Funguje i zrušení učtu, díky za odpověd?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ahoj .. dá sa aj jednorazovo, len musíš kliknúť na správny button .. a SMSkou sa dá iba 7 dňové VIPko
(upraveno)
Neporušuje toto náhodou nejaké pravidlá? Lebo toto mi príde dost nefér praktika
určite áno, je to nekalá praktika
Mohol by som si poprosiť radu ako to zrušiť? Ďakujem
Ked si das tie moznosti vip najdi si tu cast platba kartou a tam mas dole mensim pismom napisame kam treba napisat. Klikni na to a hodi ta to kam treba
Treba si v ib vygenerovat jednorazovu platobnu kartu a vec je vybavena.po jednom zaplateni takou kartou je hned karta neplatna a nemaju to potom z coho strhavat.
Treba kontaktovať niekoho z adminov. Ja som rušil predplatné cez nich.
Ako ich mám kontaktovať?nejako sa to nedá .. ani neviem ktorou kartou som to platil
Hmmm no nejde to ich kontaktovať
Ďakujem, už sa stalo a malo by byť predplatné zrušené. Len mi nejde do hlavy prečo nemajú na stránke možnosť zrušiť predplatné jedným kliknutím na tlačítko zrušiť predplatné. Rok 2024 a zatiaľ to vidím na všetkých weboch, aplikáciách no tu nie príde mi divné.
ale je to tam niekde, ja si pamatam ze som to rusil tu cez stranku
Veruže nieje to nikde, dva dni som to hľadal a nič. A to ani nemáš hľadať to ma byt hneď pri tom VIP predplatom. Tak isto ako tam máš predplatiť by mala byť aj možnosť zrušiť predplatné. Bohužiaľ nieje to tam a prečo? Aby bezbranny užívateľ zaplatil aspoň jeden mesiac navyše a keď si to dáš krát xyz užívateľov tak zisk je určite pekný.
Lebo to tu uz nie je co byvalo. Same zakazy, prikazy, stopky a platby...
Ale ved ja nemám problém zaplatiť, ja vidím problém v tom ako je to nastavené. Samozrejme nieje to len tak spravovať takýto Web., ale hovorím že je to za prvé drancovanie peňazí od ľudí pretože keď chceš vyskúšať na mesiac ver či never nevedomky zaplatíš aj druhý. Nejde o cenu ale o ten spôsob že proste chceš zrušiť platbu patraj, domahaj sa, vysvetluj a proste jednoduché riešenie zrušiť platbu chyba to akože keď si dám v obchode cukrík do košíka q zistím ze chcem iný už nepôjde vybrať a musím si proste kúpiť aj ten co som nechcel. A keď nechceš chod hľadaj stazuj sa domáhaj sa...svinstvo.
presne pre toto nie je možnosť zrušenia predplatného, odpovedal si na to úplne presne. Určite to nie je v zmysle občianského / obchodného zákonníka.
povolenie platby by ti malo ísť zrušiť aj priamo v tvojom internetbankingu
Zrušenie VIP predplatného plat
Info o zrušení VIP predplatného
Pretože možnosť na zrušenie som nikde nevidel, tak isto som ani nechcel aby bolo predplatné automaticky platené. Chcel som len na mesiac vyskušať a zrazu som zistil že bez akého koľvek upozornenia sa VIP zaplatilo automaticky.
Na iných weboch či aplikaciach je možnosť zrušiť toto predplatné, tu to nieje. Pride mi to okrádanie ľudí.
Viete mi poradiť ? Ďakujem.