Před hlasováním se prosím přihlaste.

Zárobkova činnosť

Výhodný biznis

Pomaly ale isto tu už prestáva mať význam a z amatérmi to už naozaj nemá nič spoločné. Čoraz viac a viac tu pribúda jedincov ktorí si zo sexu robia výhodnú zárobkovú činnosť a spôsob ako rýchlo a bez práce prísť k peniazom a zbohatnúť. Amatéri už dávno nie sú amatérmi
Nemám s tým skúsenosti ani potrebu, ponúkať fotky za nejaké kredity. Len ma zaujalo, že píšeš, že je to výhodný zárobok. Čo ja si zas nemyslím. Možno más iné info. No a kto chce platiť, nech si platí komu chce, za čo chce. Tejto stránke škodí záplava falošných červenych nickov a fotky stiahnuté z netu. S čim admin nema snahu nič robiť. Lebo biznis. Co platí aj pri kreditovych albumoch.
Tiež zdieľame tvoj názor, je zbytočné sťažovať sa že sú tu albumy za ktoré sa musí platiť, nech sú, myslím že je tu dostatok fotiek všetkého možného druhu za ktoré sa neplatí.
Ja vôbec nemyslím na kupovanie fotiek a videí za kredity. Skôr som myslel jednotlivcov a pary ktorí za premrštené a nekresťanské sumy ponúkajú služby . Kedysi to tu bolo úplne o niečom inom.. tie medziľudské vzťahy medzí amatérmi boli úplne iné. Teraz by každý najradšej hneď a rýchlo zbohatol... Samozrejme česť výnimkám ktoré ešte stále sú tu pre radosť 😊
Osobne si myslím že sami admini vyrábajú falošné ženské nicky a potom pridávajú inzeráty na zoznamke aby lákali ľudí na registráciu. V poslednej dobe je tu veľa takých inzerátov čo sú čerstvo vytvorené nicky a za pár dní už neexistujú.
6 rokov dozadu som o tom písal .
Po dnes sa na tom nič nezmenilo.
Zrejme im to takto lepšie vynáša.
Hlavne ak sa dá na inzerát reagovať iba s VIP.
amateri.com/sk/forum/12583/fake-profily-a-fake-inzeraty
Mne to príde tiež tak. Je to taký mix pokecu a OF. Už dávno to nie je to, čo to bývalo.
nech ...a čo ?! ked nejde o život nejde o nič kto nechce nech nehá tak ...nikto tu nikoho nasilu neťahá každý je tu dobrovolne
Tvoj nazor.ale.nech si ide na inu stranku ponukať a nie tu.kedysi to bolo ine ako teraz.už len o peniazoch to tu je
a z akého dôvodu má ísť inde ?? nechápem !!! kvôli tomu že tebe to vadí ?
ty chod inde ...
ved ten kto tu je využíva iba potenciál ktorý táto stránka ponúka a kto na to nemá nech ide inde kde to je lacnejšie alebo zadarmo...
píšeš sprostosti lebo nemožeš behať zadarmo po cudzích albumoch a videách ...plačš tu zbytočne ja tu taká možnosť tak kto chce ju využije
aspon sa vyseparujú tí čo nemajú ani na VIP ko 3 eurá nie ešte na vycestovanie na nejaké stretko alebo neviem čo ..
kto chce to využije kto na to má to zaplatí
kto nie Arivederči
ale plakať tu nad takýmto riešením je zasa len ukážka akejsi zúfalosti ,že na niečo nemám
Arideveči, to som dávno nepočula, krásne slovo. A súhlasím s tebou Portál je veľký a zmestime sa tu všetci!!!
Tu ide o princip.nesuď keď nevieš kto na čo ma a nema.neplačem len konštatujem ale ty si ideš svoj osočujuci postoj na všetko.nepotrebujem sa tu s tebou naťahovať lebo si tu len kompenzuješ svoj mindrak zo života.bola to stranka kde chodili ĺudia ktory maju radi nahotu a fotenie a stretavanie sa.teraz je tu už len Vipko kup.fotky kup.videa kup a o chviĺu bude už aj na vstup na portal spoplatneny.tu nejde o euro alebo 10 ale o princip.že ta primitivna Slovač zachviĺu bude ochotna platiť aj za klik na stranke
Ja som to presne tak myslel ako si napísal. Kedysi to bola stránka pre všetkých ktorí mali radi nahotu, relax, fotenie - ti ľudia sa fotili a uverejňovali svoje fotky pre radosť 😊🤗 tiež sa radi stretávali a radi spoznávali ľudí rovnakej krvnej skupiny ako oni..... Chápem že doba je zlá, inflácia vysoká, všetko je drahé. . Však nie je problém trošku finančne pomôcť v rámci možností. Bohužiaľ našli sa takí ľudia hlavne páry a ženy ktorí by sex a erotiku zneužívajú ako zdroj svojich finančných príjmov... Už dávno nie je to tu o spájaní sa ľudí rovnakej krvnej skupiny 🤮
Správny postoj- Presná trefa, dobre si to vystihol a oponenti tak to sú presne tí, čo tu iba ojebávajú. Nepoznám tu niekoho, čo by z tejto stránky mal aj rande so ženou. Jedine iba ak s mužom (M+M), ale aj to je jedno rande z 500*270*