Nestydět se

Ženy za ženskost, nestydět se.

Všude je teď plno toho, že existuje minimálně 60 pohlaví, jejich počet roste podle toho, jaké je průměrné IQ toho či onoho národa. Nasrat…!!!
Naše babičky nosily minisukně, chodily bez podprsenky a byly rády, když se co nejvíc citily jako Ženy. Dnes by chlapi nejraději zavřeli své ženy do středověkého brnění a i když tu či onde kritizujeme islám, tak právě i tito kritici by naše ženy zahalili od hlavy až k patě do podobných prostěradel. Proč?
Máme krásné ženy a každý chlap s velkým CH by měl být na svou ženu hrdý, pyšný a měl by hlavně podpořit její ženskost. Ta se vytrácí, ženy se stydí svou ženskost projevit, a to je špatně.
Co vy na to?
Odpovida muzska polovina paru Kavlati. Alespon u mne je to presne naopak. Ja jsem ten, kdo partnerku, i kdyz je starsi, neustale presvedcuje do co nejodvaznejsiho obleceni, a castecne ci uplne nahote vsude, kde to jde. A jsem stastny, kdyz stud prekona. Stejne jako se rad kouknu na cizi zeny, jsem rad, kdyz se mohu pochlubit tou mou.
"Přesvědčuje do co nejodvážnější ho oblečení, částečné či úplné nahotě."
Co to má s ženskosti? To je prach sprostá exhibice. Z mého pohledu spíše trapné předvádění se
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Hele nic proti soudnosti................ale některým by tato vlastnost mohla slušela 👍
Přesně, stejný problém. Jako když kolegyně pronese směrem k oblečení něco ve smyslu: “Uvědom si, kolik ti je.”
Úplně přesně vím o čem je řeč. Proto je třeba mít vedle sebe partnera, který to smete ze stolu jedním tahem. Naše lásky, naše polovicky jsou přesně takové, jaké je chceme mít a máme. Nebo ne?
Asi je na místě, abys ses nestyděl a ukázal nám tu svoji květinku. Jsi přece chlap s velkým (CH), hrdý a pyšný na svou ženu. Jak to, že nepodpoříš její ženskost v nějaké galerii?
Protože ženskost se prezentuje šetrně v krásném provedení.. a svou ženu může ukázat na veřejnosti, kdy s ní půjde na nákup, koupí elegantní šaty, podpoří jí návštěvou salonu a bude na ní hrdý, že není vystavená na internetu jak flák masa..

Myslím, že ji může krásně a šetrně udělat jemnou galerii, aby nevzbudil dojem, že má jen falešný profil. I Tvůj inzerát je takový šetrný .... samozřejmě také bez galerií 😁
Protože nemám potřebu se fotit a dávat to na internet.. Já si užívám soukromé diskrétní zážitky, které jsou čistě mezi mnou a tím dotyčným a není třeba si něco dokazovat..

Jestli to tak máte vy, prosím ale já bych do toho ve svém věku nešla, nikdy nevíš jaké příjdou situace, co si tím poděláš a taky kdo si ty fotky stáhne a třeba proti tobě použije.. z mého hlediska si své ženě ženskost dávno sebral, protože si jí jako manžel neukázal ten zájem o to aby byla jen tvoje, protože si potřebuješ zvednout ego něčím, co ti v mládí neprošlo.

Tím bych to mezi námi uzavřela.
Tohle jsou ale stránky založené na galeriích, na koukání se a ukazování se, jinak tu nemá smysl být, A profil bez jediné galerie je smutný nebo fake. A moje žena? ❤️❤️❤️!
Tímto bych to mezi námi uzavřel i já 😁
Tvoje žena, to bych asi jako úplně nekomentovala.. je jí škoda, co si budeme .. to už ale nevrátíme..
Amatéři jsou o poznávání lidí ne ukazování těl, to je zcela dobrovolné, jsou lidi co chtějí honit a jsou lidi co se chtějí seznámit a užít si sebe diskrétně navzájem, ne být vidět tisíce lidmi a nemít pak co nabídnout jako překvapení..
Tak raději nekomentuj. A já nebudu komentovat tvoje kouření péra komukoliv!
Já si vybírám ze 2% mužů.. a zcela diskrétně .. takže tady nevypisuj nesmysly a zkus ukázat své ženě, že si jí vážíš víc za to, jaká je než za to, kolik si nad jejím tělem vyhoní lidí.. ty " chlape "
Autore příspěvku, co tom myslíš? Nedává mi to smysl. Jako, že chlap s velkým CH chce po manželce, aby chodila v mini, bez ohledu jak se cítí ona a co chce nosit? Taková reprezentativní rajda? Mám za to, že ženy samy nosí to v čem se cítí dobře. A třeba doma v soukromí vyhoví nějaké specializace. A ne, že tu chlapi radí ženám co a jak mají nosit.
Neznáš slovo " Hranice " takže mě tvá slova nezajímají 😊
Stejně jako tu byly kerky, byly tu i sexuální odlišnosti. Každému je úplný hovno po tom, jestli se cítím být třeba tramvaj. Buzerovami od někoho, kdo hledá naplnění smyslu života v šikanování druhých fakt není v pořádku. Chápu, že někteří se díky tomu cítí, že jsou z jiné, lepší dimenze. Taky nějaká uchylka. Jenže ve finále jsou jen velky póvl .
Já od tebe nečekám, že budeš vědět o čem to je.. že náš stát má své tradice, své lidi, své bojovníky, své postupy.. no jak říkám, on se to během pár let vyřeší 😊 to není o mě to je o budoucnosti a zdravém rozumu..

Koukat jen na pravé muže, co si nic nestrkají do zadku, umí si udržet tajemství v rámci penisu.. smyslné ženy s různými křivkami, zahalené i lehce odhalené co nemají nohy do praku.. nádhera ..
Nechápu, proč nemůžeme nechat lidi rozhodnout se sami aby oni sami žili šťastně. A ty báchorky o dětech, to je úplná blbost.
Prostě nechme lidi žít, proboha.
To není báchorka, to je realita.. mají problémy a ty se mají řešit, ne se mrzačit a dělat pro ostatní populaci, jak je to v pořádku a vynucovat si práva.
Já koukám na desítky a stovky let dopředu ne na to co budeš dělat za týden.. jestli ti stačí řešit jen sebe, tak to tak dělej..mě to nestačí..
Já zase koukám,celkem slušný průvan v té kouli,co tam strkáš ptáky.Jak chceš ovlivnit,co tu bude za stovky let?
Ty si nevidíš ani na špičku nosu Sibylo...
To že nejsi schopná si najít výrazy které jsem ti poslal už je pod rozlišovací schopnost.
Jsi tupé, omezené a zlé stvoření, ale když slíbíš, že odtáhneš do Ruska, rád ti přispěju na vlak i bez cucání péra. Na Rusku se mi nelíbí ani zacházení s prostitutkama, ačkoliv bys "východní školu" zasloužila. Jelikož jsi obyčejná bezgumka, STD by tvojí nenávistnou povahu vyřešily v řádu nižších roků... *14*
Já se přidávám k zainvestování jejího odchodu do Ruska. Oni ji tam vyškolej 😁🤦
Nenávistná povaha 😃 to sedí u tvého psaní 😃

Prosim tě, já sex nenabízím tak tu nebreč, na orál mi jezdí i doktoři a o orálu se bavíme a polykání tak mě tu nepoučuj.. já jsem na sebe hrdá, protože někam mířím.. ty jsi jen něco na amatérech.. 😉
V čem podle tebe brečím?

1) STD jsou přenosné i orálem a orál za úplatu je prostitutce

2) to že ti jezdí doktoři neznamená nic jiného, než že ti jezdí doktoři. Rizikovost tvého chování to nesnižuje

3) jak souvisí polykání a poučování?

4) zase píšeš o něčem o čem nic nevíš, ale do pár hodin budeš kvikat, jak o tobě nikdo nic neví, ale píše o tobě *378*
Ty už se do Ruska odstěhuj. Určitě uděláš ještě větší kariéru než na ameterech
Mimochodem propagace omezování lidských práv a svobod je trestná, stejně tak různé dezinformace
Trestné je znehodnocování průběhu vývoje lidstva.. ale ono se to brzy vyřeší.. 😊 to vím už teď.. náš stát byl vždy v pohodě a bude.. 😊 Rusko je bratr.. (upraveno)
Víš co ono to co si dovolí muži i ženy dnes a dříve to je velký rozdíl...
Dneska to už je spíše ukázka těla ne ženskosti a muži už přemýšlí pérem ne tím stylem, že je krásná a chovají se zdvořile..
Jako ženskost je hezká, líčení, parfém, úsměv občas šaty apod. Ale hranice tam být musí .. muži zase ty řeči a přístup, mě příjde, že dneska už si ani moc počtu schůzek nedají a je sex poměrně rychle..
Z hlediska toho běžného života nemyslím tady..

A pohlaví jsou jen 2 to ví každý normální občan České republiky.. zbytek jsou jen plastiky, hormony a překopávky a věčné deprese aby je někdo přijal.. každý svého štěstí strůjcem. (upraveno)
ronan21
ronan21 Neaktivní před rokem
Myslím tím nestydět se za to, že to ženě sluší. Ženskost = křehkost, když vidíš křehkou zranitelnou ženu, probudí se v chlapovi Gentleman, který ji přenese přes kaluže. Když vidíš feministku šmrcnutou uklízečkou ze školní jídelny, otevře se ti maximálně nůž v kapse…
Ty si vůůl že, jako že žena která je uklízečka nemůže budit křehkou květinku .
Ty woe škoda, že nevypadam jako křehká květina 🤣🤣
Jakkoliv krásná květina si svého zahradníka najde.
Nahá květina?
Máš zřejmě svou představu, každý má nějakou no…
Ne já bych byla zásadně nahý neforemny golem 👍
Záleží kde by se musela umístit ona kulička,o kterou byla ve filmu taková mela…:))
On to myslí nejspíš tak, aby ženské chodily po venku nahé 👍🤣