Budeš muset vyzkoušet více způsobů, než přijdeš na to, co na tebe platí. Takže se zamysli zkusím napsat některé známé a popsané postupy:
1. Na většinu chlapů stačí jen zásun i s matrací protože mu stačí dráždění penisu nic víc. U tebe bude vzhled (to je případ který popisují někteří tady že je to v hlavě) důležitý v kombinaci s dalšími body popsanými níže.
2. Jsi skutečně v pohodě? Stress že se shodíš třeba s náhodnou známostí nebo více alkoholu ale i únava to dokáže pěkně zhatit.
3. Jsi na tom jak píše „plastic_boy“ tzn. musíš zatnou svaly dole jakoby při křeči a pak jsi schopen při sexu nebo masturbací dojít k orgasmu? (jedno z nejhorších zjištění kvůli výdrži v křeči, než přijde orgasmus)
4. Vyzkoušej stimulaci prostaty nebo jen anální kolík, který dráždí dole. Někomu to pomáhá.
5. Máš posunutý práh bolesti nebo se ti líbí i přesto že jsi to nikdy nezkoušel BDSM. Citlivost bradavek u chlapa pomocí různých skřipců, gumových kroužků nebo dokonce elektrostimulací bradavek a masturbací jsi schopen do minuty dosáhnout orgasmus.
Od 3. dolů to vyžaduje chápavou partnerku což se málokdy setká s úspěchem. Hlavně u žen co naopak nesnáší delší dobu dráždění (protože máš neskutečnou výdrž) nebo co nesnáší, že se dole překrví dlouhým sexem a nedej bože zapojení BDSM technik pak znamená rozchod nebo nepochopení.
Lidská sexualita objevuje stále nové věci, a hlavně v poslední době se zaměřuje hlavně na ženy a úplně pomíjí problémy u chlapů.
1. Na většinu chlapů stačí jen zásun i s matrací protože mu stačí dráždění penisu nic víc. U tebe bude vzhled (to je případ který popisují někteří tady že je to v hlavě) důležitý v kombinaci s dalšími body popsanými níže.
2. Jsi skutečně v pohodě? Stress že se shodíš třeba s náhodnou známostí nebo více alkoholu ale i únava to dokáže pěkně zhatit.
3. Jsi na tom jak píše „plastic_boy“ tzn. musíš zatnou svaly dole jakoby při křeči a pak jsi schopen při sexu nebo masturbací dojít k orgasmu? (jedno z nejhorších zjištění kvůli výdrži v křeči, než přijde orgasmus)
4. Vyzkoušej stimulaci prostaty nebo jen anální kolík, který dráždí dole. Někomu to pomáhá.
5. Máš posunutý práh bolesti nebo se ti líbí i přesto že jsi to nikdy nezkoušel BDSM. Citlivost bradavek u chlapa pomocí různých skřipců, gumových kroužků nebo dokonce elektrostimulací bradavek a masturbací jsi schopen do minuty dosáhnout orgasmus.
Od 3. dolů to vyžaduje chápavou partnerku což se málokdy setká s úspěchem. Hlavně u žen co naopak nesnáší delší dobu dráždění (protože máš neskutečnou výdrž) nebo co nesnáší, že se dole překrví dlouhým sexem a nedej bože zapojení BDSM technik pak znamená rozchod nebo nepochopení.
Lidská sexualita objevuje stále nové věci, a hlavně v poslední době se zaměřuje hlavně na ženy a úplně pomíjí problémy u chlapů.
Mám stejný problém už od puberty, chce si to najít úzkou slečnu co dosahuje orgasmu při penetraci, aby jí to bavilo (fakt těžké pokud nejsi děvkař). Mně pomohla změna životosprávy, cvičení a work-life balance. Partnerka mne dokáže dokončit rukou, jde to rychleji pokud zatnu PC sval, nebo při femdom hrátkách, ale to je můj osobní "kink". Výhoda je, že není potřeba používat kondomy nebo antikoncepci. Taky si člověk docela zasportuje při dlouhém sexu. S věkem se to bohužel zhoršuje, a pokud mám sex každý den, tak se stane, že uspokojená je jen žena.
(upraveno)
To není problém já to mám obráceně a to je problém 😄 co bych za to dal
Já si myslím, že všechno je v hlavě.
Jak erekce tak výdrž.
Proto je jeden hned a druhý skoro vůbec.
A pokud tě holka vzrušuje, tak stačí se jen naučit ovládat.
Jak erekce tak výdrž.
Proto je jeden hned a druhý skoro vůbec.
A pokud tě holka vzrušuje, tak stačí se jen naučit ovládat.
Léky neberu ale jsem na prahu vyhoření z práce. Zkoušel jsem 10 dní abstinovat během partnerčiny menstruace. Po deseti dnech (bez sexu i masturbace) jsem do ní hodinu bušil jak hluchej do vrat (bez kondomu). Partnerce to nevadilo, měla to tvrdě ráda ale prostě jsem jí tu malinkou prcinku ani bříško nepostříkal. Rukou mi to udělala a byl jsem do minuty.
Můžou být i nějaké zdravotní problémy, ale spíše si taky myslím, že to bude v hlavě. Akorát to chce najít způsob, jak to zkorigovat. Blbé myšlenky potlačit a ty dobré vyvolat. Já jsem kdysi dávno býval hotový hodně brzo, dnes už mi to zase celkem trvá. Ale mám určitý myšlenkový stimul, který mě v případě potřeby dovede k orgasmu během minuty.
to ti může poradit hnusak25
...........osobní zkušenost z jeho vyprávění...ale chlapi ze sebe dělaj chudinky a pak je to vše uplně jinak.....těžko říct,jestli tento problém byla pravda....semnou ty orgáče měl a na to,jak tvrdil,jak svou ex udělal i 17x za den,tak mě nebyl schopnej udělat ani jednou...jen další alfa samec
co roky nemrdá,ale rychle má náhradu a v telefoinu samou kurvu..fuj

😆 ale Romanko, proč takové věci píšeš? Sama víš jak to bylo a poslední sex ses udělala po několika letech...nepiš nesmysly,ano?měj se hezky
no kdo ví,jak co bylo...
a ten,kdo se udělal po letech byls ty...............jen si pamatovat,co říkáš .......
když už....
Měj se hezky?...nevtírej se,nemám zájem,
narcismus nehledám.........
a ten,kdo se udělal po letech byls ty...............jen si pamatovat,co říkáš .......

Měj se hezky?...nevtírej se,nemám zájem,
narcismus nehledám.........
Je mi 72, mám stejný problém celý život. Erekce 2 - 3 hodiny, ale vyvrcholení vždy až ručně. A teď už řadu let žádné. Ovšem pro multiorgazmické dámy ohromné potěšení. Mnoho zkušeností.
To je právě náš problém.
Chceme aby si holky užily a byli spokojené, a naše potěšení nám nakonec někam uteklo.
Chceme aby si holky užily a byli spokojené, a naše potěšení nám nakonec někam uteklo.
to je vtip,ne? ............................
Tak jestli je to na mě, tak to se běžně stává.
I když jsi třeba na takovýho chlapa nenarazila.
Každý se nemusí nebo nechce udělat moc brzo, aby nebyla partnerka třeba mrzutá.
Tak včas brzdí, nebo to má prostě pod kontrolou.
Ale nakonec se to u něho prostě vypne, hlavně u starších mužů.
I když jsi třeba na takovýho chlapa nenarazila.
Každý se nemusí nebo nechce udělat moc brzo, aby nebyla partnerka třeba mrzutá.
Tak včas brzdí, nebo to má prostě pod kontrolou.
Ale nakonec se to u něho prostě vypne, hlavně u starších mužů.
na mě třeba přestala účinkovat dřív moje top hračka masážní hlavice..nemám sice možnosti každej den nebo chut vytáhnout svoje xxx kufry,takže tu hlavici su ráda,když můžu vytáhnout,ale prostě mi nic nedělá...ikdybych na ní měla vybit baterku,tak se neudělám a od mojí top hračky se mi posral kábl...fakt bída a chlapa nemám a sotva nákej sex a když,tak se udělá jen chlap,tak to radši fakt nic....
ten kabel ti můžu opravit, napiš mi - já nemůžu

Jaká je tvá top hračka? Díky předem za tip.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ono výdrž není všechno!!
Když sex tvá dlouho bez jeho vrcholu, tak to holce taky může vadit.
I když se ona uspokojí.
Už tam pak jsou připomínky, že pro něho není dost přitažlivá a sexy...
U nás nejlíp fungovalo to, že si napřed užila ona, a nakonec ještě spolu.
Když sex tvá dlouho bez jeho vrcholu, tak to holce taky může vadit.
I když se ona uspokojí.
Už tam pak jsou připomínky, že pro něho není dost přitažlivá a sexy...
U nás nejlíp fungovalo to, že si napřed užila ona, a nakonec ještě spolu.
To je v psychice. Já to měl kdysi na začátku svého prvního vztahu asi měsíc - partnerka se udělala, ale já měl pořád nějaké vnitřní zábrany to do ní pustit. Až asi po měsíci se mi podařilo to odbourat a uvolnit se. Záleží na tom, jak jí důvěřuješ, aby ses mohl uvolnit. A taky jak moc věříš sobě. Čím víc u toho člověk přemýšlí, tím hůř. Jakmile se chlap rozhodne mít s ženskou sex, měl by mozek vypnout a řídit se jen pudem.
Tak nesmis se dívat na manželku,ale myslet na nejakou sexy kočku a uvidíš jak budeš stříkat,

No ty budes teda kapacita
.

A sám ten problém máš taky nebo ne? Pokud se nemůžeš udělat ani sám, nechala bych si změřit hladinu hormonů a možná i cukr. Pokud máš problém jen se ženou, zeptala bych se sama sebe proč. Ale upřímně. Opravdu Tě vzrušuje? Vidíš v ní sexy ženskou? Líbí se Ti styl milování, který máte? Nebo toužíš po nějaký změně?
Já jsem skončil po nehodě na antidepresivech. Z velmi brzké ejakulace se stala úplná odstávka. Penis je tvrdý a souložit můžu klidně celou noc. Ale prostě se neudělám. Ani po dvou hodinách kdy si ho honim sám.
Mám přesně ten samí problém, stojí mi celou noc, vystřídají se na mě 3-4 holky nebo kluci a já furt ani kapka. Už mi to přijde trapné, holky taky chtějí semeno. Ale když jim nemůžeš nic dát tak holt smůla. Nehodu jsem sice neměl, ale zkolaboval jsem za volantem z vyčerpání a stresu. Též mi na to dali nějaké léky a od té doby nula bodů. Před tím jsem byl dárcem semene a vše bylo fajn.
Jsem rád,ee konečně po desítkách vláken o předčasném udělání otevřelo I tohle, dřívější pokusy vždy zapadly. Mám to samé a je pravda, že tam možná nějaká spojitost s antidepresivy bude. Jenže vysadit je úplně nejde:-/
A třeba ve čtvrtek na swingers mi stal asi hodinu a šukal jsem manželku kdykoli bylo potřeba, ale neudělám se :-/
Sukej jinou nez manzelku, me to pomaha :D
Neudělal jsem se ani po hodině s milenkou. Koho mi ještě doporučit?
Pomůže už jen jediné strčit si něco do zadku
Jo, přesně. Snažil jsem se to vysvětlit přítelkyni, že by mi pomohlo sáhnout na prostatu, ale není s ní řeč. Jen mi vyčítá, že pro mě není dost dobrá, jinak bych se udělal. Jenže mě to nejde, souložím prostě do fyzického vyčerpání a pak stejně blbě usínám, protože mi chybí orgasmus abych se uklidnil. Dříve mi to šlo, ale od určité doby jsem se zaměřil na to, abych udělal nejdřív partnerku a postupem času se už nedokážu soustředit na sebe :-( Je to peklo...
Tak si tam strč něco sám a partnerka ať se jde vycpat
No mám sto chutí ji vycpat sám :-) Ale spíš bych potřeboval udělat něco sám se sebou a zase se ty orgasmy naučit. Chtěl bych si ten vztah udržet, už mě unavuje hledat pořád nový baby.
S tím nejde nesouhlasit. Když se dobře trefí prostata, tak to jde doslova samo. Jen znám spoustu chlapů, které cokoliv v zadku bytostně děsí.
Takoví muži neví o co přichází....🌋
To souhlasím, ale ať si klidně zůstanou v nevědomosti. My ostatní si to užijeme za ně 😃
Tak to je u tebe něco špatně.
Třeba já to mám podobný.
Když se neudělám hned na začátku, tak se přepnu na výdrž, a už s tím nehnu!!
A co hoňka, ta funguje?
Nebo když si dáš třeba týden pauzu, a ona má brzo orgáč, taky nic??
Tak to tě při tom musí něco rušit... (upraveno)
Třeba já to mám podobný.
Když se neudělám hned na začátku, tak se přepnu na výdrž, a už s tím nehnu!!
A co hoňka, ta funguje?
Nebo když si dáš třeba týden pauzu, a ona má brzo orgáč, taky nic??
Tak to tě při tom musí něco rušit... (upraveno)
do vaginy se taky jen tak neudělám, považuji to v mém věku za normální.
Dost holek má horký orgasmus, to normálně cítím - v tu ránu sem hotovej.
Dost holek má horký orgasmus, to normálně cítím - v tu ránu sem hotovej.
Co je dost holek má horký orgasmus??
Moje i když u toho stříká, tak horký nikdy není.
Moje i když u toho stříká, tak horký nikdy není.
nejde o stříkání, prostě dělám kopulační pohyby, žena má orgasmus - některý ho umí pěkně zahrát😜
No ale u některých cítím náhlý nárust teploty ve vagině, když má orgasmus. Pecka. 👍
Jsem už hodně starej, nebo néé starej - jen hodně pamatuju.
No ale u některých cítím náhlý nárust teploty ve vagině, když má orgasmus. Pecka. 👍
Jsem už hodně starej, nebo néé starej - jen hodně pamatuju.

Neudělám se.
Problémy s dosažením vyvrcholení