3jka

Priateľ by chcel 3jku

Môj priateľ by chcel vyskúšať 3jku s ďalšou ženou.Stale má naňu prehovára .Ja sa bojím že by to mohlo pokaziť náš vzťah. Má niekto stým vlastnú skúsenosť? Ďakujem
ja byť tebou, tak privolím, ale dám podmienku, že babu zoženieš ty, v inom prípade on už babu má a potrebuje len teba prehovoriť na trojku, aby si nepovedala že ťa podvádza
Neskúsiš ..nezistíš...ale..risk je aj zisk :) (upraveno)
Dobre napísané . Skúsil sme vieme a je to veľmi super ale ďalšia dilema . Som spolu dva roky a zistili sme že moja miluje našu priateľku viac ako mňa ja milujem našou priateľku viac ako manželkou a priateľka nás miluje oboch
skus 6 ku alebo 8 ku .................
Aj my chceme skúsiť trojku ale s babou ale žiadna sa zatiaľ nehlasi
Ano to máme,a bolo to krásne,asi dva krát.Nastastie moja neziarlila.Nakoniec sa s nich stále kamošku bezo mňa .
Ahoj rad ty poradim ozvi sa do spravy
Ak ťa stále prehovára, tak asi už ,,tu,, do trojky má či ako to chápať
My to chceme ties skúsiť len tasko niekoho real na ísť
Škoda ze ste KE. Hneď by sme sa pridali
Ahoj ak hľadáte muža k vám, ozvyte sa mi prosím
Možno by sa aj našlo, len vy chcete hneď aby vám niekto odpísal, treba aj akceptovať že ak je niekto v robote tak sa mu nedá písať
V nedeľu budem s partnerkou na wellness v ruskej v placidus pôjde niekto?
Suhlasim. Skus mu navrhnut trojku s dalsim muzom a uvidis, ako zareaguje.

Skupinovy sex je vyslovene taky, ze pokial obaja o tom nie su presvedceny, beru to v pohode, tak je velmi vysoka sanca, ze sa ten vztah pokazi. Dobre je aj spytat sa ho, preco ta na tu trojku stale prehovara.