S kamoakou jsme jednou meli setkani s parem co prave toto chtel: videt jak pichame my a obracene. Predem jsme dali pres webku, ale to se prd vidi na mobilu. Hele, dost velky rajc, kdyz se treba i priblizovali ale pak ani nesahali. Kamoska normalne uplne v extazy furt se udelala. Pak se mi sverila ze prala si jeste toho druheho kokota v dire. Ale na to jsme se pak uz nedomluvili... rozhodne to zkuste, stoji to za to! Ale peclive vyberte!!!
Pěkný den.. právě hledáme pak bez výměny...jen dráždění a max doteky.. můžeme dát wellness Maximus a zjistit sympatie
Jooo, obzvlast ted v zime je wellness krasny relax a Maxismuse mam jako za rohem ;-)
To by se nám také mohlo líbit...
Co máte v plánu zítra...jdeme na wellness Maximus asi v 17 hod
Prominte, ale ve foru se s nikym nedomluvime.
(upraveno)
Taky to tak máme rádi.Pokud jsou sympatie,tak není problém doteky a možný i oral max.
Můžeš jít na swingersparty bez výměny partnerů. Nikde není dáno že na swingersparty musíš mít někoho jiného. S přítelem takhle občas zajdeme do fantasy (Praha) nasát atmosféru a užít si.
Swingers je na tuto nejlepší. Přítelkyně měla zpočátku strach, ale nakonec se jí tam moc líbilo a těší se znovu. Kecali jsme tam s jedním párem, kde kluk svou holku rok přemlouval, když to zkusila, tak chtěla chodit skoro každých 14 dní😁.
Vše bez výměny.
Vše bez výměny.
I nás něco takového lákalo. Šli jsme na párovou akci do SW klubu, řekli jsme si o "bezkontaktní" náramky a užili jsme si to podle svých představ.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
To by zasloužil hned par facek za to kdyby byly daný pravidla a on by mi na ni Hrabal
To Tvoje silácké vyjádření o rozdávání facek, i když třeba oprávněné , je podle mne ten důvod proč sex ve více lidech je velice problematické hledat zde mezi cizími lidmi. Ne každý chce mít nějaký bližší vztah s "ostrými hochy"😁😁😁 To samé příspěvek nad Tebou, dvě krátké věty a několik sprostých slov. Také mluvím sprostě , ale odrazuje to.
Zdravime radi prispejeme komentarem tady je tezke sehnat normalni rozumny par na akci 4 bez vymeny a doteku atd, hned se na vas sesipe tisic urazek t atdypu to si muzu pustit pecko nebo bez vymeny je to onicem atd mel jsem zde profil ve 2009 a je pravdou ze zde panovala daleko vetsi slusnost tolerance a vubec slusne chovani
Pravda.Vše je o lidech.Je tady moc lidí kteří se hned vidí v rozkroku každé ženy.
No tvl, co to bylo za hňupa? 😄 Se na něčem domluvíte a on to tak posere . 👎
Škoda no... Tohle většinou dá dost práce, domluvit to, aby všichni byli naladění na stejnou vlnu a pak uskutečnit reálnou akci.
No a ten z partnerů, který do toho sice jde, ale není tím hlavním hybatelem z páru, tak ten na to porušení pravidel může být citlivější. Proto pravidla jsou.
No a ten z partnerů, který do toho sice jde, ale není tím hlavním hybatelem z páru, tak ten na to porušení pravidel může být citlivější. Proto pravidla jsou.
4ka bez vyměny
Zkušenosti případné rady.