kvalitu :-))))) jenom pro plnou informací, nakupovali jsme naposledy před covidem a do teď nevznikla žádná anomálie
(upraveno)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
OK. Možná tedy zkusíme až se nám něco zalíbí. Díky za názory. Já se toho skla teda bál o dost víc.
jojo, člověk by až nevěřil. Jak tak místní ženy hlásí o své vzkazové schránce, tak honiči do zpráv posílají čuráky jak na běžícím páse a furt by nabízeli kdovíco, ale jak se řeší anál tak se vynoří palce dolů
Absolutně nechápu ty mínusy. Ne že by mě nějak štvaly, mám je v paži. Ale fakt by mě zajímalo co na mém dotazu je, že člověk klikne na mínus místo odpovědi :-D
..... já to nazývám syndromem dvojciferného IQ komplikovaný digitální demencí
Mínusy jsou tu už tradice.
Myslím že je dávají zoufalci, kteří nemají šanci nikdy nic zažít.
A proto jsou ve všem negativní.
Myslím že je dávají zoufalci, kteří nemají šanci nikdy nic zažít.
A proto jsou ve všem negativní.
Myslím že mínusy jsou hlavně blbě umístěné, takže při prohlížení ho odklepnes ani nevíš jak. Takže každé mínus nemusí být nutně mínusem
Na sklo nedám dopustit, co se designu týká, jsou nádherná, samozřejmě tvrdá a chladivá. Tvrdost je opravdu jiná než u plastu, když ho drží někdo jiný, musí se ho naučit používat.
Mám 3 od Lovetoy a dvě od Pipedream (icicles). Jediné, co se mi neosvědčilo, byl skleněný kolík, ten mi přišel těžký a nepříjemný. Hlavně jsou hygienická na rozdíl od plastu mohou do myčky a teda odštípnutí nebo rozbití jsem nezažila.
Mám 3 od Lovetoy a dvě od Pipedream (icicles). Jediné, co se mi neosvědčilo, byl skleněný kolík, ten mi přišel těžký a nepříjemný. Hlavně jsou hygienická na rozdíl od plastu mohou do myčky a teda odštípnutí nebo rozbití jsem nezažila.
Díky za tipy :-)
Dildo v myčce na nádobí?
Proč ne? Sklo jako sklo, neběhají mi tady děti.

Není to třeba nechutné? Mýt anální dildo spolu s hrnkem od kafe?
Pocitově, ale na stolici je třeba 60 stupňů, tak když člověk vybere takovej program, kterej toho dosahuje, vlastně se nic nestane. Taky bych to nedělala, protože prostě proč, ale nebezpečný to při zachování týhle podmínky není. Divný možná trochu jo.
Přesně tak

Rukama, kterýma si utíráme zadek, pak taky držíme rohlík
a určitě si je nemyjeme na 60 stupňů.
Člověk nesmí bejt cimprlich

Rukama, kterýma si utíráme zadek, pak taky držíme rohlík

Člověk nesmí bejt cimprlich

Ty si vytíráš zadek rukama? 😄 No já na to raději používám hajzlpapír.
Ale jinak souhlas že nesmíme být cimprlich.
Ale jinak souhlas že nesmíme být cimprlich.
Ty vole co tu řešíš. Jestli jednáš s lidma, víš s kolika z nich si podáš ruku po tom, co byli na hajzlu? Nebo když jdeš do supermarketu tak si jako myslíš, že si všichni myjou ruce než vezmou do ruky nákupní košík? A pokaždé než máš sex s partnerkou tak si jdeš umýt ruce antibakteriálním mýdlem? Opravdu? Jestli jo tak pak kritizuj SKLENĚNÉ (povrch na kterém se mikroby nedokážou zaseknout a udržet narozdíl od jakéhokoliv jiného povrchu) dilda! A když už máš doma nějaké hračky, tak je máš ve sterilní dóze a před vyjmutím je otíráš lihovým čističem? Při sexu? Opravdu? Máš všechny hračky doma uložené ve sterilní dóze než je použiješ? A při nějakém sexu mimo domov, máš s sebou dezinfekční ubrousky nebo dokoliv pro vyčištění svého penisu a její vagíny před zásunem? Zajímá mě odpověď. Opravdu!
(upraveno)
Zajímá Tě odpověď? Tak tu asi nedostaneš, protože Tvůj příspěvek nechápu.
Já píšu, že si nikdo nemyjeme ruce na 60stupňů a pak i přes to saháme na jídlo (a nákupní košíky...); takže pokud v myčce bude správná teplota, taky mi nepřijde divný mýt v ní i dildo.
Tvojí esejí netuším, co jsi mi chtěl sdělit, takže se omlouvám. Mír Tvé duši.
Já píšu, že si nikdo nemyjeme ruce na 60stupňů a pak i přes to saháme na jídlo (a nákupní košíky...); takže pokud v myčce bude správná teplota, taky mi nepřijde divný mýt v ní i dildo.
Tvojí esejí netuším, co jsi mi chtěl sdělit, takže se omlouvám. Mír Tvé duši.
.....................................................................
(upraveno)
Je jasné že člověk by měl dodržovat nějaká hygienická pravidla, nejsme prasátka. Ale zase na druhou stranu, nic se nemá přehánět.
Není to žádný velký objev, že dečka z vesnice, které celý den lítají venku a neumyjí si ruce a mají kolem sebe zvířata, slepice, králíky, kočky, psa, bývají mnohem méně nemocné než děti z města, jejichž rodiče úzkostně řeší hygienu.
Není to žádný velký objev, že dečka z vesnice, které celý den lítají venku a neumyjí si ruce a mají kolem sebe zvířata, slepice, králíky, kočky, psa, bývají mnohem méně nemocné než děti z města, jejichž rodiče úzkostně řeší hygienu.
Skleněná dilda
Skleněná dilda a bezpečnost