Erekcni kroužeky

Erekcni kroužek

Používá někdo erekcni kroužek kovový.potrebuji poradit s výběrem velikosti

amateri.com/cs/magazin/5271/muzi-musi-prestat-pouzivat-kovove-krouzky-na-penis-prosi-lekari-ze-spojeneho-kralovstvi

Opakovaně jsem vrchnímu adminovi navrhovala, aby se dalo vyhledávat i ve zdejším "magazínu", dá moc práce něco v historii najít... ale asi jsou tu jiné priority, tak jsem si dala tu práci a procházela stránku po stránce zpět.
Přeji příjemné počteníčko.
Jednou jsem někde četl že dřív stačilo že byli lidi blbý .dneska to musí i veřejně ukazovat 😂
U nás je to jedna z nej hraček. Klidně se ptej
Mě by teda zajímalo, jak dlouho ho maximálně míváš? Na výstřik si ho sundáváš? Co přesně ti způsobuje? Myslel jsem si kdysi, že to je jen pro udržení erekece.
Třeba půl dne . On totiž v klidu neškrtí a když travime celý léto nahatý ,tak je to i jako paráda . Samozřejmě když ti stojí sundat nejde 😃 ani nasadit .
potrebuji s vyberem prumeru chci ho nasadit az za koule
Ideálně zkusit změřit. U nás je v pohodě průměr 50 mm .to se nechá nosit jako ozdoba a neškrtí a když je třeba funguje jak má.
jak se to ma spravne zmerit tak aby nebyl velky a nebo aby zase neskrtil moc
Čau, když jsem si poprvé pořizoval kroužky, tak jsem je objednával z Číny, vybral jsem si obyčejné 4krouzky v různých rozměrech a vyzkoušel.
Taky řešení. Jak jinak . Já si v dílně na zkoušku smotal z drátu a vyzkoušel .
myslis teda ze kdyz si objednam prumer 50 ze bude akorat
No záleží na tvojí velikosti . Mě 45 škrtí až bolí .
to zalezi jak mas velky penis ja ho mamkdyz stoji 15-4
Cca asi tak . Teď mám kroužek od oběda na sobě a v pohodě . Někde v galerii je vyfocený sólo jako doplněk
myslis jak mas ten zip galerii ten ma kolik prumer
Ne .jsou tam top hračky .ale zip na taky cca 50 mm